Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,901 Members 52,797 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

09.08 25 Lang HD2 pdaimatejam Rom Wp7.8 OS 7.10.8862.144 v8.9 Download

Tip us?
 
palokm
Old
#2561  
palokm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 527
Join Date: Apr 2009
Location: Bratislava
how to remove the drop-down menu alphabet
I know it goes through the registry, but I find it
 
melando
Old
#2562  
melando's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 188
Posts: 1,026
Join Date: Aug 2010
Location: London
Default 2 queries on v7.1

2 possibly related points (I have been running 7.1 for some weeks now without issues so far)
- Cab update has stopped working with an error which says a driver update is necessary, the phone keeps restarting and it will not do a backup :(
- Marketplace is offering an update for HTC Hub, is this a good idea?

Thanks for any input
 
kovalDN
Old
#2563  
kovalDN's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 176
Posts: 267
Join Date: Jan 2007
Default to remove the drop-down menu alphabet

Quote:
Originally Posted by palokm View Post
how to remove the drop-down menu alphabet
I know it goes through the registry, but I find it
Look here.

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

Quote:
Originally Posted by melando View Post
- Marketplace is offering an update for HTC Hub, is this a good idea?
Thanks for any input
Delete old HTC Hub -> to reboot hd2 -> to install new HTC Hub.
Simply he is not updated - will write "Take measures...".
HTC Titan | HTC HD2 | HTC Touch Pro | HTC Shift | Qtek 9000 | ...
НТС Leo, HTC HD2, HTC T8585
The Following User Says Thank You to kovalDN For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
melando
Old
#2564  
melando's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 188
Posts: 1,026
Join Date: Aug 2010
Location: London
Quote:
Originally Posted by kovalDN View Post
Delete old HTC Hub -> to reboot hd2 -> to install new HTC Hub.
Simply he is not updated - will write "Take measures...".
Thanks for response but I don't understand your English completely. Is Hub update a good idea?

Sent from my HD2 using XDA App
 
kovalDN
Old
#2565  
kovalDN's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 176
Posts: 267
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by melando View Post
Thanks for response but I don't understand your English completely. Is Hub update a good idea?
Sent from my HD2 using XDA App
He will not update (will be a problems).
It is Necessary at the beginning initially to delete get old version.
HTC Titan | HTC HD2 | HTC Touch Pro | HTC Shift | Qtek 9000 | ...
НТС Leo, HTC HD2, HTC T8585
 
melando
Old
#2566  
melando's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 188
Posts: 1,026
Join Date: Aug 2010
Location: London
Quote:
Originally Posted by kovalDN View Post
He will not update (will be a problems).
It is Necessary at the beginning initially to delete get old version.
Well I tried it, update was fine, no problems and no need to remove first. Afterwards cab sender seems to work again... All issues solved it seems :)

Sent from my HD2 using XDA App
 
martijnloeffen
Old
#2567  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 28
Join Date: Aug 2008
Location: Nijmegen
Quote:
Originally Posted by qualo View Post
Originally Posted by petiofi
Hi,

I found a way to get GPS working on lock screen with XBmod-Yuki Rom SP1 and V2.1. You need to modify some registry keys. I cannot make a post to this forum yet (due to lack of this stupid 10 posts rule), so because of this I just PM you. Please let me know if this is also working for you. Feel free to post this, if it's working. Thanks!

1. Modify this registry keys:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\GPS
"IsEnablePWClassDetect"=dword:0
"IsEnableNMEAOutput"=dword:0


I had the same problem and it works for me. It was originally posted in B.T.T.F. rom thread, but works in my HD2 with this rom. I hope it helps you.
Well, This works very fine.

Thanks
WP7 ON HD2
XDA
 
HendrikK
Old
(Last edited by HendrikK; 27th February 2012 at 07:17 PM.)
#2568  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Mar 2006
Installed this one a few days ago after running xboxmod v2 for months.
- Battery life is much better now with BlueTooth and WiFi enabled! From 4 hours to 24+.
- Found that BT reconnect with Parrot MKi9200 takes long time (few minutes). This used to be fast with Yuki.
- Have had multiple reboots though. As far as I can tell they are related to BT sync with Parrot when new contacts need to be synched. When sync finishes, the phone reboots. After reboot the pairing pincode is reset and needs to be entered again.
Will update Parrot from 2.00 to 2.02 to see if this fixes it.
 
sathara
Old
#2569  
sathara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 992
Join Date: Jun 2009
Location: the club
hi pdaimatejam how to reduce the sound level to ultrafriut ...
 
totalcmdext
Old
#2570  
Recognized Developer
Thanks Meter 58
Posts: 1,134
Join Date: Feb 2006

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sathara View Post
hi pdaimatejam how to reduce the sound level to ultrafriut ...
Use advanced config and change in sound each alter to 50% from 100% (green bar)

..... Quality Assurance .....


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes