Post Reply

[DISCUSSION] CyanogenMod 9 Nightly Builds

OP DaXmax

25th April 2012, 06:18 PM   |  #2171  
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 20
 
105 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by nozerogravity

Bump this one.
I don't really know is there somebody with the same problem, but it's annoying. I can't hear my phone when I'm walking down the street, or when I'm in shop. Volume is really low on CM9. Sure voodoo helps, but only with music.
I think this is thing that developer should look at. Please do.

I had the same problem so I installed Zedge from the Play Store.
I downloaded some new notification sounds and ringtones and they are much louder. No more missed calls.
25th April 2012, 06:34 PM   |  #2172  
Junior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Gmail Sync
Hi Everyone,

I was wondering if anyone has experienced this gmail syncing issue:

When I receive an email to my gmail account I receive a notification like normal with the gmail icon, however if I check and read the email from a desktop browser the notification doesn't disappear on my phone.

The notification would normally disappear on any gingerbread roms.

I'm on nightly 04/19 flashed with a full wipe (I've been having this issue with all builds though since a long time ago).

I tried the gapps_fixer and wiping data on the gmail but that also didn't help.

Any thoughts?
25th April 2012, 06:47 PM   |  #2173  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Same here. The GPS was excellent a few nightlies ago but now keeps losing lock

Sent from my GT-I9000 using XDA
The Following User Says Thank You to tube1968 For This Useful Post: [ View ]
25th April 2012, 07:21 PM   |  #2174  
Gvdn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
462 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by nozerogravity

Bump this one.
I don't really know is there somebody with the same problem, but it's annoying. I can't hear my phone when I'm walking down the street, or when I'm in shop. Volume is really low on CM9. Sure voodoo helps, but only with music.
I think this is thing that developer should look at. Please do.

Look for Volume+ app here on xda. Works great.

Sent from my GT-I9000 using xda premium
25th April 2012, 10:56 PM   |  #2175  
Member
Flag Bologna
Thanks Meter: 29
 
74 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by kraven001

however following change-logs there is nothing that would suggest GPS performance impacting code.

that's the same thing I've noticed. but remember that the changelog is not always accurate (that's what they say)

Quote:
Originally Posted by tube1968

Same here. The GPS was excellent a few nightlies ago but now keeps losing lock

Sent from my GT-I9000 using XDA

I see I'm not alone
The Following User Says Thank You to RickyBO89 For This Useful Post: [ View ]
26th April 2012, 11:44 AM   |  #2176  
Junior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by tube1968

Same here. The GPS was excellent a few nightlies ago but now keeps losing lock

Sent from my GT-I9000 using XDA

I'm agree with you. I've the same problem with GPS.
The Following User Says Thank You to sebxtreme For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 01:05 AM   |  #2177  
RaymondPJR's Avatar
Senior Member
Flag Portland
Thanks Meter: 666
 
4,135 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
CM9
Quote:
Originally Posted by Doctor Phate

I was hoping it was fixable in some other ways..
Well, I'll try to do a clean flash from Gingerbread to ICS when a stable CM 9 will be out.. for now I'll just hang without customized boot screens :P

Thanks anyway

There is more than one place that a boot animation can reside. I believe the way it works is that the kernel looks first in one place then if it doesn't find it, it will look in the other. I remember someone posting that after pushing a custom boot animation it did not change and this was the reason. The custom boot animation was being placed in the alternate/secondary location, so the kernel was booting the original every time. Maybe try manually placing the same boot animation in both places? Not sure of the filepaths, but it should be easy to find out.

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

Quote:
Originally Posted by mammenj

So I switched from /sdcard to /mnt/emmc and some of the application did not work..

for example both the stock browser and chrome could not download as it says that it could not find sdcard, also titanium backup had issue even after I manually changed the backup location to emmc.

Is there a right way to switch to the new mount point without out actually wiping?



Sent from my GT-I9000 using xda premium

Not sure if this will help your issue, but there is a setting in Titanium Backup to 'Follow all symbolic links'. (preferences>Troubleshooting settings)
27th April 2012, 12:20 PM   |  #2178  
Doctor Phate's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
345 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by RaymondPJR

There is more than one place that a boot animation can reside. I believe the way it works is that the kernel looks first in one place then if it doesn't find it, it will look in the other. I remember someone posting that after pushing a custom boot animation it did not change and this was the reason. The custom boot animation was being placed in the alternate/secondary location, so the kernel was booting the original every time. Maybe try manually placing the same boot animation in both places? Not sure of the filepaths, but it should be easy to find out.

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------



Not sure if this will help your issue, but there is a setting in Titanium Backup to 'Follow all symbolic links'. (preferences>Troubleshooting settings)

Thanks dude but I wasn't referring to the bootanimation. I was talking about the boot logo.. look at the picture I've posted earlier if you whish

Sent from my GT-I9000 using xda premium
The Following User Says Thank You to Doctor Phate For This Useful Post: [ View ]
27th April 2012, 02:48 PM   |  #2179  
Member
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Hi everybody,

I guess that everyone is able to connect via adb the phone but since I installed CM9 I cannot connect to adb anymore. Could someone attach me the working usb driver that you are using? I tried to update my drivers to the last google revision but nothing I have alsways problems.
27th April 2012, 07:10 PM   |  #2180  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
539 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
try this

http://drivers.softpedia.com/dyn-pos...139077&t=4&i=1

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bazinga, belgian horses on palm beer, cyanogenmod
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes