Post Reply

[MOD] Make Your Clock Panel In The Centre Of Statusbar

OP Black_jackss

20th December 2011, 02:09 PM   |  #1  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
First of all,i found how to do this from other forum i read from Internett,all i have to do is translate it to English
All credits are for they who invented this,just do the easy way,i wont make you confused by showing any .xml editing blablabla
So just follow these.. ^^

All u need is :
1.SystemUI.apk [from /system/app/]
2.WinRAR / 7ZIP
3.ADB / Root Explorer
4.Edited status_bar.xml donload it herehttp://dl.dropbox.com/u/27398026/Oth...status_bar.rar

Steps: Download status_bar.xml (edited), and extract.
1.Pull SystemUI.apk from / system / app / in the internal memory, copy to sdcard, then copy to your PC.
2.Open SystemUI.apk using WinRAR, go to the folder \ res \ layout \.
3.Drag n drop status_bar.xml who have downloaded earlier into the SystemUI.apk already opened earlier.
4.Close WinRAR (or 7ZIP), SystemUI.apk is ready to be injected to ur phone via root explorer or adb,whichever u like,keep in mind that set permission to rw-r--r--

See Attachment below,its the result,the clock is in the middle of the statusbar.And dont mind the launcher,i use modded launcher to make it looks like that. And your statusbar icons will NOT changed like mine.


Do it with your own risk,I am not responsible if it bricked your phone,tested by me and worked just fine



Press THANKS Please
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot_2011-12-20_2120.gif
Views:	4262
Size:	47.2 KB
ID:	823975  
Last edited by Black_jackss; 11th February 2012 at 03:20 PM.
The Following 24 Users Say Thank You to Black_jackss For This Useful Post: [ View ]
20th December 2011, 02:34 PM   |  #2  
bramprasetyo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 164
 
198 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
no screenshoot?
will try it soon..
thanks mate..
20th December 2011, 03:02 PM   |  #3  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Will put some SS soon,low inet connection
Edit : SS added on first post
Last edited by Black_jackss; 21st December 2011 at 04:26 AM.
The Following User Says Thank You to Black_jackss For This Useful Post: [ View ]
21st December 2011, 04:29 AM   |  #4  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
No One use this?
The Following User Says Thank You to Black_jackss For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2011, 04:05 AM   |  #5  
bramprasetyo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 164
 
198 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
i did
can you make the status bar move in the bottom
23rd December 2011, 04:57 AM   |  #6  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
U mean the statusbar at the footer?
I think its not possible :eek:
But maybe someone can port it to us
24th December 2011, 07:23 AM   |  #7  
jacker60's Avatar
Senior Member
Flag Distrito Federal
Thanks Meter: 93
 
240 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
It's nice, but maybe cause conflict if we have too mucho notifications?? sometimes i get an email, face, twitter, whatsapp and with the clock in the centre maybe looks bad...

but its nice too know it how to do this
24th December 2011, 04:30 PM   |  #8  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by jacker60

It's nice, but maybe cause conflict if we have too mucho notifications?? sometimes i get an email, face, twitter, whatsapp and with the clock in the centre maybe looks bad...

but its nice too know it how to do this

Yes,thats the price u gotta pay for its beauty:D

Sent from my SK17i using xda premium
31st December 2011, 08:47 AM   |  #9  
Member
Flag ibu kota
Thanks Meter: 10
 
63 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
What if I only want to use it only clocked center
31st December 2011, 08:56 AM   |  #10  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Angry
Quote:
Originally Posted by fathur.midhian

What if I only want to use it only clocked center

Maksudnya gan? Ga pake English juga gapapa

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Mini, Mini Pro, Xperia Pro, Active, Ray, Live with Walkman Themes and Apps by ThreadRank