Post Reply

[ROM][24 Feb] IceCreamSandwich Development/Discussion Thread

OP bl1nkk

27th December 2011, 06:31 PM   |  #81  
rukin5197's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 813
 
833 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by TheKid2

Hi,

I have checked two of my cm7 kindles, and both seem to scale properly while connected to secure network. How are you checking cpu scaling at idle, under network load etc?
I checked mine with browser active but no real traffic on wireless device.

I loaded app from app store to check cpu, is there somewhere in cm7 that displays info
without third party app?

Thanks

Dont know if this will help, but i use the app setcpu to check my cpu rankings. But CM7 has also incorporated cpu settings into Settings>Cyanogenmod Settings>Performance settings>Cpu Settings
Just food for thought

Sent from my Kindle Fire using Tapatalk
27th December 2011, 06:44 PM   |  #82  
Member
Thanks Meter: 2
 
63 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
flashed ICS but Market doesnt' work, it says there is no internet connection but this isn't true, googleframework crashes everytime i open market and even if i don't open it.
I tryed to install Face Detect but i says application not installed, i cannot mount sdcard, i will make some more tests and restore CM7.
Anyway thank you for your awesome work devs.
27th December 2011, 07:04 PM   |  #83  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Is the Trebuchet launcher not supposed to have a dock like the phones do?
27th December 2011, 07:11 PM   |  #84  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by fulvi3tto

flashed ICS but Market doesnt' work, it says there is no internet connection but this isn't true, googleframework crashes everytime i open market and even if i don't open it.

Are you using the Google Apps from CM7 / pre-ICS install? Or are you using the ICS Google Apps that are linked in the OP? I had problems with Market when I was still using the leftover market. But I re-loaded ICS + the ICS Google Apps, and it works well now.
The Following User Says Thank You to THalladay For This Useful Post: [ View ]
27th December 2011, 07:25 PM   |  #85  
Member
Thanks Meter: 2
 
63 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by THalladay

Are you using the Google Apps from CM7 / pre-ICS install? Or are you using the ICS Google Apps that are linked in the OP? I had problems with Market when I was still using the leftover market. But I re-loaded ICS + the ICS Google Apps, and it works well now.

probably is that the problem, anyway i will flash CM7 back as i experienced a big error with the KF, more infos here http://forum.xda-developers.com/show...4#post20738934
Last edited by fulvi3tto; 27th December 2011 at 07:32 PM.
27th December 2011, 07:29 PM   |  #86  
bl1nkk's Avatar
OP Senior Member
Flag Baunatal
Thanks Meter: 391
 
176 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by flamingBurrito

Is the Trebuchet launcher not supposed to have a dock like the phones do?

It's not supposed to have a dock

Sent from my Nexus S using Tapatalk
27th December 2011, 09:23 PM   |  #87  
PePPaZ's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
77 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Just a quick but important thought, if USB host and storage works for ics, can be we plug in a USB thumb drive or external micro sd to expand the storage to 32gb or so? sorry if I missed that part of the dev phase. I don't even care if there is a small dongle in the USB port as long as I can bring movies and shows with me beyond the cloud and internal storage.
27th December 2011, 11:14 PM   |  #88  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by TheKid2

Hi,

I have checked two of my cm7 kindles, and both seem to scale properly while connected to secure network. How are you checking cpu scaling at idle, under network load etc?
I checked mine with browser active but no real traffic on wireless device.

I loaded app from app store to check cpu, is there somewhere in cm7 that displays info
without third party app?

Thanks

I'm using setcpu to see if the CPU scales at idle. If you open the application the current CPU speed is displayed at the top. I will watch top in adb shell while changing wifi settings in a bit and report my findings. I personally hope this is all a fluke

Sent from my DROIDX using xda premium
27th December 2011, 11:18 PM   |  #89  
jutley's Avatar
Senior Member
Flag UK
Thanks Meter: 305
 
2,069 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
Is there going to be a official alpha release or update?
28th December 2011, 12:01 AM   |  #90  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
So after watching top it seems that nothing is putting demand on the cpu to force it to scale up...

Sent from my GT-P7510 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Kindle Fire Android Development by ThreadRank