5,596,700 Members 46,428 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: ics or hc soft menu keys and system settings icons
Stock HC menu and system settings 30 7.63%
Stock ICS menu and system settings 363 92.37%
Voters: 393. You may not vote on this poll

[Super Tweaked][vB2.9.1 Odexed][CM7 XRON-ified][Updated 01/03/2012]

Tip us?
 
lpjzfan2005
Old
#7541  
lpjzfan2005's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 127
Posts: 596
Join Date: Feb 2011
Location: Mo City
Quote:
Originally Posted by thi3um View Post
hy guys is this zip include gapps?
Yes sir it does

Sent from my PG86100 using xda premium
WAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPP!! !!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=td_-syaHl2M

http://www.youtube.com/watch?v=JJmqCKtJnxM
 
thi3um
Old
#7542  
thi3um's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 249
Join Date: Aug 2010
ok thanks man
Thi3um (sorry for my english)

HP Touchpad SCHIZOID all-in-one (CM10+AOKP M1+PA 2.55)
 
ambrar12
Old
#7543  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 106
Join Date: Jan 2012
Meh I'm "downgrading" to xronified. Opera Mobile absolutely sucks on ICS (not exclusive to Touchpad). It's my favorite browser, which is what I mostly use the tablet for.

---------- Post added at 05:12 AM ---------- Previous post was at 04:35 AM ----------

Quote:
Originally Posted by dawinkley1 View Post
Long time phone flasher (TP2, EvoShift and now Epic), 1st time Touchpad and thought I wrecked my sh*t...saved me Leo. Many thanks (and my computer geek latest and greatest brother is BLOWN away by my TP running Buttery Bisquit... beautiful work.
Uh... what file exactly? I looked back in the comments and I couldn't find anything.

I tried installing xronified 2.9 from CWM Recovery, but there's no Xronified boot image. Choosing the "CyanogenMod" boot name seems to boot Xronified, but despite booting to the alien at the beginning of setting up your account, I get tons of errors and can't continue by clicking on the alien's body.

Also the CM9 splash screen comes up right after the XRON splash screen. I'm soooo confused.

How do I properly downgrade and get rid of the myriad boot names on my boot up screen? I don't even know how to access the boot folder from CWM.
 
detdett
Old
#7544  
Account currently disabled
Thanks Meter 832
Posts: 1,920
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by ambrar12 View Post
Meh I'm "downgrading" to xronified. Opera Mobile absolutely sucks on ICS (not exclusive to Touchpad). It's my favorite browser, which is what I mostly use the tablet for.

---------- Post added at 05:12 AM ---------- Previous post was at 04:35 AM ----------



Uh... what file exactly? I looked back in the comments and I couldn't find anything.

I tried installing xronified 2.9 from CWM Recovery, but there's no Xronified boot image. Choosing the "CyanogenMod" boot name seems to boot Xronified, but despite booting to the alien at the beginning of setting up your account, I get tons of errors and can't continue by clicking on the alien's body.

Also the CM9 splash screen comes up right after the XRON splash screen. I'm soooo confused.

How do I properly downgrade and get rid of the myriad boot names on my boot up screen? I don't even know how to access the boot folder from CWM.
Then you should go back to webos

Sent from my Touchpad using Tapatalk
 
b.huss2
Old
#7545  
b.huss2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 370
Posts: 852
Join Date: Dec 2010
Location: Greenville
Quote:
Originally Posted by ambrar12 View Post
Meh I'm "downgrading" to xronified. Opera Mobile absolutely sucks on ICS (not exclusive to Touchpad). It's my favorite browser, which is what I mostly use the tablet for.

---------- Post added at 05:12 AM ---------- Previous post was at 04:35 AM ----------



Uh... what file exactly? I looked back in the comments and I couldn't find anything.

I tried installing xronified 2.9 from CWM Recovery, but there's no Xronified boot image. Choosing the "CyanogenMod" boot name seems to boot Xronified, but despite booting to the alien at the beginning of setting up your account, I get tons of errors and can't continue by clicking on the alien's body.

Also the CM9 splash screen comes up right after the XRON splash screen. I'm soooo confused.

How do I properly downgrade and get rid of the myriad boot names on my boot up screen? I don't even know how to access the boot folder from CWM.
sounds like things are a little mixed up right now. try ACMEUninstall to remove android and start fresh. i think that will remove the moboot entries as well.
 
lewmur
Old
#7546  
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 255
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by b.huss2 View Post
sounds like things are a little mixed up right now. try ACMEUninstall to remove android and start fresh. i think that will remove the moboot entries as well.
That's correct. You can't "downgrade" from ICS to CM7 without first running ACMEUninstaller. Well, I guess you can but if you do you get errors popping up all over the place. Been there. Done that. Have the t-shirt.
 
Krunk_Kracker
Old
#7547  
Krunk_Kracker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 646
Posts: 1,194
Join Date: Sep 2009
Location: Lakeland

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lewmur View Post
That's correct. You can't "downgrade" from ICS to CM7 without first running ACMEUninstaller. Well, I guess you can but if you do you get errors popping up all over the place. Been there. Done that. Have the t-shirt.
That's not true at all...I do it on my phone regularly.

There's stable GB builds, but just alpha ICS builds, so I'll sometimes try the ICS builds when they are released to test them, and then flash back to GB...never had a problem.
+Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - CM11+
 
life
Old
#7548  
life's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 736
Posts: 1,593
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by Krunk_Kracker View Post
That's not true at all...I do it on my phone regularly.

There's stable GB builds, but just alpha ICS builds, so I'll sometimes try the ICS builds when they are released to test them, and then flash back to GB...never had a problem.
yes but with your phone your not using moboot, so when you restart your phone it loads whatever rom you have, where as when you start touchpad, it loads moboot and you choose either recovery, webos, or the rom you have installed. and if you flashed the latest ICS from leo and crew, i think it automatically removed entries in moboot. So ACMEuninstall, and then start fresh.
My Devices
Verizon LG G2-related forums
Sprint Samsung Galaxy S III-related forums
Hp Touchpad-related forums
Sprint HTC Evo 4G (OG)-related forums
don't waste the post, just click the button!!
The Following User Says Thank You to life For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Krunk_Kracker
Old
#7549  
Krunk_Kracker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 646
Posts: 1,194
Join Date: Sep 2009
Location: Lakeland

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by life_420 View Post
yes but with your phone your not using moboot, so when you restart your phone it loads whatever rom you have, where as when you start touchpad, it loads moboot and you choose either recovery, webos, or the rom you have installed. and if you flashed the latest ICS from leo and crew, i think it automatically removed entries in moboot. So ACMEuninstall, and then start fresh.
Ahh, you meant TP specific. Apologies, I'll just leave now.
+Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - CM11+
 
life
Old
#7550  
life's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 736
Posts: 1,593
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Quote:
Originally Posted by Krunk_Kracker View Post
Ahh, you meant TP specific. Apologies, I'll just leave now.
lol dont leave...
My Devices
Verizon LG G2-related forums
Sprint Samsung Galaxy S III-related forums
Hp Touchpad-related forums
Sprint HTC Evo 4G (OG)-related forums
don't waste the post, just click the button!!

Tags
smooth and fast - it rocks
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes