FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

[OFFICIAL-MIUI-PT-ROM][Jan 20][U8800]MIUI v2.1.20[2.3.7][EN-PT]

566 posts
Thanks Meter: 667
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th December 2011, 12:57 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by Hevvy

canīt turn wifi on, allways turns out an error

i had a problem like that with other Rom a wille ago and deleting the wpa.suplicant solved, but in this case it donīt...

any other idea ?

I factory reseted my device, flashīd rom, let the fone start, then factory reseted again, reinstaled rom... like 2 or 3 times and still nothing

I had that same problem. I fixed that flashing 1.11.18 and then 1.12.2. Do not wipe when upgrading to 1.12.2.
 
 
6th December 2011, 02:45 PM |#22  
Hevvy's Avatar
Member
Flag Porto
Thanks Meter: 6
 
More
yup, that's the way it worked to me too...
thanks

Sent from my u8800 using Tapatalk
8th December 2011, 01:49 AM |#23  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
anyone experiencing wi-fi tethering bug?
8th December 2011, 12:39 PM |#24  
rtfpessoa's Avatar
OP Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 667
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pramanta

anyone experiencing wi-fi tethering bug?

One user said it is working, still waiting for more feedback.
9th December 2011, 08:43 PM |#25  
rtfpessoa's Avatar
OP Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 667
 
Donate to Me
More
New Version Avaliable...1.12.9
9th December 2011, 10:15 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can't get this ROM working in my Huawei X5.

I've made a fresh install by returning to the stock ROM, B138 using Esthonia Elisa, root with SuperBoot and Recovery 4.0.1.5 / 5.0.2.6 (yes tried with both versions).

After flashing MIUI 1.12.2 ou MIUI 1.12.9 and restarting the mobile phone it freezes at IDEOS screen boot.

YES, I've made all necessary wipes and reset..

Any tips please?

Thanks
9th December 2011, 10:25 PM |#27  
Junior Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by l3gionPT

Can't get this ROM working in my Huawei X5.

I've made a fresh install by returning to the stock ROM, B138 using Esthonia Elisa, root with SuperBoot and Recovery 4.0.1.5 / 5.0.2.6 (yes tried with both versions).

After flashing MIUI 1.12.2 ou MIUI 1.12.9 and restarting the mobile phone it freezes at IDEOS screen boot.

YES, I've made all necessary wipes and reset..

Any tips please?

Thanks

Try installing 1.11.18 first.
9th December 2011, 10:34 PM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by joao.miguel

Try installing 1.11.18 first.

Right now I am trying to flash MIUI US 1.11.25. If it doesn't work I'll follow your advise.

Thank you

EDIT: It worked with MIUI US 1.11.25 version.
9th December 2011, 11:16 PM |#29  
rtfpessoa's Avatar
OP Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 667
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by l3gionPT

Right now I am trying to flash MIUI US 1.11.25. If it doesn't work I'll follow your advise.

Thank you

EDIT: It worked with MIUI US 1.11.25 version.

Can you explain it better?
Do you have 1.12.9 working now?
10th December 2011, 12:32 AM |#30  
sbasil's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 693
 
More
Quote:
Originally Posted by l3gionPT

Right now I am trying to flash MIUI US 1.11.25. If it doesn't work I'll follow your advise.

Thank you

EDIT: It worked with MIUI US 1.11.25 version.

I had the same problem, tried to solve it by:
1. installing b162 and then 1.12.9 --> didn't work, still got stuck at the Huawei logo
2. installed 1.11.18 PT --> same problem...
3. installed Miui US 1.11.25 --> phone booted again --> installed 1.12.9 PT on top of 1.11.25 (after deleting caches) --> now the phone boots with the new ROM, but I'm getting a lot of fc's.

--> seems to be language related, fc's started right after I changed the language from Portuguese to English (UK)...and now I can't change the language back since I get fc before I get to the settings...weird! I guess I have to teach myself some Portuguese.
Last edited by sbasil; 10th December 2011 at 12:36 AM.
10th December 2011, 12:36 AM |#31  
rtfpessoa's Avatar
OP Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 667
 
Donate to Me
More
Try to make a factory reset and reinstall The rom.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
miui, u8800
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes