Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,924 Members 45,127 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

**Bootlooping Network Problem *FIX INSIDE*

Tip us?
 
brockeverly
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 194
Join Date: Jan 2011
Location: AZ
You may have to take your SIM out for this to work. I did even with the back off. Aside from that, this works fantastic.
The Following 2 Users Say Thank You to brockeverly For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dustintheweb
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 134
Join Date: Feb 2010
Location: Tulsa
Quote:
Originally Posted by brockeverly View Post
You may have to take your SIM out for this to work. I did even with the back off. Aside from that, this works fantastic.
Came here to say this. +1
 
replica9000
Old
(Last edited by replica9000; 24th December 2011 at 12:20 AM.) Reason: typo
#23  
replica9000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 395
Posts: 1,691
Join Date: May 2009
Mine was set to "CDMA + LTE/EvDo auto" out of the box.
Audiovox CDM-9000
LG VX10
Audiovox CDM-9500
Motorola V710
Motorola E815
Motorola Q Black
Samsung Omnia SCH-i910 w/Adrynalyne's WM-6.1 v1.6
HTC Incredible ADR6300VW2 [S-Off] w/ CyanogenMod 7 & IncrediKernel
Samsung Galaxy Nexus [returned]
HTC Rezound ADR6425LVW [S-Off] w/ Beanstalk and Hiro Kernel.
HTC One M7 HTC6500LVW [S-Off] [sold}
HTC One M8 HTC6525LVW [S-Off]
Kein Mitleid Für Die Mehrheit!
 
jayochs
Old
#24  
jayochs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2718
Posts: 8,014
Join Date: Jul 2010
Location: Central NJ
they all are. that's standard. that's 4g mode.
LG G2
Samsung Galaxy S Tab 8.4 (white)
Google Nexus 7 (2013)
 


Previous Devices:

HTC One M8 (returned)
Samsung Galaxy S5 (returned)
HTC Droid DNA
Samsung Galaxy SIII 16gb Blue

Samsung Galaxy Nexus (sold)
Nexus 7 2012 (sold)
Samsung Galaxy S4 (sold)
Samsung Galaxy SIII 16gb White (sold)
HTC Incredible (AMOLED)
HTC Eris

HTC Rezound (sold)
HTC Evo View 4G
 
replica9000
Old
#25  
replica9000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 395
Posts: 1,691
Join Date: May 2009
The first post said "Under phone info you will find that the network is factory set to WCDMA Preferred" so I was expecting to see that in my phone.
Audiovox CDM-9000
LG VX10
Audiovox CDM-9500
Motorola V710
Motorola E815
Motorola Q Black
Samsung Omnia SCH-i910 w/Adrynalyne's WM-6.1 v1.6
HTC Incredible ADR6300VW2 [S-Off] w/ CyanogenMod 7 & IncrediKernel
Samsung Galaxy Nexus [returned]
HTC Rezound ADR6425LVW [S-Off] w/ Beanstalk and Hiro Kernel.
HTC One M7 HTC6500LVW [S-Off] [sold}
HTC One M8 HTC6525LVW [S-Off]
Kein Mitleid Für Die Mehrheit!
 
jayochs
Old
#26  
jayochs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2718
Posts: 8,014
Join Date: Jul 2010
Location: Central NJ
yeah, that's what's listed when you have this bootlooping issue.

when the phones normal, it sohuld say the cdma/lte auto.
LG G2
Samsung Galaxy S Tab 8.4 (white)
Google Nexus 7 (2013)
 


Previous Devices:

HTC One M8 (returned)
Samsung Galaxy S5 (returned)
HTC Droid DNA
Samsung Galaxy SIII 16gb Blue

Samsung Galaxy Nexus (sold)
Nexus 7 2012 (sold)
Samsung Galaxy S4 (sold)
Samsung Galaxy SIII 16gb White (sold)
HTC Incredible (AMOLED)
HTC Eris

HTC Rezound (sold)
HTC Evo View 4G
 
DaPitt84
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 215
Join Date: Jan 2008
IM confused by what exactly to do with this. Cleared storage and factory reset. And still infinite loop.


Sent from my ADR6425LVW using XDA App
 
jayochs
Old
#28  
jayochs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2718
Posts: 8,014
Join Date: Jul 2010
Location: Central NJ
have you tried what i wrote? take the back cover off, let the phone load without a signal. then go into that menu, see if it's on WCDMA; if so, change it to LTE/CDMA Auto like it says..then reboot and put back cover on.
LG G2
Samsung Galaxy S Tab 8.4 (white)
Google Nexus 7 (2013)
 


Previous Devices:

HTC One M8 (returned)
Samsung Galaxy S5 (returned)
HTC Droid DNA
Samsung Galaxy SIII 16gb Blue

Samsung Galaxy Nexus (sold)
Nexus 7 2012 (sold)
Samsung Galaxy S4 (sold)
Samsung Galaxy SIII 16gb White (sold)
HTC Incredible (AMOLED)
HTC Eris

HTC Rezound (sold)
HTC Evo View 4G
 
WorldOfJohnboy
Old
#29  
WorldOfJohnboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 442
Join Date: Mar 2011
Location: Syracuse

 
DONATE TO ME
This has happened to me many times, it seems to be mostly if I Temp Root and/or if VZW is having Signal issues.

What works for me EVERY TIME that it happens:

-Pull Battery out.
-Pull SIM card out.
-Put Battery back in and boot normally.
-Go into: Settings>Wireless & Networks>Mobile Networks>Network Mode
-Whatever your phone currently says, switch to the other option. (You have two choices: LET/CDMA or CDMA Only)
-Power off phone
-Remove battery
-Insert SIM card
-Put battery in, boot form normally.

I have done this at least 5 times and it has always worked for me. The battery cover can be on or off during the process and it works either way.
 
DaPitt84
Old
#30  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 215
Join Date: Jan 2008
I get it now. The phone was done. No matter what it wouldn't boot. Thanks

Sent from my ADR6425LVW using XDA App

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes