Post Reply

New Navigon 4.1

OP dkp1977

29th January 2012, 03:37 PM   |  #41  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by magdan83

Hi,
Does anyone know how to set navigon to navigat to destination house number?
When i turn into the street it always says "you reached your destination street".

After entering the house number tip on the "enter key" (not the search button).
14th February 2012, 06:35 PM   |  #42  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2009
I've got a problem... I wan't to copy the new maps on my phone. I start "Windows Phone Power Tools" and connect with my phone (HTC HD2)..
In the tool I can show the installed Apps, but not launch the file browser... Everytime, I click on "file browser", the tool crash's...

What can I do?
Or can I use another tool to copy the maps to my phone?
15th February 2012, 07:53 AM   |  #43  
marcobona's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by Milleniumalien

I've got a problem... I wan't to copy the new maps on my phone. I start "Windows Phone Power Tools" and connect with my phone (HTC HD2)..
In the tool I can show the installed Apps, but not launch the file browser... Everytime, I click on "file browser", the tool crash's...

What can I do?
Or can I use another tool to copy the maps to my phone?


...have you XP installed on your computer? 'Cause Windows Phone Power Tools works fine only with Windows 7/Vista.
15th February 2012, 07:55 AM   |  #44  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by marcobona

...have you XP installed on your computer? 'Cause Windows Phone Power Tools works fine only with Windows 7/Vista.

No, I have Windows 7 x64 Ultimate...
15th February 2012, 03:16 PM   |  #45  
marcobona's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by Milleniumalien

No, I have Windows 7 x64 Ultimate...

...so try uninstall/reinstall method, otherwise use this tool: Windows Phone Device Manager.

Bye
The Following User Says Thank You to marcobona For This Useful Post: [ View ]
16th February 2012, 04:31 PM   |  #46  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by marcobona

...so try uninstall/reinstall method, otherwise use this tool: Windows Phone Device Manager.

Bye

Thank you...

A deinstallation of the Windows Phone Power Tools changed nothing... The Tool crashed again..

Then, I deinstalled Zune and Windows Phone SDK and installed it again... Now, it works fine :)
17th February 2012, 10:37 PM   |  #47  
Fixo's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
97 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Is there a way to costumize Navigon to have my native language and TTS voice (Portuguese)?

I have a Navigon PNA and all the needed files to do it, so, i only need some guidance first...


I got all the needed tools... i think...

on previous versions with content downloader i could do it but now i cant...

Anyone?

Cheers guys!
Last edited by Fixo; 17th February 2012 at 10:50 PM.
The Following User Says Thank You to Fixo For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 01:03 AM   |  #48  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Where can I find the last Maps, Speedcams, Poi and Special NFS for Windows Phone (all updates)? thank you very much
The Following User Says Thank You to Frenk 19 For This Useful Post: [ View ]
2nd March 2012, 01:01 AM   |  #49  
Member
Thanks Meter: 23
 
83 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by Frenk 19

Where can I find the last Maps, Speedcams, Poi and Special NFS for Windows Phone (all updates)? thank you very much

I think it is possible in Europe navigon version 4.1 is only updated to departure date of the application 4.1, we are waiting for new updates ... : (Because I also am interested.
The previous versions 4.0 and earlier as if they can update the maps, radar, etc. with no problems
7th March 2012, 11:34 PM   |  #50  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Hello, my Omnia 7 shows since couple of days a new Update. Is there a new build, cuz the version is still 4.1

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes