Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Official 3.2 Update!

OP marcchelala

14th November 2011, 06:28 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
58 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Yesterday I connected my Tab 10.1 16 Gb white to my Mac, and got a prompt to update Kies for some upcoming firmware update.

Today, I check for updates on my Tab, and get a dialog box inviting me to download the update to Android 3.2:
http://dl.dropbox.com/u/45787933/IMAG0207.jpg
14th November 2011, 06:29 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Arlington Virginia
Thanks Meter: 403
 
1,246 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Now if only we could find this for the 3G 8.9! (P7300)
14th November 2011, 07:46 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
58 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Advice to everyone:
DO NOT UPDATE!

After update, I cannot connect to any Wifi Networks, I also cannot connect my Tab to Kies, and Auto-rotate doesn't work either...
14th November 2011, 08:12 PM   |  #4  
Dai323's Avatar
Senior Member
Flag Berlin Germany
Thanks Meter: 451
 
1,943 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by marcchelala

Advice to everyone:
DO NOT UPDATE!

After update, I cannot connect to any Wifi Networks, I also cannot connect my Tab to Kies, and Auto-rotate doesn't work either...

You beat me to it:


http://phandroid.com/2011/11/14/sams...medium=twitter

DONT UPDATE. This update WILL break your wifi.

Wait for Task to upload it. He ll have it up in the next few hours.
15th November 2011, 12:12 AM   |  #5  
seanfitz100's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
i updated mine and now the wifi doesnt work and i cant reset my tablet either keeps saying network error please help!
15th November 2011, 01:09 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
528 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
Quote:
Originally Posted by seanfitz100

i updated mine and now the wifi doesnt work and i cant reset my tablet either keeps saying network error please help!

This despite the posts directly above telling you NOT to update for that exact reason.

Guess you should wait until a solution presents itself.
15th November 2011, 01:17 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 20
 
37 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Bratag

This despite the posts directly above telling you NOT to update for that exact reason.

Guess you should wait until a solution presents itself.

A solution has presented itself, and has been confirmed over and over. Update via Kies. It works fine. I have updated three 10.1 devices; mine, my wife's, and my son's. There is NO reason to make a blanket statement against updating. OTA has reported issues, Kies is fine. Be clear when you are attempting to help.
15th November 2011, 01:21 AM   |  #8  
BarryH_GEG's Avatar
Senior Member
Flag Spokane, Washington
Thanks Meter: 4,400
 
8,972 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
When possible, you should always update via Kies. God knows it isn't perfect but it's smart enough to detect a failed update and put itself and the device in emergency recovery mode to get back to a clean original image.
15th November 2011, 01:24 AM   |  #9  
|| Acer ||'s Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 530
 
3,464 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
I get this when trying to update through kies. I heard there's less problems that way:




I live in the U.S. so I don't know what's wrong.
15th November 2011, 01:33 AM   |  #10  
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 11
 
112 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by BarryH_GEG

When possible, you should always update via Kies. God knows it isn't perfect but it's smart enough to detect a failed update and put itself and the device in emergency recovery mode to get back to a clean original image.

my problem is that my kies, wont recognize my device. it is stock TW 3.1. Why is that happening, it was fine until kies prompted me to update a few days ago to 2.1.0 v... and after that, now it wont recognize my device, so updating my tab is a far away scenario.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes