5,600,335 Members 34,167 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[STOCK ROMS] N7000 All stock ROMs + install + Root guide All at 1place,Latest 4.1.*

Tip us?
 
X-Files
Old
#471  
Member
Thanks Meter 36
Posts: 81
Join Date: Apr 2007
Location: Riga
Quote:
Originally Posted by cacagaga View Post
For Russia of 31.01.2012
PDA LA6 ?

Attachment 881167
yep, http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1473941
Samsung Galaxy Note N7100 :
Samsung Galaxy Note N8020 :
 
lingamkrishnan
Old
#472  
lingamkrishnan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 190
Join Date: Nov 2011
Location: Nairobi, Kenya
Thanks Dr.Ketan for your wonderful work!


I have Kernel Version : 2.6.35.7-N 7000XXKL3-CL 793489 in my fone. If i root KL3 with Chainfire root method for root and CWM, then i want to upgrade to LA3 firmware that i can use CWM app for upgrade firmware..but wht abt CF root? will it still remain at KL3 or i nid to flash with CF root for LA3 using CWM app? am confused.Please make me undastand on this, thanks again.!!
 
dr.ketan
Old
#473  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 21095
Posts: 14,665
Join Date: Apr 2011
Location: Gujarat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lingamkrishnan View Post
Thanks Dr.Ketan for your wonderful work!


I have Kernel Version : 2.6.35.7-N 7000XXKL3-CL 793489 in my fone. If i root KL3 with Chainfire root method for root and CWM, then i want to upgrade to LA3 firmware that i can use CWM app for upgrade firmware..but wht abt CF root? will it still remain at KL3 or i nid to flash with CF root for LA3 using CWM app? am confused.Please make me undastand on this, thanks again.!!
Yes you have to use CF root Kl3 right now., later you can upgrade to LA3 (Or any new), n you have to select option, Keep CF root, when it ask. By this way only you can keep your root intact. Of course you can later reflash with new CF root kernel according you have updated ROM.
For N7100---For N7000
My Applications

No PM for tech support. All XDA members are my friends so ignoring all incoming friends requests.
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lingamkrishnan
Old
#474  
lingamkrishnan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 190
Join Date: Nov 2011
Location: Nairobi, Kenya
thts the quickest reply ua awesome bro ua work on note has inspired me to do all this rooting stuffs keep ua gud work
 
anjath
Old
#475  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 381
Join Date: Dec 2011
any one tried the new Russian LA6? heard the language is Russian and there are three new apps. Can we change it back to English? Let us know the details...
 
jblanc
Old
#476  
jblanc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 316
Posts: 294
Join Date: Feb 2011
Location: Clermont Ferrand

 
DONATE TO ME
A deodexed and zipalign version of LA6 becomes

Samsung Galaxy Note N7000 (actually) with SybrWar Edition 2.1
Galaxy Tab 2 P5110 with SybrWar Edition 1.0

View my work on SybrLab
 
dr.ketan
Old
(Last edited by dr.ketan; 1st February 2012 at 09:44 AM.)
#477  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 21095
Posts: 14,665
Join Date: Apr 2011
Location: Gujarat

 
DONATE TO ME
Language can be reset with CSC.
i dont remember all 3 application, but one is music portal, wat i believe is if you change CSC to your default location, it may not work. same like Music Hub in LA4, we hav it but cant use i india.
For N7100---For N7000
My Applications

No PM for tech support. All XDA members are my friends so ignoring all incoming friends requests.
 
anjath
Old
#478  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 381
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by dr.ketan View Post
Language can be reset with CSC.
i dont remember all 3 application, but one is music portal, wat i believe is if you change CSC to your default location, it may not work. same like Music Hub in LA4, we hav it but cant use i india.
Im planning to move to LA6 but i didnt understand how to reset language with CSC? how do you change CSC? ill be flashing with CWM. thanks.
 
dr.ketan
Old
(Last edited by dr.ketan; 1st February 2012 at 12:01 PM.)
#479  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 21095
Posts: 14,665
Join Date: Apr 2011
Location: Gujarat

 
DONATE TO ME
Yes you can reflash it, but it will wipe data.

Sent from my GT-N7000 using xda premium
For N7100---For N7000
My Applications

No PM for tech support. All XDA members are my friends so ignoring all incoming friends requests.
 
anjath
Old
#480  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 381
Join Date: Dec 2011
hmm.. i still don't get it. i think i'll go for LA4 german. that version is non-wipe and default language is english correct?

Tags
dr.ketan's open hour
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes