Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[UTIL][WIN][01/04] ACS HTC Super Tool v3

OP frigid

4th January 2012, 06:03 PM   |  #1021  
Senior Member
Flag Vancouver, BC
Thanks Meter: 11
 
230 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
what phone do you have?
Have you unlocked your bootloader already via the htc dev site?
4th January 2012, 06:07 PM   |  #1022  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by windcan

what phone do you have?
Have you unlocked your bootloader already via the htc dev site?

I have T-Mobile G2 all stock.
I haven't done anything to it. I know what a bootloader is, but unlocking it...never even heard of that.
I'm sorry but I'm completely new....
4th January 2012, 06:12 PM   |  #1023  
Senior Member
Flag Vancouver, BC
Thanks Meter: 11
 
230 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Lui5

I have T-Mobile G2 all stock.
I haven't done anything to it. I know what a bootloader is, but unlocking it...never even heard of that.
I'm sorry but I'm completely new....

Sorry, only familiar with my phone (HTC Amaze). I suggest doing a search on the site and in the forums and seeing what you find.
All the best

Have you confirmed your phone is compatible with this tool?

Good luck
4th January 2012, 06:16 PM   |  #1024  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by windcan

Sorry, only familiar with my phone (HTC Amaze). I suggest doing a search on the site and in the forums and seeing what you find.
All the best

Have you confirmed your phone is compatible with this tool?

Good luck

yeah I have. Its listed.
do I first need to unlock the bootloader in order to root?

thanks
4th January 2012, 06:18 PM   |  #1025  
Junior Member
Flag Montevideo
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Lui5

I have T-Mobile G2 all stock.
I haven't done anything to it. I know what a bootloader is, but unlocking it...never even heard of that.
I'm sorry but I'm completely new....

Hi! Sorry to say, but I do believe you won't be able to root your G2 -- it's the same as the DESIRE Z or VISION, and there's a problem getting S-OFF... see this thread about this.
4th January 2012, 07:04 PM   |  #1026  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by fkereki

Hi! Sorry to say, but I do believe you won't be able to root your G2 -- it's the same as the DESIRE Z or VISION, and there's a problem getting S-OFF... see this thread about this.

oh damn that suck! (((((((((

I keep seeing S-OFF....damn I need to read about this....

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

I can't seem to find anything on the G2, on how to root. Does anyone have a link?
thanks
4th January 2012, 08:13 PM   |  #1027  
Sedariya11's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 94
 
475 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
hi,

I have a sensation and was wondering if anyone found any bugs in it...i am facing some issues and wanted to check...wifi issues, some apps just stop working, etc...let me know

Thank you
4th January 2012, 08:33 PM   |  #1028  
ONeill123's Avatar
Senior Member
Flag Sector 8
Thanks Meter: 100
 
599 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
When is it possible to unlock Wildfire S???
Is there any in planning?
4th January 2012, 09:00 PM   |  #1029  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
why can't I find Visonary?

I've been looking for it for a while and nothing. I"m trying to root my G2

Thanks
4th January 2012, 10:56 PM   |  #1030  
GuyInDogSuit's Avatar
Senior Member
Flag Orangevale, CA
Thanks Meter: 537
 
2,745 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Lui5

why can't I find Visonary?

I've been looking for it for a while and nothing. I"m trying to root my G2

Thanks

I uploaded the latest version here.

The G2/Vision etc, apparently need to be downgraded first before you can root and whatnot. Try this method.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
super, tools
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes