5,606,588 Members 35,265 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[REQ] Caller ID apk

Tip us?
 
alexp162002
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 51
Join Date: Oct 2010
Default [REQ] Caller ID apk

I would like to get the caller ID apk sooooo that I can use it on amazing sense. Thanks.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
 
BlackElvis79
Old
(Last edited by BlackElvis79; 17th November 2011 at 05:37 AM.)
#2  
BlackElvis79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 163
Posts: 1,081
Join Date: May 2009
Location: SoCal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by alexp162002 View Post
I would like to get the caller ID apk sooooo that I can use it on amazing sense. Thanks.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
Did you nandroid your stock setup before making any changes or flashing anything? If you did, restore your backup, backup the apk, (and any others that you think you may want/need later), then flash AS and restore the apk. Whenever I first root/flash a phone, I ALWAYS backup the stock apps.
DEVICE: White T-Mo SGS II SPL:Stock
BUILD: Darkside ICS STORAGE: 16gb Int. Mem
RECOVERY: CWM 5.8.1.3 Touch (Donated) THEME: UCLE2-R5 KERNEL: Darkside

Previous Devices:
GSM Galaxy Nexus
R'd & UL'd HTC Amaze 4G
R'd & UL'd HTC Sensation 4G
R'd & UL'd T-Mo Vibrant and Vibrant 4G
R'd HTC Evo 4G
R'd & UL'd LG G2X
R'd & UL'd HTC Vision
UL'd/Droided/R'd HTC HD2
R'd Nexus One
R'd Droid Eris
R'd Sapphire (white)
R'd Dream (black)
 
alexp162002
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 51
Join Date: Oct 2010
Yes I nandroid backed it up.I just did not want to to have to go through the hassle of resorting using titanium backup then going back.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
 
Bigv69er
Old
#4  
Bigv69er's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 571
Join Date: May 2011
Location: Los Angeles
Id be interested in that tooo

Sent from my HTC Amaze 4G using xda premium
 
xboarder56
Old
#5  
Account currently disabled
Thanks Meter 4425
Posts: 4,514
Join Date: Oct 2010
Location: Bonney Lake

 
DONATE TO ME
I will post later I got it guys

Sent from my HTC Ruby using xda premium
 
alexp162002
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 51
Join Date: Oct 2010
Thanks.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
 
Realalist
Old
#7  
Realalist's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 318
Join Date: Feb 2011
Location: Washington,DC

 
DONATE TO ME
bump bump bump
Samsung Galaxy S4 Stock
T-Mobile U.S.A HD2 (Retired)

My Swappa http://swappa.com/user/FLE049/profile
Follow me http://twitter.com/#!/Realalist
 
thenikeman
Old
#8  
thenikeman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 347
Join Date: Mar 2008
Location: Missouri
Xboarder posted it in his QuikSense thread a few posts back.

Sent from my HTC Amaze 4G using XDA App
Samsung Galaxy S III - Tmobile, Pebble Blue, 16GB
 
Bigv69er
Old
#9  
Bigv69er's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 571
Join Date: May 2011
Location: Los Angeles
Do we have to have the paid service? Or would it just work?

Sent from my HTC Amaze 4G using xda premium
 
alexp162002
Old
#10  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 51
Join Date: Oct 2010
You need the service.

Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...