Thread Closed

[DEV] CyanogenMod 9.1 / CyanogenMod 10 by MacławStudios (update: 02.09.2012)

OP Macław

26th March 2012, 03:22 PM   |  #2891  
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
25 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by voetbalremco

Every arm v7 with adreno 2xx is supported.

Glad we have arm v6

Sent from my GT-S5660 using xda premium

I know but i think they can do something with it because our gio has the same gpu (Adreno 200 ) but not the same processor
The Following User Says Thank You to punkerbruin For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 04:03 PM   |  #2892  
marconmgm's Avatar
Senior Member
Flag nijmegen
Thanks Meter: 167
 
179 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Can anyone confirm if navigon works with cm9????

send by an 42y old gio junkie™
The Following User Says Thank You to marconmgm For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 04:07 PM   |  #2893  
kompressorgpl's Avatar
Senior Member
Flag Grimancelos -Barcelos
Thanks Meter: 64
 
629 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by marconmgm

Can anyone confirm if navigon works with cm9????

send by an 42y old gio junkie™

For me never!!!! Even on CM 7.2...
The Following 2 Users Say Thank You to kompressorgpl For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 05:36 PM   |  #2894  
marcin1147's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,119
 
366 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by punkerbruin

I know but i think they can do something with it because our gio has the same gpu (Adreno 200 ) but not the same processor

We can't do anything.

Sent from my GT-S5660 using XDA
The Following 5 Users Say Thank You to marcin1147 For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 05:45 PM   |  #2895  
CoreWolf's Avatar
Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 194
 
287 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by punkerbruin

I know but i think they can do something with it because our gio has the same gpu (Adreno 200 ) but not the same processor

Armv7 is a instruction set, just like armv6-vfp.
The only problem is that the gpu drivers use armv7, and you can't run armv7 binaries on armv6 because it uses instructions that our cpu doesn't have.


Sent from my GT-S5660 using XDA
The Following 2 Users Say Thank You to CoreWolf For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 06:51 PM   |  #2896  
marconmgm's Avatar
Senior Member
Flag nijmegen
Thanks Meter: 167
 
179 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by marconmgm

Can anyone confirm if navigon works with cm9????

send by an 42y old gio junkie™

For me on cm 7.2 it works perfect but never tried on cm9 b5,on cm9b4 it did'nt even install it
And i really need it for my work

send by an 42y old gio junkie™
The Following User Says Thank You to marconmgm For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 08:45 PM   |  #2897  
Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 251
 
965 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by Darkshado

I got the mounting /system error at one point and fixed it by flashing my ext4 converter (from the ArpegGioMod ROM thread) and then reflashing the CM9 beta.

FWIW: Wifi required the patch to work in my case.

I went to the thread and flashed the ext4 converter from CWM. Still no working for me. Still getting the black screen
The Following User Says Thank You to AlwaysDroid For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 09:12 PM   |  #2898  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
186 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by AlwaysDroid

I went to the thread and flashed the ext4 converter from CWM. Still no working for me. Still getting the black screen

I still suggest to remove all partitions and make ext4 partition + normal partition and then try to flash it.
The Following User Says Thank You to xzaxox For This Useful Post: [ View ]
Macław
26th March 2012, 09:33 PM   |  #2899  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Some info about progress:

http://galaxyics.com/news/view/29
The Following 19 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ]
26th March 2012, 09:53 PM   |  #2900  
Senior Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 251
 
965 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
FINALLY :)
To get it working, i flashed the ext4 formatter, then Beta 4, then Beta 5, and BAM, first try, booted up in like 45seconds. Nice

The Following User Says Thank You to AlwaysDroid For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cm10, cm9, cyanogenmod, galaxy y., galaxyics, gt-s5660, ics, maclawstudios, samsung galaxy gio
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Gio GT-S5660 Android Development by ThreadRank