Post Reply

[GB][08-09-2012] CyanogenMod 7 for Motorola Milestone 2 (Android 2.3.7)

OP tezet

13th March 2012, 12:19 AM   |  #451  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
103 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by caionavas

Go to Settings / Applications / Quick Launch and disable the shortcuts... it worked for me!

Thanks!!
I remembered seeing it somewhere but couldn't find it, thought it was keyboard related...

Thanks again!
14th March 2012, 11:54 PM   |  #452  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by Lisali

Hi - I think it's working a bit better now, but need to test it a bit more. Will update when I have more data.

I found something interesting... the GPS doesn't fix the satellite signal while my car audio is on! When I turn off the radio, it finds from 9 to 10 satellites, and fixes from 6 to 9... when I turn on the radio, it loses almost all signal (find 1 or 2 satellites, and fixes to none).

Any ideas? (Changing my phone, car audio or the car itself is out of que$tion... )

Caio Navas
15th March 2012, 01:12 PM   |  #453  
Member
Thanks Meter: 6
 
49 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by caionavas

I found something interesting... the GPS doesn't fix the satellite signal while my car audio is on! When I turn off the radio, it finds from 9 to 10 satellites, and fixes from 6 to 9... when I turn on the radio, it loses almost all signal (find 1 or 2 satellites, and fixes to none).

Any ideas? (Changing my phone, car audio or the car itself is out of que$tion... )

Caio Navas

Maybe your cars antenna is in the frontwindow/glas?

Sent from my HTC HD2 using XDA
15th March 2012, 03:09 PM   |  #454  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by captainhase

Maybe your cars antenna is in the frontwindow/glas?

Sent from my HTC HD2 using XDA

Yes, it is! Good point! But, why the hell it happens? They share the same frequency, maybe? It's hardware related or there's some option in our phone or ROM to fix it? I've never heard anyone complaining about it...

Caio Navas
15th March 2012, 04:29 PM   |  #455  
Member
Thanks Meter: 6
 
49 posts
Join Date:Joined: May 2007
Quote:
Originally Posted by caionavas

Yes, it is! Good point! But, why the hell it happens? They share the same frequency, maybe? It's hardware related or there's some option in our phone or ROM to fix it? I've never heard anyone complaining about it...

Caio Navas

If you use your radio, your frontwindow is like barrier for your GPS signal. And I guess your mobile's signalstrength will go down, too.
Perhaps you are the only one with such a new/ modern car

Sent from my HTC HD2 using XDA
19th March 2012, 09:55 PM   |  #456  
Member
Flag Jundiaí - São Paulo
Thanks Meter: 12
 
75 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Question GPS
Is there any chance to have a working gps for M2? Let's work together team! lol
Quote:
Originally Posted by dantonel

Using Google Maps Navigation the gps can't fix a point in the map. For example, yesterday I tried for 30 min and the only thing it shows is "Searching for GPS" which doesn't happen with stock roms (Brazil GB Retail 2.3.6, Froyo Retail...).

20th March 2012, 07:13 AM   |  #457  
Senior Member
Coventry
Thanks Meter: 65
 
471 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Hi tezet

Any news of a GB kernel version of CM7??
21st March 2012, 10:20 AM   |  #458  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
158 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by dantonel

Is there any chance to have a working gps for M2? Let's work together team! lol

I`m using http://j.mp/GDmZbz to get AGPS data, from time to time I must turn off and on gps (with cm widget).

With this app i get fix in 30 - 50 seconds, after fix even runkeeper find`s my position quickly ;D
21st March 2012, 11:26 AM   |  #459  
rthisp's Avatar
Member
Flag São Paulo
Thanks Meter: 12
 
87 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Try fastfix or gps status, from market

Sent from my MotoA953 using xda premium
21st March 2012, 06:10 PM   |  #460  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
444 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Tezet, will you be releasing a last update based on the changes from CM 7.2 RC1?

It'd be a nice farewell to Gingerbread.

The Following User Says Thank You to Davith For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cyanogen, milestone2, rom cm7.1
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Milestone 2 Android Development by ThreadRank