FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[MOD KEYBOARD] Sense 3.0 - Keyboard Port with Arrows-Trace-AutoCorrection [v09|28/12]

689 posts
Thanks Meter: 1,988
 
By michaelm_007, Senior Member on 10th December 2011, 01:11 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th December 2011, 07:10 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
What's the change to v4?

I downloaded v4 for root users twice, but there was a mismatch between the generated and the posted md5 checksum.
Can you please validate this?
 
 
11th December 2011, 08:58 PM |#12  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,988
 
More
@all
Uploaded new version v05. Redesigned landscape mode, now autocorrection is correct working
11th December 2011, 09:16 PM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile
V5 fixed my issues, suggestions are working correctly.
Thank you!

Daniel
16th December 2011, 04:55 PM |#14  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,988
 
More
@all
Uploaded new version v06

ChangeLog:
- slightly larger keys
- slightly larger font size
- fixed register of correct key
16th December 2011, 05:06 PM |#15  
vincepg13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
More
Quote:
Originally Posted by michaelm_007

@all
Uploaded new version v06

ChangeLog:
- slightly larger keys
- slightly larger font size
- fixed register of correct key

Could you by chance provide a revert to stock zip too?

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio
17th December 2011, 01:23 PM |#16  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,988
 
More
@all
Uploaded version 07

ChangeLog:
- fixed some layout bugs
20th December 2011, 10:57 PM |#17  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,988
 
More
@all none root-users
Change installation, is now a own application

- download apk
- install apk
- select HTC_IME Mod under settings
- ready to go
21st December 2011, 12:14 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Help I installed the keyboard with arrows now my phone flashes up 'The application Touch Input (processcom.htc.android.htcime) has stopped keeps popping up.
21st December 2011, 04:02 PM |#19  
Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 19
 
More
thanks its really help full
22nd December 2011, 01:03 AM |#20  
galaxys's Avatar
Senior Member
Flag Vegas & Cosmos
Thanks Meter: 730
 
More
Flashed V7, did Wipe cache and dalvik and Fixed Permissions. It seems to be working, but I can't get into Settings-Touch Input!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CAP201112211043.jpeg
Views:	48
Size:	47.3 KB
ID:	825248  
24th December 2011, 04:19 PM |#21  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,988
 
More
@all
Uploaded version v08

ChangeLog
- fixed phonebook layout bug
- other minor bugs

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes