Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[11.27]s-off without a XTC覧really works,update

OP daxiaamu

13th November 2011, 03:22 AM   |  #81  
eoghan2t7's Avatar
Recognized Contributor
Flag Belfast
Thanks Meter: 2,156
 
4,190 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Try redoenloading the file it might have got messed up during download.

Sent from my GT540 using xda premium
13th November 2011, 03:24 AM   |  #82  
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
108 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
It would be worth mentioning what file system you're using on the card too.
13th November 2011, 03:31 AM   |  #83  
Member
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
http://imgur.com/CJ8uQ

I thought this was normal because it did work with someone. Redownloaded the file 5-6 times on 2 different browsers but I keep getting that message after it extracts them. The PG76DIAG.ZIP file seems corrupt or incomplete. Can you compare it with the CRC32 or verify if you get the same issue?

Also the FS is FAT32
13th November 2011, 03:38 AM   |  #84  
GotsOJ's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
37 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by newklear85

http://imgur.com/CJ8uQ

I thought this was normal because it did work with someone. Redownloaded the file 5-6 times on 2 different browsers but I keep getting that message after it extracts them. The PG76DIAG.ZIP file seems corrupt or incomplete. Can you compare it with the CRC32 or verify if you get the same issue?

Also the FS is FAT32

The problem with the zipped file happened to me too, but it didn't seem to matter.
My phone automatically went past the "jumping to diag" screen once I had those two files on my goldcard
13th November 2011, 03:40 AM   |  #85  
Junior Member
Thanks Meter: 20
 
24 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
In hboot screen sd checking and others ok, but after that nothing comes. it's on hboot screen again.
What's the problem?
13th November 2011, 03:40 AM   |  #86  
eoghan2t7's Avatar
Recognized Contributor
Flag Belfast
Thanks Meter: 2,156
 
4,190 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Could be that you made your goldcard differently

Sent from my GT540 using xda premium
13th November 2011, 03:42 AM   |  #87  
eoghan2t7's Avatar
Recognized Contributor
Flag Belfast
Thanks Meter: 2,156
 
4,190 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by baddboyy

In hboot screen sd checking and others ok, but after that nothing comes. it's on hboot screen again.
What's the problem?

Are you sure you extracted the files correctly?

Sent from my GT540 using xda premium
13th November 2011, 03:46 AM   |  #88  
Junior Member
Thanks Meter: 20
 
24 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
yes i ' m sure i see this screen. But it continues with "No image or Wrong image!" .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hbootscreen.jpg
Views:	341
Size:	56.7 KB
ID:	780873  
13th November 2011, 03:47 AM   |  #89  
GotsOJ's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
37 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by eoghan2t7

Could be that you made your goldcard differently

Sent from my GT540 using xda premium

I used SimpleGoldCard to make my goldcard with model A510C.
The Following User Says Thank You to GotsOJ For This Useful Post: [ View ]
13th November 2011, 03:49 AM   |  #90  
eoghan2t7's Avatar
Recognized Contributor
Flag Belfast
Thanks Meter: 2,156
 
4,190 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by baddboyy

yes i ' m sure i see this screen. But it continues with "No image or Wrong image!" .

Why are you doing this you s-off already it says at the top of your screen lol

Sent from my GT540 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes