Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more

Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more

Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more
Post Reply

[REQ] Caller ID apk

OP alexp162002

15th November 2011, 05:22 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I would like to get the caller ID apk sooooo that I can use it on amazing sense. Thanks.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
17th November 2011, 05:33 AM   |  #2  
BlackElvis79's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 165
 
1,094 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by alexp162002

I would like to get the caller ID apk sooooo that I can use it on amazing sense. Thanks.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk

Did you nandroid your stock setup before making any changes or flashing anything? If you did, restore your backup, backup the apk, (and any others that you think you may want/need later), then flash AS and restore the apk. Whenever I first root/flash a phone, I ALWAYS backup the stock apps.
Last edited by BlackElvis79; 17th November 2011 at 05:37 AM.
17th November 2011, 05:45 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Yes I nandroid backed it up.I just did not want to to have to go through the hassle of resorting using titanium backup then going back.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
17th November 2011, 08:00 AM   |  #4  
Bigv69er's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 16
 
571 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Id be interested in that tooo

Sent from my HTC Amaze 4G using xda premium
17th November 2011, 02:05 PM   |  #5  
Account currently disabled
Flag Bonney Lake
Thanks Meter: 4,425
 
4,514 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
I will post later I got it guys

Sent from my HTC Ruby using xda premium
18th November 2011, 02:42 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Thanks.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
19th November 2011, 07:39 AM   |  #7  
Realalist's Avatar
Senior Member
Flag Washington,DC
Thanks Meter: 30
 
318 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
bump bump bump
19th November 2011, 02:39 PM   |  #8  
thenikeman's Avatar
Senior Member
Flag Missouri
Thanks Meter: 34
 
347 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Xboarder posted it in his QuikSense thread a few posts back.

Sent from my HTC Amaze 4G using XDA App
22nd November 2011, 11:11 PM   |  #9  
Bigv69er's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 16
 
571 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Do we have to have the paid service? Or would it just work?

Sent from my HTC Amaze 4G using xda premium
23rd November 2011, 03:58 AM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
You need the service.

Sent from my HTC_Amaze_4G using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes