Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,865 Members 44,392 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

GPS navigation that works on Galaxy notes

Tip us?
 
deadlyheart4u
Old
#31  
deadlyheart4u's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 404
Join Date: Apr 2008
Location: Kolkata

 
DONATE TO ME
for Indians, please do try Map My India, its free
Cheers,
Aditya Bhimrajka

CEO, SimTechnos.in
Web|Apps|Seo|Mobile
-----------------------------
 
rossiza
Old
#32  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 35
Join Date: Feb 2008
Location: Sofia
Default Navitel

Works perfect on Note. However map coverage is Russia and partly eastern Europe
 
tamarian
Old
#33  
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 278
Join Date: Jan 2010
There's also OsmAnd, free/open source: https://market.android.com/details?id=net.osmand&hl=en
 
aengus4h
Old
(Last edited by aengus4h; 13th December 2011 at 05:15 PM.)
#34  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 33
Join Date: Feb 2011
Am currently using Copilot Live since running on the HTC HD2 with SD Android (ACA) and found it worked fine in the HD2, and also the SGS2, but I find on the note it freezes quite often and then may sometimes resume or restart itself after a while, or has to be killed via task manager. Same whether you do a clear memory before running it or not. When task manager comes up, either copilot isn't listed (and then restarts itself), or the resource detail is shown in red. Not had a chance to see what ram/cpu it was reporting at that time as I was on the move, but will try to at some point.

Should also mention - note running stock KKA firmware.

I raised a ticket with copilot support for this, and await their reply. My version is v9.1.0.161 with europe maps.

Suggest anyone else who has this freeze issue does the same to highlight to the copilot team.

When it's working its a reasonable product, especially if you were able to buy at the intro price. Wouldn't hold my breath re TomTom, no date and same rumour for quite some time. Plus, their traffic/camera option was pretty expensive per year (90) compared to 9.99/year for copilot's live traffic.

Dave
 
tzeken83
Old
#35  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2011
PAPAGO x5 does not work for SGN
Sygic - Expensive cant really afford it anyone can get free Sygic?
Waze - Its free for sure but it come with a price > it direct me to the wrong way
 
sormou
Old
#36  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Jun 2009
Mappy gps free. offline gps very good !!

Sent from my GT-N7000 using xda premium
 
FlamingGoat
Old
#37  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 171
Join Date: Dec 2011
I tried Sygic for the first time today and am very, very impressed so far. A big improvement on Ovi Maps which is what I was used to, although that was free !

Anyone know how to set a contacts address to open with this (or any other app), the only options i get are the built in Maps and Navigation ?
 
undrwater
Old
#38  
undrwater's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 187
Join Date: Aug 2010
Location: Cerritos
Most issues relate to mapping and routing AI. Some apps work well in one country, and completely bomb in another. The example for me was CoPilot. Works great here in the US, but when I traveled to Mexico, it was useless.

I still use CoPilot v8, because I saw so many negative comments about crashing and problems with v9. I have also used Locus which will do routing, but is a bit non-intuitive (workable once you get used to it). I really love Locus for all other mapping things.
 
NewForce
Old
#39  
NewForce's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 131
Join Date: Apr 2007
I'm from Singapore using Google Map (brut mod version) on my 2 Galaxy Note is working super fine in Singapore, and even with traffic, satellite view and even able to switch to static street view.

Btw, can anyone recommend a GPS software good for Singapore & Malaysia, especially a free one?
 
dr.ketan
Old
#40  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 25604
Posts: 16,571
Join Date: Apr 2011
Location: Gujarat

 
DONATE TO ME
I am in India, following maps working flawlessly
Sygic Aura
N Drive
Navigon
Google Map (International Navigation)

The Following 3 Users Say Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes