Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,576 Members 37,869 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(Q) How to disable the update notification?

Tip us?
 
dablitzkrieg
Old
#1  
dablitzkrieg's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 317
Join Date: Mar 2011
Default (Q) How to disable the update notification?

I did a search but I didn't find it, I could have missed it so I'm sorry in advance. I just want to be rid of the triangle update notification. Any help would be great. Thank you.
Sent from my SCH-I500 using xda premium
The Following User Says Thank You to dablitzkrieg For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
baseballfanz
Old
#2  
baseballfanz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,711
Posts: 6,690
Join Date: Oct 2010
Location: Sugar Land TX
Settings>Applications>Manage application>All>DMClient>Clear data
**************
The Following 3 Users Say Thank You to baseballfanz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
AyDee
Old
#3  
AyDee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 887
Posts: 1,256
Join Date: Sep 2010
Location: Mobile

 
DONATE TO ME
Then if you are rooted you can freeze dmclient with titanium backup or just switch to a custom Rom

Sent from my X10a using The Force
The Following 2 Users Say Thank You to AyDee For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Sean-El
Old
#4  
Sean-El's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 598
Join Date: Sep 2010
Location: San Antonio, Tx
Thanks for asking this, I wanted to do the same as I just rooted and it was trying to update already.
 
MrNago
Old
#5  
MrNago's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 171
Posts: 178
Join Date: Apr 2011
Location: Madrid

 
DONATE TO ME
Titanium Backup does not have the freeze feature on the free version.
I ended up using an App called Root Uninstaller

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
 
gls9
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 219
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by baseballfanz View Post
Settings>Applications>Manage application>All>DMClient>Clear data
If you also stop the application here then it will never run again (also after reboot).
But when you want it back just use the check update under about tablet.
Worked on mine TF.
You then don't need Titanium Backup for this.
The Following User Says Thank You to gls9 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes