Post Reply

[Q] Android market won't load images etc.

OP shomy_037

2nd January 2012, 09:54 PM   |  #1  
OP Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 20
 
88 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Hello, I have some data issues. I'm on Onecosmic's ICS Port Android 4.0.3 RC2 and it happened me before on some stock ROMs. Pictures on some apps won't load, market and youtube, and HD widget won't load weather. I'm trying everything on Wifi, have connection, can download from market, play yt clips, but can't this annoys me.

Can anyone help me?

I'm using Samsung Galaxy I900

Thanks

Here are the pictures:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-01-02-14-56-25.jpg
Views:	29
Size:	37.4 KB
ID:	839768   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-01-02-14-56-38.jpg
Views:	32
Size:	19.8 KB
ID:	839769   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-01-02-14-56-44.jpg
Views:	18
Size:	14.4 KB
ID:	839770   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-01-02-14-57-26.jpg
Views:	22
Size:	35.9 KB
ID:	839771  
3rd January 2012, 09:22 PM   |  #2  
mstroud's Avatar
Senior Member
Flag Santa Clara
Thanks Meter: 698
 
499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
I've found that doing force stop, clearing the cache and data, and possibly uninstall updates then restarting the Market app will fix stuff like this.

From time to time the Market app seems to get confused and with frequent, silent updates it isn't easy to know what the state of the app is. Doing these steps will put it back to stock before having it jump to the newest version. In just about every case I've seen this gets images back and things working again. There's no downside to doing this process that I've seen... all of your paid apps and backups remain once all is working again.
The Following User Says Thank You to mstroud For This Useful Post: [ View ]
5th January 2012, 12:43 AM   |  #3  
OP Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 20
 
88 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Thanks for the reply, but didn't help. I think that has something with my wireless network, not a big issue, but little annoying.
8th January 2012, 11:57 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
More
my both droid phone and PC can't load market's images, too >_<
28th January 2012, 09:12 AM   |  #5  
SourDieselTHC's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Had this happen to LG Optimums Black and the only way i could fix the problem was to re-flash the stock ROM. Hope this can help.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank