Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[CM10.1] [JELLYBRO][KANG] FASCINATE nightly builds

OP makelegs

1st January 2013, 01:11 AM   |  #891  
makelegs's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Kansas City
Thanks Meter: 1,744
 
2,547 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by rdeluis

Thx for the new build. Downloading right now.

Sent from my SCH-I500 using xda premium

Happy NEW YEAR!!

Sent from my Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
The Following 4 Users Say Thank You to makelegs For This Useful Post: [ View ]
14th January 2013, 11:04 PM   |  #892  
Member
Thanks Meter: 4
 
63 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Is this ok to dirty flash if I am using a December build?
14th January 2013, 11:56 PM   |  #893  
makelegs's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Kansas City
Thanks Meter: 1,744
 
2,547 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by aigochamaloh

Is this ok to dirty flash if I am using a December build?

Should be.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to makelegs For This Useful Post: [ View ]
15th January 2013, 02:23 AM   |  #894  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
332 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
The HDR function seems to cause all sorts of weird issues. Basically it's unable to be turned off. Could be worth waiting that cherry pick out for a but.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
15th January 2013, 03:05 PM   |  #895  
makelegs's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Kansas City
Thanks Meter: 1,744
 
2,547 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by sarkozy

The HDR function seems to cause all sorts of weird issues. Basically it's unable to be turned off. Could be worth waiting that cherry pick out for a but.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2

I've heard similar reports on other devices. It will be in the build coming up, but I will plan to drop it until a patch update is issued.

Fwiw....I never use the camera on my grouper, so I haven't even tested it.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to makelegs For This Useful Post: [ View ]
19th January 2013, 03:12 AM   |  #896  
Senior Member
Thanks Meter: 549
 
1,766 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Re: [CM10.1][JELLYBRO][KANG] FASCINATE nightly builds
My wife isn't getting voicemail notifications and some of her calls go straight to VM. Does anyone know of a fix for this?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
19th January 2013, 09:36 PM   |  #897  
overthinkingme's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 45
 
629 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
I'm on the 1/18 build, was on the 1/17 before, and am having trouble mounting USB storage on my computer.
The prompt shows up on the phone and, when I "Turn on USB storage", I do not get the drive showing up on My Computer. I am running Windows 7 64bit, usb mounting worked fine on stock.

Is anyone else experiencing this? I am not sure if this is a common bug in cm10 on Fascinate?
Thank you.

Disclaimer: I just got this phone, am not familiar with all the quirks in the roms for this device.
21st January 2013, 02:39 AM   |  #898  
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
703 posts
Join Date:Joined: May 2009
Re: [CM10.1][JELLYBRO][KANG] FASCINATE nightly builds
Quote:
Originally Posted by overthinkingme

I'm on the 1/18 build, was on the 1/17 before, and am having trouble mounting USB storage on my computer.
The prompt shows up on the phone and, when I "Turn on USB storage", I do not get the drive showing up on My Computer. I am running Windows 7 64bit, usb mounting worked fine on stock.

Is anyone else experiencing this? I am not sure if this is a common bug in cm10 on Fascinate?
Thank you.

Disclaimer: I just got this phone, am not familiar with all the quirks in the roms for this device.

Hav u installed the samsung usb driver? For me, usb storage is working fine.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
22nd January 2013, 02:03 AM   |  #899  
Member
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Question
I don't know if anyone has posted this yet, but does mms work for everyone? I can't get mine to work!
23rd January 2013, 06:20 AM   |  #900  
mynymyl's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I just updated from the Dec-1 build to Jan-18 build today
Started with a dirty flash, shameful I know. Had to start over and flash it clean and proper. Everything seems to be working including mms and usb storage. I have the drivers installed also. My question seems rediculous and I've been fighting the urge to even ask the forum or just restore my backup and go on with my night....
That being said, have I lost it or is there no "usb debugging" setting with this update??? I thought maybe it was on by default or something is there I'm just missing it and I will regret this post.

@Makelegs Thank you for all your fine work and time! This is such a nice and smooth driver I want to keep it please help @anyone??

Just tell me I'm blind and its in front of me please...

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm7, euroskank, fascinate, kang, makelegs
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes