Post Reply

Anyone seen this problem? Bluetooth connects to Media Audio but not Phone Audio

27th October 2011, 09:13 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 47
 
350 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I got myself a bluetooth headset recently. It's Plantronics 855, and I had one with my old phone until I lost it. Never had a problem with it. However, with my Shift, it's started this funny thing where the phone will say the headset is paired but not connected. I'll click it to connect, and it will say "Connected to Media Audio," but it never connects to phone audio. The only solution that I have found is to restart the phone.

Anyone know anything about this, or experience anything similar? Better yet, know a solution?

FWIW, I'm running MikShifted-G.
28th October 2011, 06:46 AM   |  #2  
prboy1969's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Michigan
Thanks Meter: 6,838
 
10,179 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
I'm not sure if this is a headset issue, or Rom issue. Try deleting the headset out of the phone. Power down the phone, then restart the phone. Then try pairing the headset back up, and see if that solves the issue. If not, do you have another cell phone you can pair the headset up with? To check if the issue follows the headset. Then maybe try pairing up another headset to the phone.
The Following User Says Thank You to prboy1969 For This Useful Post: [ View ]
28th October 2011, 01:31 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 47
 
350 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I'll give all of that a shot. I do have another phone I can pair with - a Blackberry. I had the headset connected to it for a while, but not long enough to see if this problem happened.
27th January 2012, 03:03 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I have the same issue
I have an android, thunderbolt phone, and a jabra drive handsfree car speaker and the same thing happens to me.

Sometimes turning bluetooth off and on works other times rebooting the phone works and sometimes nothing works and then a day later it pairs.

I hate blue tooth. A wire always works.
27th January 2012, 03:56 AM   |  #5  
VICODAN's Avatar
Senior Member
Flag San Jose, CA
Thanks Meter: 475
 
1,686 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
It's a headset AND phone issue. But never had an earpiece connect to the wrong one.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes