Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,194 Members 51,660 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TOOL][Updated 5.9.12]viperMOD PrimeTime v4.6 | Auto Root/Unroot/Busybox/CMW Flash!

Tip us?
 
herve1967
Old
#611  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: May 2009
Wonderful ! Y're the best...
 
-viperboy-
Old
#612  
-viperboy-'s Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 12,837
Posts: 7,684
Join Date: Jun 2007
Location: PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by herve1967 View Post
Wonderful ! Y're the best...
I try! Thanks
The Following User Says Thank You to -viperboy- For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
FrameCityJackal
Old
(Last edited by FrameCityJackal; 25th January 2012 at 07:53 AM.)
#613  
FrameCityJackal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 214
Posts: 1,328
Join Date: Nov 2010
Location: Columbus
Quote:
Originally Posted by -viperboy- View Post
You were pretty damn close. I just explained in more technical detail lol the problem that people were having was wrong perms on /system/bin/su (and in rare cases, /system/xbin/su was symlinked and causing issues too).
I figured after I read your OP I'd give it a try. Plus I hate ADB work I can never get the file system to do what I want. So it was all or nothing going off on a hunch.
I knew it was the su being stuck in there. I did some testing when ecooce was uhhh not allowed here on the epic and made some personal roms and themes of my own.
Epicurean roms until I got my Photon.


Minor Derail
BTW have you talked to Shabby or JokerSaxx about helping with the bootloader issue on the Photon.
I'm not sure if you do much kernel work but once we unlock there is no more 4G the wimax keys won't pass and I think Joker figured out it was a issue in the kernel
Help me pay off my student loans please
http://www.gofundme.com/8hr6jc
 
-viperboy-
Old
#614  
-viperboy-'s Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 12,837
Posts: 7,684
Join Date: Jun 2007
Location: PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by AJC9000 View Post
I figured after I read your OP I'd give it a try. Plus I hate ADB work I can never get the file system to do what I want. So it was all or nothing going off on a hunch.
I knew it was the su being stuck in there. I did some testing when ecooce was uhhh not allowed here on the epic and made some personal roms and themes of my own.
Epicurean roms until I got my Photon.


Minor Derail
BTW have you talked to Shabby or JokerSaxx about helping with the bootloader issue on the Photon.
I'm not sure if you do much kernel work but once we unlock there is no more 4G the wimax keys won't pass and I think Joker figured out it was a issue in the kernel
I know zilch about the Photon, man. I wouldn't mind getting one to dev on, but I know nothing about it. Sorry!
 
saarlok
Old
#615  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2008
Default ViperMod 4.1 won't work for me

Hello,
First sorry for my bad english as i'm french newbie...

First i've rooted my prime under ww 9.2.4.7 and it works perfect. Badly i've updated with OTA WW 9.4.2.11 without rootkeeping

I just try your vipermod 4.1 but no luck with it, as the prompy box said "cannot oinstall" etc...

I have checked the drivers numerous time, and tried on various pc under seven or xp.

Could you help me please ???

Thanks in advance
 
evilcuber
Old
(Last edited by evilcuber; 25th January 2012 at 12:51 PM.)
#616  
evilcuber's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 678
Posts: 1,139
Join Date: Aug 2010
Location: Toronto

 
DONATE TO ME
Is there a linux version of 4.1?
Also if the script fails rooting, you wont get brick right?

Sent from my HTC Vision using XDA Premium App
____________________________________
Quote:
PHONE: HTC ONE (Unlocked)-Rooted
ROM: TrickDroid 7.5 (Full Sense 5.0, Android 2.2)
Kernel: Stock
------><------
TABLET: ASUS EEE Pad Transformer Prime-(ICS)(Rooted and Unlocked)
ROM: Virtuous Prime S .15 v2
Other Stuff: iPad 2 (Jailbroken)
My ROM: QuadraSense 1.2
Quote:
 
ragesoss
Old
#617  
ragesoss's Avatar
Member
Thanks Meter 22
Posts: 96
Join Date: Jul 2010
Location: Pittsburgh
Quote:
Originally Posted by -viperboy- View Post
  • Download the .zip
  • Plug in your Transformer and make sure to install the drivers located in the included .zip (unless you can already adb into your device, then no need for drivers)
  • Kill Asus Sync and Splashtop! - very important!!
  • Make sure you have NO OTHER ANDROID DEVICES connected via USB!
  • Run the viperMOD PrimeTime.exe and choose an option.
  • After rooting, download OTA Root Keeper from the Market!
  • ???
  • Profit?
You might add to the instructions to not just download rootkeeper, but actually use it to back up root as well. A few people seemed to have gotten tripped up assuming rootkeeper had them covered without any action after installing or simply opening the app.
 
GreginNH
Old
(Last edited by GreginNH; 25th January 2012 at 03:09 PM.)
#618  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 527
Join Date: Jul 2010
Location: Hooksett
I ran eveything but I dont think it did anything...shoudl it reboot on its own after root script is done, or do I have to reboot it?

I can "adb devices" and see the ATP so I am guessing I dont need to load teh drivers....?

EDIT ** It just spits out " adb an unrecognized command"
I have USB Debugging on and I have killed Asus Sync, and Splash top
 
-viperboy-
Old
#619  
-viperboy-'s Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 12,837
Posts: 7,684
Join Date: Jun 2007
Location: PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by saarlok View Post
Hello,
First sorry for my bad english as i'm french newbie...

First i've rooted my prime under ww 9.2.4.7 and it works perfect. Badly i've updated with OTA WW 9.4.2.11 without rootkeeping

I just try your vipermod 4.1 but no luck with it, as the prompy box said "cannot oinstall" etc...

I have checked the drivers numerous time, and tried on various pc under seven or xp.

Could you help me please ???

Thanks in advance
Can you get me a full log of where and what the erros are?





Quote:
Originally Posted by evilcuber View Post
Is there a linux version of 4.1?
Also if the script fails rooting, you wont get brick right?

Sent from my HTC Vision using XDA Premium App

no Linux version yet, sir. I will try to get to that tonight. And no, you won't end up with a brick.




Quote:
Originally Posted by ragesoss View Post
You might add to the instructions to not just download rootkeeper, but actually use it to back up root as well. A few people seemed to have gotten tripped up assuming rootkeeper had them covered without any action after installing or simply opening the app.

I will edit it, but I would figure it's common sense to open up an app you downloaded to see what it says...




Quote:
Originally Posted by GreginNH View Post
I ran eveything but I dont think it did anything...shoudl it reboot on its own after root script is done, or do I have to reboot it?

I can "adb devices" and see the ATP so I am guessing I dont need to load teh drivers....?

EDIT ** It just spits out " adb an unrecognized command"
I have USB Debugging on and I have killed Asus Sync, and Splash top
It should reboot for you. If it's giving you an error about adb, are you sure you extracted the files all to one place? You need to extract the whole .zip to a folder and run the .exe, you can't just run the .exe itself.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
 
GreginNH
Old
#620  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 527
Join Date: Jul 2010
Location: Hooksett
Quote:
Originally Posted by GreginNH View Post
I ran eveything but I dont think it did anything...shoudl it reboot on its own after root script is done, or do I have to reboot it?

I can "adb devices" and see the ATP so I am guessing I dont need to load teh drivers....?

EDIT ** It just spits out " adb an unrecognized command"
I have USB Debugging on and I have killed Asus Sync, and Splash top
All set now.
once I unzipped the .zip over to a folder it worked fine...my bad!
Thanks, cant wait to see what comes for this device in the future!

Thread Tools
Display Modes