FORUMS

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

*7/13/12*- FIX YOUR LG Revolution VS910 Firmware V4,V6,V7,V8, V9 W/ Instructions

3rd April 2012, 07:32 PM |#101  
47th_Ronin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 275
 
More
Ok this is odd... I can't use lgnpst due to the fact that I can't see the bottom of the damn window! Can't resize it or move it up far enough to click the freakin button. Played with resolution for the screen but it didn't help. Any input would be greatly appreciated. :banghead:

Nevermind. Forgot I changed the dpi ... ima dumbass lol
Sent from my VS910 4G using XDA
Last edited by 47th_Ronin; 3rd April 2012 at 07:48 PM.
 
 
4th April 2012, 12:34 AM |#102  
Member
Flag Cambridge
Thanks Meter: 1
 
More
Error:
I get to step 17. and get this message.

Failed to load setting xml file. Reason: The system cannot locate the resource specified.

Any ideas?
The Following User Says Thank You to leppricon For This Useful Post: [ View ]
5th April 2012, 03:43 AM |#103  
jimmyhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Please help asap. Waiting for a response b4 continuing. I have everthing dled and installed but when I run lgpnst I find phone and click and then open folder to get tot file...comes up .bin I then type *.* in the file name box hit enter and nothing. When I dled I saved it to desktop. Do I need to move it somewhere so it will come up in the menu when I do the *.* please help and sorry for BS

Sent from my VS910 4G using xda premium
5th April 2012, 04:15 AM |#104  
jimmyhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Oh well giving up for today...lol

Sent from my VS910 4G using xda premium
5th April 2012, 04:20 AM |#105  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by jimmyhawk

Please help asap. Waiting for a response b4 continuing. I have everthing dled and installed but when I run lgpnst I find phone and click and then open folder to get tot file...comes up .bin I then type *.* in the file name box hit enter and nothing. When I dled I saved it to desktop. Do I need to move it somewhere so it will come up in the menu when I do the *.* please help and sorry for BS

Sent from my VS910 4G using xda premium


You need to make sure you are looking on your desktop when you type in *
5th April 2012, 05:14 AM |#106  
jimmyhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by patsoxfan

You need to make sure you are looking on your desktop when you type in *

More details please as I am confused. Sorry

Sent from my VS910 4G using xda premium
5th April 2012, 12:34 PM |#107  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
If you are looking for it in say your documents folder the * just brings up all files in that folder. So you can look all you want but the items on your desktop will not be there. so when you are looking navigate it to your desktop first then use the *
5th April 2012, 01:07 PM |#108  
jimmyhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by patsoxfan

If you are looking for it in say your documents folder the * just brings up all files in that folder. So you can look all you want but the items on your desktop will not be there. so when you are looking navigate it to your desktop first then use the *

Oh duh! Im a tard..lol I got ya, thanks

Sent from my VS910 4G using xda premium
11th April 2012, 05:36 AM |#109  
Nevell's Avatar
Recognized Contributor
Flag Walterboro
Thanks Meter: 402
 
Donate to Me
More
If you can't get the VS910.dll to register, reboot into safe mode and register it from there.
11th April 2012, 07:27 PM |#110  
jackpot08's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 115
 
More
Quote:
Originally Posted by Nevell

If you can't get the VS910.dll to register, reboot into safe mode and register it from there.

I'll be sure to add that in the OP to help people

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2 Beta-5
The Following User Says Thank You to jackpot08 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes