Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM] - [3/21/2012] - MikRunny v1.13 - [Sense 3.5 | 2.3.5 | Tweaks | Odex | CDMA]

OP aamikam

29th January 2012, 10:35 AM   |  #761  
aamikam's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag Champaign
Thanks Meter: 2,710
 
2,812 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dfskevinohyeah

hey aamikam I have been following you since the mikfroyo roms of evo 4G and I was wondering if you were planning to make a completely stock experience as you did with those roms on the 3d? maybe with the new base that just came out, i loved your those roms and always flash matted blues sense version lol just curious

since i thin ics is coming soon anyways... im not sure its worth the time.
29th January 2012, 04:15 PM   |  #762  
jstn76rs's Avatar
Senior Member
Flag La Crosse, WI
Thanks Meter: 120
 
682 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by aamikam

look here for the fix to mms over wifi

http://themikmik.com/showthread.php?...ddons-CDMA-GSM

if it dont work at 1st... try to send an mms over 3g... and then try wifi again... it will work... and u can also wipe dalvik-cache and cache and try again.

i tested it by sending mms messages to myself to make sure it works... and i tried out more than a few times.
this should send it over wifi... and not switch to 3g to send... so it should work even if u r in a no signal place.

Just tested it and it works great now..
29th January 2012, 05:13 PM   |  #763  
parmend's Avatar
Senior Member
Fort Worth
Thanks Meter: 58
 
842 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by aamikam

since i thin ics is coming soon anyways... im not sure its worth the time.

Is there any way to get the HTC Twitter widget ?

Sent from my PG86100 using xda premium
29th January 2012, 05:35 PM   |  #764  
parmend's Avatar
Senior Member
Fort Worth
Thanks Meter: 58
 
842 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by aamikam

look here for the fix to mms over wifi

http://themikmik.com/showthread.php?...ddons-CDMA-GSM

if it dont work at 1st... try to send an mms over 3g... and then try wifi again... it will work... and u can also wipe dalvik-cache and cache and try again.

i tested it by sending mms messages to myself to make sure it works... and i tried out more than a few times.
this should send it over wifi... and not switch to 3g to send... so it should work even if u r in a no signal place.

I followed the link but there's nothing there

Sent from my PG86100 using xda premium
29th January 2012, 05:42 PM   |  #765  
jstn76rs's Avatar
Senior Member
Flag La Crosse, WI
Thanks Meter: 120
 
682 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by parmend

I followed the link but there's nothing there

Sent from my PG86100 using xda premium

Do you have an account for the site? Some link don't show without one.

You can also try this link.

http://themikmik.com/showthread.php?t=10634Q
Last edited by jstn76rs; 29th January 2012 at 05:46 PM.
29th January 2012, 05:49 PM   |  #766  
mexiking713's Avatar
Senior Member
Flag Houston, TX
Thanks Meter: 230
 
1,370 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by parmend

I followed the link but there's nothing there

Sent from my PG86100 using xda premium

It's there. Just checked.

http://themikmik.com/showthread.php?...ddons-CDMA-GSM

Sent from my Evo 3D powered by MikRunny
29th January 2012, 06:48 PM   |  #767  
parmend's Avatar
Senior Member
Fort Worth
Thanks Meter: 58
 
842 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by mexiking713

It's there. Just checked.

http://themikmik.com/showthread.php?...ddons-CDMA-GSM

Sent from my Evo 3D powered by MikRunny

Cool thanks

Sent from my PG86100 using xda premium
29th January 2012, 07:46 PM   |  #768  
MRFERRARI23's Avatar
Senior Member
Flag NYC AkA GOTHAM!
Thanks Meter: 104
 
3,071 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
So you just flash the MMS fix like a ROM and do you have to wipe anything prior to flashing it? Also I was wondering would there be a way to get the new nexus task bar icons they look nice!

Sent from my thoughts
Last edited by MRFERRARI23; 29th January 2012 at 07:53 PM.
29th January 2012, 07:56 PM   |  #769  
miguelfp1's Avatar
Senior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 135
 
694 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by MRFERRARI23

So you just flash the MMS fix like a ROM and do you have to wipe anything prior to flashing it? Also I was wondering would there be a way to get the new nexus task bar icons they look nice!

Sent from my thoughts

It's always a good idea to wipe Cache and Dalvik Cache before flashing anything on top of a ROM
29th January 2012, 09:57 PM   |  #770  
Member
Thanks Meter: 19
 
92 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by aamikam

some tweaks could effect it... it can happen sometimes... i forgot which one will cause it... but try to enable/disable the quick quicksettings... and maybe some clock mods... then it wont happen.
i didnt pin point it yet... and i know its a bug... but its a bug for some... and not for everyone (cuz it depends on what tweak u use by def.)

Well did a clean install without messing with tweaks and still happens, messed around with tweaks to try and find the culprit to no avail, still loving the rom,
Thanks for the reply Mik.

Edit : Switched to the Inverted SystemUI from tweaks via download and it seems to have fixed the issue.
Last edited by Genesis Nova; 29th January 2012 at 10:09 PM.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
mikrunny=mikpimpin, the mik mik!
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes