5,596,179 Members 34,040 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Motoactv

Tip us?
 
droidhackzor
Old
#1161  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 51
Join Date: Apr 2011
Location: Downers Grove
ClearD, thank you for your reply on points 1 and 2.

Sent from my Nexus S 4G using XDA
 
galatians51
Old
#1162  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 42
Join Date: Jan 2008
I tried reflashing the boot image in the root tool, it just waits for the device.
This all started when i just deleted all the apps including superuser etc so i just had the stock. Stupid i know, i should have reflashed stock....
 
ClearD
Old
#1163  
ClearD's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1134
Posts: 2,835
Join Date: Jan 2009
Location: Gallipolis

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by galatians51 View Post
I tried reflashing the boot image in the root tool, it just waits for the device.
This all started when i just deleted all the apps including superuser etc so i just had the stock. Stupid i know, i should have reflashed stock....
So you put it into fastboot and it just sits there?

Sent from my HTC Inspire 4G using XDA-funded carrier pigeons
Phone: AT&T Samsung Galaxy S3
Phone ROM: ClearDroid-BD SGS3 1.1.1 B Stable
Watch: Motorola MotoACTV
Watch ROM: ClearDroid 1.1.9 T5
PLEASE OVERCLOCK RESPONSIBLY:
"You mean I might break my car by driving it 140 mph all the time?
It's on the speedometer, so it has to be ok, right?" -bdaman80

.: If I help you, click "Thanks" to let me know! :.
USE THE SEARCH BUTTON BEFORE ASKING QUESTIONS
 
galatians51
Old
#1164  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 42
Join Date: Jan 2008
Yup, just sits there. I can hear it connect but it wont respond to any commands from root tool, adb, or motocast. It doesnt show as an external drive either...
 
utkanos
Old
#1165  
utkanos's Avatar
Member
Thanks Meter 141
Posts: 73
Join Date: Mar 2011
Location: chicago
Quote:
Originally Posted by galatians51 View Post
Yup, just sits there. I can hear it connect but it wont respond to any commands from root tool, adb, or motocast. It doesnt show as an external drive either...

Turn the device off (hold power+start until it turns off) then hold the volume down key. This will drop you into fastboot bootloader mode. From there with usb connected run:

fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot reboot

stop by #utkanos if you need help
https://github.com/utkanos
join me on #utkanos on freenode.
 
galatians51
Old
#1166  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 42
Join Date: Jan 2008
Ok, will try tonight. Is this done thru adb or just a command line?
 
utkanos
Old
#1167  
utkanos's Avatar
Member
Thanks Meter 141
Posts: 73
Join Date: Mar 2011
Location: chicago
Quote:
Originally Posted by galatians51 View Post
Ok, will try tonight. Is this done thru adb or just a command line?
you need the fastboot binary and its done through command line. You also need the boot.img and system.img
https://github.com/utkanos
join me on #utkanos on freenode.
 
ClearD
Old
#1168  
ClearD's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1134
Posts: 2,835
Join Date: Jan 2009
Location: Gallipolis

 
DONATE TO ME
Galatians, are you sure you booted into fastboot before flashing the boot? You read the instructions on the root tool and your device showed a black screen with "bootloader" at the top?

I can give you my "Mini adb/fastboot" zip when I get home to make things easier if you need, but the easiest way if you're unfamiliar with fastboot is to just use the tool.

Sent from my HTC Inspire 4G using XDA-funded carrier pigeons
Phone: AT&T Samsung Galaxy S3
Phone ROM: ClearDroid-BD SGS3 1.1.1 B Stable
Watch: Motorola MotoACTV
Watch ROM: ClearDroid 1.1.9 T5
PLEASE OVERCLOCK RESPONSIBLY:
"You mean I might break my car by driving it 140 mph all the time?
It's on the speedometer, so it has to be ok, right?" -bdaman80

.: If I help you, click "Thanks" to let me know! :.
USE THE SEARCH BUTTON BEFORE ASKING QUESTIONS
 
galatians51
Old
#1169  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 42
Join Date: Jan 2008
Yes, I am definitely seeing the black screen with "bootloader" at the top, it also says a bunch of stuff like "OK to program" and the like...
 
ClearD
Old
(Last edited by ClearD; 16th March 2012 at 08:58 AM.)
#1170  
ClearD's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1134
Posts: 2,835
Join Date: Jan 2009
Location: Gallipolis

 
DONATE TO ME
Try restarting the computer and the watch with the button combinations in the wiki (if you can't boot it, I mean)?

The root tool has the fastboot binary in it, and issues the commands so you don't have to. It doesn't make sense if it isn't even recognized by fastboot...

Sent from my HTC Inspire 4G using XDA-funded carrier pigeons
Phone: AT&T Samsung Galaxy S3
Phone ROM: ClearDroid-BD SGS3 1.1.1 B Stable
Watch: Motorola MotoACTV
Watch ROM: ClearDroid 1.1.9 T5
PLEASE OVERCLOCK RESPONSIBLY:
"You mean I might break my car by driving it 140 mph all the time?
It's on the speedometer, so it has to be ok, right?" -bdaman80

.: If I help you, click "Thanks" to let me know! :.
USE THE SEARCH BUTTON BEFORE ASKING QUESTIONS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes