Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,687 Members 40,973 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [SOLVED] indroid v6 link2sd

Tip us?
 
treborblack
Old
(Last edited by PG101; 9th November 2011 at 06:58 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 28
Posts: 102
Join Date: Nov 2011
Location: Coalville
Default [Q] [SOLVED] indroid v6 link2sd

Loving the rom however i'm a total newbie at this.

Does the rom automatically use the ext2 partition? or do I have to do something else? I only ask as link2sd says the partition is not mounted. Is that normal?
 
Panos_dm
Old
#2  
Panos_dm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 578
Join Date: Jan 2011
I am not 100% certain but before you use link2sd you have to delete app2sd or data2sd (I don't remember which one indroid uses) from init.d folder in /system/etc.

sent from my CM7 nokia 3210

...we're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish...


I have ord

 
treborblack
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 28
Posts: 102
Join Date: Nov 2011
Location: Coalville
Many thanks, now mounted and usable under link2sd
 
Panos_dm
Old
#4  
Panos_dm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 578
Join Date: Jan 2011
Happy to help

sent from my CM7 nokia 3210

...we're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish...


I have ord

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes