FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[ROM] AOSP ICS Xoom Wifi (updated 4/4/2012)

84 posts
Thanks Meter: 152
 
By razorbladex401, Member on 17th December 2011, 02:42 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th December 2011, 06:16 AM |#381  
rmcsc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 299
 
More
I'm trying to figure out the build.prop to match it with a Verizon model. Doubt I'll get it but if I do, I'll certainly share it.

Sent from my Motorola Xoom WiFi using Tapatalk Pro.
Phone: T-Mobile G2 / HTC Vision @ Gingerbread 2.3.4 using s14mc's G2 Slim v1.4.
Tablet: Motorola Xoom WiFi / Wingray @ Ice Cream Sandwich 4.0.3 using razorbladex401's AOSP ICS Xoom Wifi.
 
 
19th December 2011, 06:18 AM |#382  
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
More
Just installed this...pretty freaking awesome. Keyboard lag is gone, everything is snappy as Hell! Obviously same issues with the camera and HQ YouTube, haven't tried HDMI yet. Haven't done anything other reinstalling my apps through Astro and a little web browsing, but just the basic feel of ICS on a stock kernel feels way quicker than HC 3.2 over locked to 1.4Ghz...amazing stuff here, can only get better too!
19th December 2011, 06:22 AM |#383  
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 78
 
More
Quote:
Originally Posted by AzN1337c0d3r

If you have "Use Wireless networks" checked in the Location settings, you maybe getting an approximate location based on the cell-towers or Wi-Fi APs near you. This is not true GPS.

If you do not have that option checked and are still getting an accurate fix, please let me know as I am very interested in how you got it working since apparently the GPS API has been updated since even apps like GPSTether will not work.

Well it's accurate enough considering it pinpoints my address to my exact location down to 20 meters.
Last edited by publicanimal; 19th December 2011 at 06:26 AM.
19th December 2011, 01:35 PM |#384  
mehras1991's Avatar
Senior Member
Flag Nicosia
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Thomas1981

Check Nova Launcher Beta from the Galaxy Nexus forums and see the magic. I installed it in my wifi 2.2.2 tiamat without any problems

Sent from my Xoom using xda premium

how did you install?
I tried to push, I even used the update.zip, but nothing happens after a reboot

I have the same wifi xoom - tiamat 2.2.2
19th December 2011, 03:04 PM |#385  
Senior Member
Flag Santiago - Chile
Thanks Meter: 117
 
More
This gapps, fix the calendar issues :)

http://download.clockworkmod.com/tes...s-20111128.zip

Sent from my Full Android on Wingray using Tapatalk
19th December 2011, 03:12 PM |#386  
omac_ranger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 239
 
More
Quote:
Originally Posted by lhurtado

This gapps, fix the calendar issues :)

http://download.clockworkmod.com/tes...s-20111128.zip

Sent from my Full Android on Wingray using Tapatalk

Eh, tried flashing that over current one, and it just says "Unfortunately, (asian characters) has stopped." No go for me...
19th December 2011, 03:14 PM |#387  
LPHS's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai,
Thanks Meter: 72
 
More
Tiamat Nightly XOOM ICS build released
http://rootzwiki.com/topic/12460-rom...oom-wifi-only/
The Following 2 Users Say Thank You to LPHS For This Useful Post: [ View ]
19th December 2011, 03:20 PM |#388  
Senior Member
Thanks Meter: 217
 
More
Quote:
Originally Posted by LPHS

Tiamat Nightly XOOM ICS build released
http://rootzwiki.com/topic/12460-rom...oom-wifi-only/

Hey, this from mentions that it can be over clocked with a kernal, but I can't find the kernal after clicking the link. Can you please help me find this or maybe I misread something?
19th December 2011, 03:21 PM |#389  
LPHS's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai,
Thanks Meter: 72
 
More
Quote:
Originally Posted by MRCANNADY

Hey, this from mentions that it can be over clocked with a kernal, but I can't find the kernal after clicking the link. Can you please help me find this or maybe I misread something?

its included in the ROM

also it has the Power Menu too(Shutdown, Reboot, Recovery, Bootloader)
The Following User Says Thank You to LPHS For This Useful Post: [ View ]
19th December 2011, 03:25 PM |#390  
Senior Member
Thanks Meter: 217
 
More
Quote:
Originally Posted by LPHS

its included in the ROM

also it has the Power Menu too(Shutdown, Reboot, Recovery, Bootloader)

Thanks for the quick reply, but I don't see the option in settings to over clock/or change governors. Did I miss something?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes