Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,417 Members 39,253 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][GB][VIEW] TSM Bulletproof 0.4.1 01/12/12

Tip us?
 
macr0t0r
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 181
Join Date: Feb 2011
Hmmmm....I like the specs on this ROM. I may have to try switching from the "Clever" ROM. I'm glad that there is still work being done on Gingerbread (too many issues with Honeycomb).

A quick question: If I apply the "No Radio" patch, does that also kill the GPS? Will the GPS still be able to work as an "assisted" GPS with the cell towers when enabled?

Again, thanks for porting this!

- Jim
 
andmer
Old
#12  
Senior Member - OP
Thanks Meter 451
Posts: 279
Join Date: Oct 2010
Location: NYC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by macr0t0r View Post
Hmmmm....I like the specs on this ROM. I may have to try switching from the "Clever" ROM. I'm glad that there is still work being done on Gingerbread (too many issues with Honeycomb).

A quick question: If I apply the "No Radio" patch, does that also kill the GPS? Will the GPS still be able to work as an "assisted" GPS with the cell towers when enabled?

Again, thanks for porting this!

- Jim
Will check on it.
__________________________________



Twitter: @andmer_
IRC #teamsbrissenmod freenode irc
 
andmer
Old
#13  
Senior Member - OP
Thanks Meter 451
Posts: 279
Join Date: Oct 2010
Location: NYC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by macr0t0r View Post
Hmmmm....I like the specs on this ROM. I may have to try switching from the "Clever" ROM. I'm glad that there is still work being done on Gingerbread (too many issues with Honeycomb).

A quick question: If I apply the "No Radio" patch, does that also kill the GPS? Will the GPS still be able to work as an "assisted" GPS with the cell towers when enabled?

Again, thanks for porting this!

- Jim
yeah. seems to break GPS, will come up with a better noradio idea later.
__________________________________



Twitter: @andmer_
IRC #teamsbrissenmod freenode irc
 
macr0t0r
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 181
Join Date: Feb 2011
No biggie. Enabling Airplane mode and then enabling Wifi is a pretty good compromise for now. Thanks for letting me know before I flashed it!
- Jim
 
andmer
Old
#15  
Senior Member - OP
Thanks Meter 451
Posts: 279
Join Date: Oct 2010
Location: NYC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by macr0t0r View Post
No biggie. Enabling Airplane mode and then enabling Wifi is a pretty good compromise for now. Thanks for letting me know before I flashed it!
- Jim
Yeah. I fixed the lockscreen problem in airplane mode will just recommend that for future.

Sent from my PG41200 using Tapatalk
__________________________________



Twitter: @andmer_
IRC #teamsbrissenmod freenode irc
 
Gam3r 4 Life
Old
#16  
Gam3r 4 Life's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 238
Posts: 648
Join Date: Mar 2011
Location: Napa, California
Hey I used the no radio patch and didnt know it kills gps. Is there anyway to disable the patch to get gps again? Thanks
 
andmer
Old
#17  
Senior Member - OP
Thanks Meter 451
Posts: 279
Join Date: Oct 2010
Location: NYC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Gam3r 4 Life View Post
Hey I used the no radio patch and didnt know it kills gps. Is there anyway to disable the patch to get gps again? Thanks
reflash the full rom.
__________________________________



Twitter: @andmer_
IRC #teamsbrissenmod freenode irc
 
andmer
Old
#18  
Senior Member - OP
Thanks Meter 451
Posts: 279
Join Date: Oct 2010
Location: NYC

 
DONATE TO ME
patch added to fix airplane mode breaking lockscreen functionality, and added sqlite3 binary for optimization scripts to properly run.
__________________________________



Twitter: @andmer_
IRC #teamsbrissenmod freenode irc
 
4Million
Old
#19  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2012
Excellent work and great ROM.
I liked the old bootanimation more

Thanks
 
unixdood
Old
#20  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 57
Join Date: Apr 2007
Location: New hampshire
Default Battery Icon in Status bar

Hi,
Great ROM so far. I was wondering if there is any way to get battery % in the status bar instead of tying up desktop space with a widget? Beed using XDA forever now with all my htc phones and always ask for that. Its so nice to actually see how much battery is left. Just a thought but would love to have that!
Phone: Samsung S4A(AT&T)
Tablet: ASUS TF-101

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes