FORUMS

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

[Q] S1 boot fastboot

946 posts
Thanks Meter: 140
 
By rsimas, Senior Member on 28th December 2011, 01:05 AM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
I brick my xperia neo again... now when im going to connect to the pc to install the original firmware , apear S1boot fastboot checking in windows update and i cant pass this step why? Donīt donwload the s1boot fastboot. I replace to the original firmware one time in wotanclient but now i canīt do that because i need this s1boot fastboot to donwload to my computer. Can anyone help or send me this file to install?
Sorry my english

Thank you
 
 
31st December 2011, 08:40 AM |#2  
rsimas's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 140
 
More
Please anyone help me

Sent from my LT18i using XDA App
1st January 2012, 08:58 AM |#3  
Wicia's Avatar
Member
Thanks Meter: 33
 
More
Try downloading Flashtool (http://androxyde.github.com/Flashtool/), and manualy updating 's1boot fastboot' driver with the drivers from flashtool\drivers directory. There is a zip file Xperia_2011_devices_fastboot_drivers.zip so first you must unpack it
Here is a guide how to manualy update windows driver -> http://www.addictivetips.com/windows...windows-vista/
The Following 4 Users Say Thank You to Wicia For This Useful Post: [ View ]
1st January 2012, 07:23 PM |#4  
rsimas's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 140
 
More
Its ok now I just open the flashtool and the wotancliente and flash the firmware with the wotancliente but the windows never install the driver again.
Thank you for your help.
Happy New Year

Sent from my MT15i using Tapatalk
The Following User Says Thank You to rsimas For This Useful Post: [ View ]
testadeferro
3rd January 2012, 09:16 PM |#5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
You must to unzip the zipfile to a folder and then install the driver manually through device manager in windows.
2nd April 2012, 05:06 PM |#6  
livesourav's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 47
 
Donate to Me
More
make sure you have the ADB drivers installed first ...
2nd April 2012, 07:56 PM |#7  
Recognized Themer
Flag Kandy
Thanks Meter: 10,954
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by livesourav

make sure you have the ADB drivers installed first ...

I think he already fixed the problem mate
The Following User Says Thank You to ThilinaC For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes