Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

TWRP Installer (Obsolete)

OP Vashypooh

23rd December 2011, 11:37 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Grand Rapids, MI
Thanks Meter: 599
 
411 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Hi all, as promised here is my utility for installing TWRP. Once you have TWRP you can flash anything you want, and can get permanent root.

This tool REQUIRES BurritoRoot which can be found: Click Here

Currently the tool does:
  • Resets ADB to root with BurritoRoot
  • Auto download and install TWRP Recovery + FireFireFire.

The Installer does come with the drivers incase they are needed.

Please note: If your device can't be seen in fastboot mode, please make sure to install the drivers packaged with this, as it will show up afterwards. You can use the install_drivers.bat with the device plugged in for this.

Usage should be straight forward for the tool. If you are having issues with something, please post.

I make no claim that this tool is perfect, but I certainly will do my best to support it as long as people like it.

Here are some screen-shots of it:







Credits goto:

Quote:

Root Work by Jcase @ Rootzwiki, gj man
Batch scripting Vashypooh @ Xda
TWRP / FireFireFire to TeamWin

Please leave a message if this tool does not help you, malfunctions, or just to say thank you, or request more features!

Don't forget to donate to teamwin for their awesome recovery system over at: Team Win Website

Don't forget to donate to Jcase over at Rootzwiki for his awesome exploit!

Downloads:

Current Release

Version .1 = Click Here

Old Releases


Bug Fixes

Version .1 = Initial Release.

Known Tricks

If you end up stuck at the yellow triangle, in KF Utility select Boot Normal, wait for it to say and then press and hold the power button 20 seconds until the fire turns off, then when its off turn it back on. This sometimes happens, I have yet to find a clean solution

If I helped you out, please consider donating!



Need Live Help?

Kindle Fire IRC

Please visit there, and I may be able to help. I do work Swing shifts (4pm-midnight EST) so I may have some weird hours unless work schedule permits.
Last edited by Vashypooh; 28th December 2011 at 12:45 AM.
The Following 20 Users Say Thank You to Vashypooh For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2011, 12:24 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
448 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
can it work in 6.2.1?
23rd December 2011, 12:32 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 22
 
98 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by ygvuhb

can it work in 6.2.1?

....look at screenshot and date of post.

Short answer: yes. it's supposed to work for 6.2.1.
The Following User Says Thank You to Tairen For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2011, 12:34 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Grand Rapids, MI
Thanks Meter: 599
 
411 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Yep, waiting for jcase to post his root. Tested his software and helped some. Worked fine on 6.2.1.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Vashypooh For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2011, 12:39 PM   |  #5  
neilrl79's Avatar
Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 166
 
680 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Good work guys.
23rd December 2011, 12:42 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
448 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Vashypooh

Yep, waiting for jcase to post his root. Tested his software and helped some. Worked fine on 6.2.1.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

will it break again, after update to new verison
23rd December 2011, 01:41 PM   |  #7  
movieaddict's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 358
 
2,105 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ygvuhb

will it break again, after update to new verison

id like to know that too????????
23rd December 2011, 01:42 PM   |  #8  
Senior Member
Houston
Thanks Meter: 70
 
381 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ygvuhb

will it break again, after update to new verison

If you are running a version of Amazon's ROM then yes. Until someone pulls the update engine out of the ROM, and maintains the operation of Amazon's apps then this will continue to occur. If you would rather avoid the issue, flash cm7 or something other than Amazon's ROM.

Sent from my PC36100 using xda premium
The Following User Says Thank You to bluenadas For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2011, 01:45 PM   |  #9  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 13
 
88 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
Yeah, I will be please to make a big donate when you post a link. Waiting for you...
23rd December 2011, 04:45 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
29 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
The Root APK is posted on Rootzwiki now. I haven't tried it yet myself, but other have confirmed that it works.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes