Post Reply

[IDEA] unlock_code.bin file to play with

9th December 2011, 05:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
hello guys.
as we all know. Vivid/Raider at some other country can now be unlocked by visiting htcdev. and we all know this does not apply to us AT&T at the moment.
some suggested maybe the unlock code bin is the same for all the vivid. which i tried. i was able to get my hand on a vivid token from china and receive a bin file from HTC Dev. sadly, this method does not work. the cmd simply says filed check. push unsuccessfully. but i figure id upload this bin file or others who are way more knowledge to have some fun with. maybe they can get more out of it than i do
Attached Files
File Type: rar Unlock_code.rar - [Click for QR Code] (335 Bytes, 408 views)
14th December 2011, 06:51 AM   |  #2  
halfcab123's Avatar
Senior Member
Flag Hampton Roads
Thanks Meter: 175
 
176 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
This is an unlock_code.bin for a specific serial number in a different country, how would this unlock code binary help ? You might as well use the unlock code binary from any htc dev applicable phone, whats special about this one ?
17th February 2012, 08:09 AM   |  #3  
Lonely khan's Avatar
Senior Member
Flag Bahawalpur
Thanks Meter: 4
 
139 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
not helping error the problem with me am not able tu sign in on htcdev.com
17th February 2012, 09:11 PM   |  #4  
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 24
 
323 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Just follow the process listed on htcdev.com , it supports all HTC models including at&t . Just does not say so publicly.



Sent from my HTC Raider X710e using XDA App
18th February 2012, 02:26 PM   |  #5  
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 24
 
323 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by Lonely khan

not helping error the problem with me am not able tu sign in on htcdev.com

Really strange, they don't have any restrictions on any country. But even if they did it would have been easy to use proxy and get a account.

Sent from my HTC Raider X710e using XDA App
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes