Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Telus Canada

OP BuckM

4th February 2012, 07:45 PM   |  #11  
Junior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
I followed this:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1406812

And it seems to work a bit better.
25th April 2012, 08:15 PM   |  #12  
Junior Member
Flag Bolton
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
I know this is an old thread, but to clear the records you can unlock and use the Droid 3 by Verizon on Telus or any other canadian provider without issues, so for those that state you need to have Verizon unlock the device before using is totally wrong 110%

Go nuts and buy those locked or unlocked Droids to use on Telus or rogers etc... it will work, just add the APN by the specific provider and your good to go,

On another note please also look at the specs before purchasing any device make sure the Network Frequency also matches.
26th April 2012, 03:51 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
1,347 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Quote:
Originally Posted by COMPACTER

I know this is an old thread, but to clear the records you can unlock and use the Droid 3 by Verizon on Telus or any other canadian provider without issues, so for those that state you need to have Verizon unlock the device before using is totally wrong 110%

Go nuts and buy those locked or unlocked Droids to use on Telus or rogers etc... it will work, just add the APN by the specific provider and your good to go,

On another note please also look at the specs before purchasing any device make sure the Network Frequency also matches.

That, unless Verizon altered the default unlock code. And this is about 50% in the cases. You being lucky doesn't mean everyone else is.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
2nd May 2012, 09:38 PM   |  #14  
Junior Member
Flag Bolton
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
What are you talking about? Verizon has nothing to do with altering the unlock codes, i have done this for over 100 verizon phones 10 of those were all droid 3's so what are you talking about?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes