FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Youtube playback problem

132 posts
Thanks Meter: 6
 
By are-red, Senior Member on 7th December 2011, 03:02 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone have problem playback youtube video?.. When u click the video, it appear diffrent video!

Sent from my GT-P6200 using xda premium
 
 
7th December 2011, 03:09 PM |#2  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by are-red

Anyone have problem playback youtube video?.. When u click the video, it appear diffrent video!

Sent from my GT-P6200 using xda premium

first time i've read about this. weird.
7th December 2011, 03:42 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Both my tab plus have this prob....i had to press hd to watch real video... Its not normal.. Anyone with me? Hope someone come with solution...

Sent from my GT-P6200 using xda premium
7th December 2011, 04:49 PM |#4  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by are-red

Both my tab plus have this prob....i had to press hd to watch real video... Its not normal.. Anyone with me? Hope someone come with solution...

Sent from my GT-P6200 using xda premium

Are you referring to the Youtube App or youtube content in a browser?

If in a browser, is it consistent that when you click a certain video, that same "different" video plays? Can you provide a link sample for us to see and try to replicate?

And what do you mean that you have to press HD to watch real video?
7th December 2011, 11:30 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Oh..its not in browser but youtube app... Can u please share ur app.. Wanna tried..hate this problem

Sent from my GT-P6200 using xda premium
8th December 2011, 12:37 AM |#6  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by are-red

Oh..its not in browser but youtube app... Can u please share ur app.. Wanna tried..hate this problem

Sent from my GT-P6200 using xda premium

Maybe someone here can share the app. Im not rooted yet, cant get the apk yet.
8th December 2011, 09:59 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
im getting same problem as u. Using youtube app,searched some video, when clicked at preferred video, it appear different video. Using browser never face this prob.

Both my tab had this problem, p6200 and p7500.

Using Maxis broadband card. After i changed telco/simcard never face this prob.

if im using wifi also no problem.
The Following User Says Thank You to alieamin For This Useful Post: [ View ]
8th December 2011, 12:33 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by alieamin

im getting same problem as u. Using youtube app,searched some video, when clicked at preferred video, it appear different video. Using browser never face this prob.

Both my tab had this problem, p6200 and p7500.

Using Maxis broadband card. After i changed telco/simcard never face this prob.

if im using wifi also no problem.

Same prob here...then need to change sim?im using maxis too

Sent from my GT-P6200 using xda premium
8th December 2011, 03:53 PM |#9  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by are-red

Same prob here...then need to change sim?im using maxis too

Sent from my GT-P6200 using xda premium

Possible DNS issue with the ISP and the way Youtube app uses the settings. Maybe you could force the app to use another DNS. I have only the wifi-US version of the tab so I can't check settings but if there's a way to change the DNS settings (to a public one) of your 3G connection then try it instead of changing sim card.

Try putting in 208.67.220.220 or 208.67.222.222 as primary DNS (OpenDNS)
AND
8.8.8.8 or 8.8.4.4 as secondary DNS (Google's public DNS server)

If you can't find anywhere to change the settings then try installing "Set DNS" from market. Again, I don't have first hand experience on this yet because I don't have a 3G tab with me. Hope it works, Goodluck!
Last edited by khel26; 8th December 2011 at 03:56 PM. Reason: added
The Following User Says Thank You to khel26 For This Useful Post: [ View ]
8th December 2011, 04:28 PM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by khel26

Possible DNS issue with the ISP and the way Youtube app uses the settings. Maybe you could force the app to use another DNS. I have only the wifi-US version of the tab so I can't check settings but if there's a way to change the DNS settings (to a public one) of your 3G connection then try it instead of changing sim card.

Try putting in 208.67.220.220 or 208.67.222.222 as primary DNS (OpenDNS)
AND
8.8.8.8 or 8.8.4.4 as secondary DNS (Google's public DNS server)

If you can't find anywhere to change the settings then try installing "Set DNS" from market. Again, I don't have first hand experience on this yet because I don't have a 3G tab with me. Hope it works, Goodluck!

Will try thx for tips

Sent from my GT-P6200 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes