FORUMS

Moto X Style, Moto X Play and Moto G Forums Are Here!

The latest family members of the new generation of Motorola devices are … more

Galaxy Unpacked: What is Samsung Going to Unveil?

Amidst all the hype of the OnePlus 2 and the rain of Moto 2015 news, Samsung tried … more

Arrow Launcher: Good Effort Without Direction

Microsoft’s Android expansion has been well received on the productivity front, but … more

Two New Moto X and New Moto G – Specs & Details

Today’s Moto event just ended and now we have a clear look at all of … more

[ROM] Sabotage Sense V1.4 2.3.4 Mixed Sense (2/11/2012) post 2 updated (2/16/12)

4,237 posts
Thanks Meter: 1,998
 
By CondemnedSoul, Retired Recognized Developer on 10th December 2011, 03:53 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th December 2011, 03:23 PM |#11  
Linch89's Avatar
Senior Member
Flag Jacksonville
Thanks Meter: 307
 
More
Hey man nice work this is sick!
The Following User Says Thank You to Linch89 For This Useful Post: [ View ]
 
 
10th December 2011, 03:43 PM |#12  
Senior Member
Flag NORCO
Thanks Meter: 29
 
More
You guys still using set CPU to oc or something else? If so what you guys running for settings?

Sent from my ADR6350 using xda premium
10th December 2011, 03:56 PM |#13  
disconnecktie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,321
 
More
Quote:
Originally Posted by Blkbty

You guys still using set CPU to oc or something else? If so what you guys running for settings?

Sent from my ADR6350 using xda premium


I am and I'm using incredicontrol to undervolt. Im running 1. 3 ghz with a - 50 undervolt across the board with a smartass v2 governor.
Sent from my ADR6350 using Tapatalk
10th December 2011, 04:13 PM |#14  
sk842018's Avatar
Senior Member
Flag indiana
Thanks Meter: 97
 
More
Cool
Awesome job bro, nice,very fast and smooth

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Blkbty

You guys still using set CPU to oc or something else? If so what you guys running for settings?

Sent from my ADR6350 using xda premium


Try rom toolbox. U can Oc,set all different kinds of performance/settings it includes so much more. Try it out!!
The Following User Says Thank You to sk842018 For This Useful Post: [ View ]
10th December 2011, 05:04 PM |#15  
Senior Member
Flag NORCO
Thanks Meter: 29
 
More
Well I tried incredicontrol but it only had one menu for svs and I'm now trying out Rom toolbox there is a lot of options.

Sent from my ADR6350 using xda premium
10th December 2011, 05:23 PM |#16  
CondemnedSoul's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Phoenix, AZ
Thanks Meter: 1,998
 
Donate to Me
More
I use Rom toolbox to control CPU settings on mine. I had planned to post a full throttle zip with the Rom and forgot lol. I'm going to have an update probably tonight to fix a problem I encountered this morning with mms. If its an issue for anyone else today a quick easy fix is to grab the mms apk from the ota or an ota based Rom like carbonite and replace the apk in system/app. Set permission to rw,r,r and reboot. I'll get a full throttle zip together as well. I'm also gonna try a little more soon with CRT animation. Still no go for me getting that along with soft key lights lol.

Sent from my ADR6350 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to CondemnedSoul For This Useful Post: [ View ]
10th December 2011, 05:25 PM |#17  
Hixman's Avatar
Member
Thanks Meter: 13
 
More
And here it is! Looks awesome This will be my next flash!

Sent from my ADR6350 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Hixman For This Useful Post: [ View ]
10th December 2011, 06:55 PM |#18  
sk842018's Avatar
Senior Member
Flag indiana
Thanks Meter: 97
 
More
i love the pull downnotification pulldown bar animations, this rom is awesome bro, great job!! its running extremely fast, once again thank you, glad to see you eveloping for inc2

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

hey cs,cant seem to get gallery to display my pics, if i click on connected media itll show my videos but when i click on pics no go same in gallery wont display em, any ideas

i installed quickpic and it displays my pics, not sure if its my phone or just a bug, just wanted to let you know bro, just cant get stock gallery to display em, lol sry to bug you also cant get the sense weather clock to display weather, nothing major
Last edited by sk842018; 10th December 2011 at 07:26 PM.
10th December 2011, 07:28 PM |#19  
CondemnedSoul's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Phoenix, AZ
Thanks Meter: 1,998
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sk842018

i love the pull downnotification pulldown bar animations, this rom is awesome bro, great job!! its running extremely fast, once again thank you, glad to see you eveloping for inc2

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

hey cs,cant seem to get gallery to display my pics, if i click on connected media itll show my videos but when i click on pics no go same in gallery wont display em, any ideas

i installed quickpic and it displays my pics, not sure if its my phone or just a bug, just wanted to let you know bro, just cant get stock gallery to display em

The animation is all thanks to stoney666 all I did was bring the from my inc1 ROM but they are sic! Not quite sure what you mean on the gallery though.... All my pics show up in stock gallery... You mean ones taken with the camera or something else?

Sent from my ADR6350 using xda premium
10th December 2011, 07:48 PM |#20  
sk842018's Avatar
Senior Member
Flag indiana
Thanks Meter: 97
 
More
when i go to accounts&sync at bottom of screen it says sync is currently experienceing problems. it will be back shortly, never seen that but id say thats why the weather on clock wont sync

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

when i click gallery it just doesnt show anything, i installed quickpic and all is well, it may be my sd card it was saying earlier that it was damaged ar bad i just remounted it and it mounted ok

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

got the sync working, only problem is i cant get htc weather to work it says no weather data available, on clock and weather app
10th December 2011, 09:09 PM |#21  
Macrodroid's Avatar
Senior Member
BLACK CANYON CITY - Hell's DoorStep!
Thanks Meter: 648
 
Donate to Me
More
Sick rom bro, nice work! This'll be my DD for a while now!

Sent from my ADR6350 using XDA App

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes