Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,105 Members 44,971 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[App] Tweaked Xperia S Home Launcher (Dock and/or Corners) for MDPI - v7.0, 10/06/12

Tip us?
 
BudgyN1
Old
#451  
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 332
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by vicl89 View Post
Hi bro, and sorry for my english.

I'm testing your Tweaked home in my Xplay (WVGA 480x854) and it's awesome, really awesome.

I know that this thread is for HVGA screens, but in my Xplay it works very well... only with a little problem:

- I have only 3 rows instead of 4 in my screen

I'm using the Dock Home update :3 and for first time, I can Auto rotate my screen without the need to slide the gamepad!!!! SO AWESOME!!!

The multiple screens option works without problems.

Static wallpaper works too.

Maybe because it's for HVGA screens I have this 3 rows issue, I'll wait for WVGA!!

Thanks and I hope that my test has been helpful for your development

Sorry I'm new in this forum and I can't post any screenshot
No, it's not only you with 3 rows, that was in the update in v5.1. Next version he said he will make it 4x4 again
Please "Thank" my post if I helped
---------------------------------------------------
PHONE: Samsung Galaxy S4 i9500
ROM: Unofficial CyanogenMod 10.2 [4.3.1]
KERNEL: Stock CyanogenMod Kernel
Old Phones: HTC Wildfire, SE Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy S3
The Following User Says Thank You to BudgyN1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vicl89
Old
(Last edited by vicl89; 9th May 2012 at 09:42 PM.) Reason: Testing update
#452  
Senior Member
Thanks Meter 239
Posts: 351
Join Date: Mar 2012
Location: Ensenada, Baja California

 
DONATE TO ME
Wink Thanks :3

Quote:
Originally Posted by BudgyN1 View Post
No, it's not only you with 3 rows, that was in the update in v5.1. Next version he said he will make it 4x4 again
Oh I see, thanks for your response I was testing a little more and I didn't found another problems.

On the other hand, I still do not understand what's exactly the functions of the screen indicators and Home button actions, I can't see any difference

I have the 3 rows problen only in home screen; in menu I still have 4x4

[UPDATE]: LOL I know how the screen indicators option works
 
dioxnet
Old
(Last edited by dioxnet; 9th May 2012 at 11:28 PM.)
#453  
dioxnet's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Apr 2012
no tendrias que borrar los datos, de xperia home, para que te salieran 4x4
mirate algun post de mas arriba

esto pone en la 5.1v
- Home restarts now will be for each preference (if needed)


si me ekivoko diganlo
 
vicl89
Old
(Last edited by vicl89; 10th May 2012 at 02:16 AM.) Reason: Adding some strings
#454  
Senior Member
Thanks Meter 239
Posts: 351
Join Date: Mar 2012
Location: Ensenada, Baja California

 
DONATE TO ME
Cool Todo lo seguí correctamente :3

Quote:
Originally Posted by dioxnet View Post
no tendrias que borrar los datos, de xperia home, para que te salieran 4x4
mirate algun post de mas arriba

esto pone en la 5.1v
- Home restarts now will be for each preference (if needed)


si me ekivoko diganlo
Es que ya realicé el borrado de datos al parecer es un defecto que llegó con la actualización y también al parecer no fui el único.

We should continue to post in english because remember that is part of the rules xD I wish that someday we can found a forum in other languages but if you can understand all the site and write without trouble, it's not necessary.

[UPDATE]

Lol!! I know how the "Go to first panel" option works xD is Great for lazy people like me xD

Well, here's some spanish strings for the next version:

Screen indicators:
Indicadores de pantalla

Desktop screen indicators always on:
Indicadores de pantalla siempre visibles (sounds better than "Indicadores de pantalla siempre encendidos" but you decide )

If you need some translations on future releases, just tell me
 
dioxnet
Old
#455  
dioxnet's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 49
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by vicl89 View Post
Es que ya realicé el borrado de datos al parecer es un defecto que llegó con la actualización y también al parecer no fui el único.

We should continue to post in english because remember that is part of the rules xD I wish that someday we can found a forum in other languages but if you can understand all the site and write without trouble, it's not necessary.

[UPDATE]

Lol!! I know how the "Go to first panel" option works xD is Great for lazy people like me xD

Well, here's some spanish strings for the next version:

Screen indicators:
Indicadores de pantalla

Desktop screen indicators always on:
Indicadores de pantalla siempre visibles (sounds better than "Indicadores de pantalla siempre encendidos" but you decide )

If you need some translations on future releases, just tell me
ok
 
serajr
Old
#456  
serajr's Avatar
Recognized Developer / Recognized Themer - OP
Thanks Meter 9,769
Posts: 2,545
Join Date: Apr 2011
Location: Rafard - SP

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dioxnet View Post
The first congratulate you for your great work
the second to apologize for my English

I have a problem, the xperia home (configuration)
I do not work at all, I put 3 desktops and nothing
rotating frame and so on anything and everything, so rest is perfect
I have a mini pro and MiniCMSandwich Lite AOSP


GRACIAS
Ensure launcher is not in memory for performance (cm settings).
 
serajr
Old
#457  
serajr's Avatar
Recognized Developer / Recognized Themer - OP
Thanks Meter 9,769
Posts: 2,545
Join Date: Apr 2011
Location: Rafard - SP

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by 7amdoun View Post
Tried that on my other rooted phone and it works perfectly

Thank you very much for your excellent work.

and sorry for bothering you with so much questions!
Thanks for support...
 
serajr
Old
#458  
serajr's Avatar
Recognized Developer / Recognized Themer - OP
Thanks Meter 9,769
Posts: 2,545
Join Date: Apr 2011
Location: Rafard - SP

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vicl89 View Post
Hi bro, and sorry for my english.

I'm testing your Tweaked home in my Xplay (WVGA 480x854) and it's awesome, really awesome.

I know that this thread is for HVGA screens, but in my Xplay it works very well... only with a little problem:

- I have only 3 rows instead of 4 in my screen

I'm using the Dock Home update :3 and for first time, I can Auto rotate my screen without the need to slide the gamepad!!!! SO AWESOME!!!

The multiple screens option works without problems.

Static wallpaper works too.

Maybe because it's for HVGA screens I have this 3 rows issue, I'll wait for WVGA!!

Thanks and I hope that my test has been helpful for your development

Sorry I'm new in this forum and I can't post any screenshot
Thanks for support...

v6 is about to be released with new preferences and for WVGA with 4 rows too, just wait a little more.
 
serajr
Old
#459  
serajr's Avatar
Recognized Developer / Recognized Themer - OP
Thanks Meter 9,769
Posts: 2,545
Join Date: Apr 2011
Location: Rafard - SP

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dioxnet View Post
ok
Thank you all...
 
T3sla
Old
#460  
T3sla's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 159
Join Date: Jan 2012
Location: Thessaloniki
Quote:
Originally Posted by serajr View Post
Thank you all...
You can send me strings of v6 to translate to Greek if you want

Tags
app, launcher, mini, tweaked, xperia
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes