Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][EL13][Stock 2.3.6][Modified: 2011-12-13][No CIQ!!]

OP LuffarJoh

13th December 2011, 03:40 PM   |  #21  
Calkulin's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 7,301
 
1,453 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Biggest difference I see so far doing a comparison, is no CIQ libs are included anymore, so either Samsung pulled CIQ from it or hide it even more. I'll run the detector apps to see here shortly to verify

EDIT: Seems Samsung & Sprint listened, no CIQ in this ROM

Last edited by Calkulin; 13th December 2011 at 03:58 PM.
The Following 14 Users Say Thank You to Calkulin For This Useful Post: [ View ]
13th December 2011, 03:54 PM   |  #22  
crawrj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,849
 
3,512 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by magoo5289

Just kidding. Still GB 2.3.6. Very odd though, first time I've flashed a full ROM using ODIN and maintained my data/apps.

Yeah it doesn't include the data partition so it doesn't wipe data.
The Following User Says Thank You to crawrj For This Useful Post: [ View ]
13th December 2011, 04:03 PM   |  #23  
iSaint's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, Maryland
Thanks Meter: 1,307
 
3,597 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by Calkulin

Biggest difference I see so far doing a comparison, is no CIQ libs are included anymore, so either Samsung pulled CIQ from it or hide it even more. I'll run the detector apps to see here shortly to verify

EDIT: Seems Samsung & Sprint listened, no CIQ in this ROM

About fkin time they felt the heat lol

Sent from my SPH-D710 using xda premium
13th December 2011, 04:03 PM   |  #24  
Dchibro's Avatar
Senior Member
San Diego, CA
Thanks Meter: 281
 
1,032 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by Calkulin

Biggest difference I see so far doing a comparison, is no CIQ libs are included anymore, so either Samsung pulled CIQ from it or hide it even more. I'll run the detector apps to see here shortly to verify

EDIT: Seems Samsung & Sprint listened, no CIQ in this ROM

Wow! Now that's some backpeddling if I've ever seen it.
13th December 2011, 04:05 PM   |  #25  
Junior Member
Flag KC,MO
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Wonder if Sprint will push this OTA or if it is just Samsung's own CYA release.
13th December 2011, 04:18 PM   |  #26  
Senior Member
Flag So Cal, California
Thanks Meter: 370
 
2,669 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
If someone can post modem bin and kernel would be nice maybe data inrpovements

Sent from my SPH-D710 using xda premium
13th December 2011, 04:27 PM   |  #27  
wytecaztle's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 76
 
306 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Now this is starting to feel like the OG Epic leaks!!!
13th December 2011, 04:31 PM   |  #28  
Senior Member
Flag Queens, NY
Thanks Meter: 55
 
289 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by expertzero1

If someone can post modem bin and kernel would be nice maybe data inrpovements

Sent from my SPH-D710 using xda premium

If we had the base EK02 modem, would be nice to do a CRC comparison... but alas. I'm thinking it may just be a rebranded EK02 modem but no way to tell for certain ATM (I think)
13th December 2011, 04:40 PM   |  #29  
wytecaztle's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 76
 
306 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
delete please
Last edited by wytecaztle; 13th December 2011 at 04:44 PM.
13th December 2011, 04:43 PM   |  #30  
ogeretla's Avatar
Senior Member
Flag Columbus, Ohio
Thanks Meter: 40
 
244 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
So.. I am on EK02 everything, stock caulkin rom EK02 rom. Should i add this? If so, how? Through CWM zip file load? Do we need to clear data? Info??

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes