Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,758 Members 37,847 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

EI22 Google Link for the update!

Tip us?
 
bit1
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 103
Posts: 431
Join Date: Jul 2008
Default EI22 Google Link for the update!

Just in case someone doesn't read the other thread

http://android.clients.google.com/pa...05_to_EI22.zip

here's the zip

hxxp://android.clients.google.com/packages/ota/sprint_samsung_d700/a5ff039a0c97.SPH-D700_update_EC05_to_EI22.zip

full link if you need it just replace the hxxp with http
The Following 19 Users Say Thank You to bit1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
keithkevorkian
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 263
Join Date: Jan 2011
Niiiice


Sent from my SPH-D700 using XDA App
 
algorhythm
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 336
Posts: 1,314
Join Date: Dec 2007
Location: Long Island, NY
Quote:
Originally Posted by bit1 View Post
Just in case someone doesn't read the other thread

http://android.clients.google.com/pa...05_to_EI22.zip

here's the zip

hxxp://android.clients.google.com/packages/ota/sprint_samsung_d700/a5ff039a0c97.SPH-D700_update_EC05_to_EI22.zip

full link if you need it just replace the hxxp with http
So do we need CWM or something to update? Would like to use this on a non-rooted phone.
 
blazinazn
Old
#4  
blazinazn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 561
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by algorhythm View Post
So do we need CWM or something to update? Would like to use this on a non-rooted phone.
need to use stock recovery to flash this.
The Following 2 Users Say Thank You to blazinazn For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Paul627g
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 226
Posts: 596
Join Date: Dec 2010
Location: Plainfield, Il.
Quote:
Originally Posted by algorhythm View Post
So do we need CWM or something to update? Would like to use this on a non-rooted phone.
Yes...

1. Rename to update.zip
2. Place on root directory of sdcard (directory that pops up when you mass storage your device to computer)
3. Boot into stock recovery (Vol Down+Camera+Power)
4. Select install update.zip
5. Boot into GB !

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------

Mirror Link : EC05 to EI22 GB update.zip

Enjoy!

Drop me a plug for the mirror please!
The Following 7 Users Say Thank You to Paul627g For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jed Dignazio
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 181
Posts: 352
Join Date: May 2008
Just rename it update.zip and place it in the root of your sd card. Hold vol up an vol down, camera, and power to get into recovery and apply update.
I just booted up my stock Gingerbread!!, Thanks!!!!
For easy searching of both PPCGEEKS and XDA, bookmark my new tool below!!!
http://www.google.com/coop/cse?cx=01...yyqz72fk&hl=en
 
sleebus.jones
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 188
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by Paul627g View Post
4. Select install update.zip
And for those who don't know, the "home" key is the select key.
The Following 3 Users Say Thank You to sleebus.jones For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Apollo83
Old
#8  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 45
Join Date: Sep 2010
Can we be on a custom rom to use this .zip or do we have to be on stock EC05??
 
algorhythm
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 336
Posts: 1,314
Join Date: Dec 2007
Location: Long Island, NY
Quote:
Originally Posted by Paul627g View Post
Yes...

1. Rename to update.zip
2. Place on root directory of sdcard (directory that pops up when you mass storage your device to computer)
3. Boot into stock recovery (Vol Down+Camera+Power)
4. Select install update.zip
5. Boot into GB !

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------

Mirror Link : EC05 to EI22 GB update.zip

Enjoy!

Drop me a plug for the mirror please!


Thanks.. I've flashed quite a few ROMs via CWM before, but never using the stock recovery. Will do this tonight.
 
Paul627g
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 226
Posts: 596
Join Date: Dec 2010
Location: Plainfield, Il.
Quote:
Originally Posted by Apollo83 View Post
Can we be on a custom rom to use this .zip or do we have to be on stock EC05??
Have to be on stock Froyo EC05

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes