FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[ROM][GB][VIEW] TSM Bulletproof 0.4.1 01/12/12

279 posts
Thanks Meter: 452
 
By andmer, Senior Member on 28th December 2011, 09:49 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th January 2012, 09:03 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
More
Hmmmm....I like the specs on this ROM. I may have to try switching from the "Clever" ROM. I'm glad that there is still work being done on Gingerbread (too many issues with Honeycomb).

A quick question: If I apply the "No Radio" patch, does that also kill the GPS? Will the GPS still be able to work as an "assisted" GPS with the cell towers when enabled?

Again, thanks for porting this!

- Jim
 
 
5th January 2012, 09:16 PM |#12  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by macr0t0r

Hmmmm....I like the specs on this ROM. I may have to try switching from the "Clever" ROM. I'm glad that there is still work being done on Gingerbread (too many issues with Honeycomb).

A quick question: If I apply the "No Radio" patch, does that also kill the GPS? Will the GPS still be able to work as an "assisted" GPS with the cell towers when enabled?

Again, thanks for porting this!

- Jim

Will check on it.
6th January 2012, 03:04 PM |#13  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by macr0t0r

Hmmmm....I like the specs on this ROM. I may have to try switching from the "Clever" ROM. I'm glad that there is still work being done on Gingerbread (too many issues with Honeycomb).

A quick question: If I apply the "No Radio" patch, does that also kill the GPS? Will the GPS still be able to work as an "assisted" GPS with the cell towers when enabled?

Again, thanks for porting this!

- Jim

yeah. seems to break GPS, will come up with a better noradio idea later.
6th January 2012, 10:42 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
More
No biggie. Enabling Airplane mode and then enabling Wifi is a pretty good compromise for now. Thanks for letting me know before I flashed it!
- Jim
7th January 2012, 11:28 PM |#15  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by macr0t0r

No biggie. Enabling Airplane mode and then enabling Wifi is a pretty good compromise for now. Thanks for letting me know before I flashed it!
- Jim

Yeah. I fixed the lockscreen problem in airplane mode will just recommend that for future.

Sent from my PG41200 using Tapatalk
10th January 2012, 08:54 AM |#16  
Gam3r 4 Life's Avatar
Senior Member
Flag Napa, California
Thanks Meter: 281
 
More
Hey I used the no radio patch and didnt know it kills gps. Is there anyway to disable the patch to get gps again? Thanks
10th January 2012, 04:52 PM |#17  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Gam3r 4 Life

Hey I used the no radio patch and didnt know it kills gps. Is there anyway to disable the patch to get gps again? Thanks

reflash the full rom.
12th January 2012, 04:53 PM |#18  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
patch added to fix airplane mode breaking lockscreen functionality, and added sqlite3 binary for optimization scripts to properly run.
18th January 2012, 10:59 AM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Excellent work and great ROM.
I liked the old bootanimation more

Thanks
18th January 2012, 08:49 PM |#20  
Member
Flag New hampshire
Thanks Meter: 5
 
More
Battery Icon in Status bar
Hi,
Great ROM so far. I was wondering if there is any way to get battery % in the status bar instead of tying up desktop space with a widget? Beed using XDA forever now with all my htc phones and always ask for that. Its so nice to actually see how much battery is left. Just a thought but would love to have that!
19th January 2012, 07:57 PM |#21  
OP Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 452
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by unixdood

Hi,
Great ROM so far. I was wondering if there is any way to get battery % in the status bar instead of tying up desktop space with a widget? Beed using XDA forever now with all my htc phones and always ask for that. Its so nice to actually see how much battery is left. Just a thought but would love to have that!

I added an accurate battery and no sprint patch to the OP.
Last edited by andmer; 19th January 2012 at 08:14 PM.
The Following User Says Thank You to andmer For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes