Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[TOOL][Updated 5.9.12]viperMOD PrimeTime v4.6 | Auto Root/Unroot/Busybox/CMW Flash!

OP -viperboy-

25th January 2012, 08:23 AM   |  #611  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2009
Thumbs up
Wonderful ! Y're the best...
25th January 2012, 08:25 AM   |  #612  
-viperboy-'s Avatar
OP Recognized Developer
Flag PA
Thanks Meter: 12,910
 
7,699 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by herve1967

Wonderful ! Y're the best...

I try! Thanks
The Following User Says Thank You to -viperboy- For This Useful Post: [ View ]
25th January 2012, 08:50 AM   |  #613  
FrameCityJackal's Avatar
Senior Member
Flag Columbus
Thanks Meter: 214
 
1,328 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by -viperboy-

You were pretty damn close. I just explained in more technical detail lol the problem that people were having was wrong perms on /system/bin/su (and in rare cases, /system/xbin/su was symlinked and causing issues too).

I figured after I read your OP I'd give it a try. Plus I hate ADB work I can never get the file system to do what I want. So it was all or nothing going off on a hunch.
I knew it was the su being stuck in there. I did some testing when ecooce was uhhh not allowed here on the epic and made some personal roms and themes of my own.
Epicurean roms until I got my Photon.


Minor Derail
BTW have you talked to Shabby or JokerSaxx about helping with the bootloader issue on the Photon.
I'm not sure if you do much kernel work but once we unlock there is no more 4G the wimax keys won't pass and I think Joker figured out it was a issue in the kernel
Last edited by FrameCityJackal; 25th January 2012 at 08:53 AM.
25th January 2012, 09:33 AM   |  #614  
-viperboy-'s Avatar
OP Recognized Developer
Flag PA
Thanks Meter: 12,910
 
7,699 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AJC9000

I figured after I read your OP I'd give it a try. Plus I hate ADB work I can never get the file system to do what I want. So it was all or nothing going off on a hunch.
I knew it was the su being stuck in there. I did some testing when ecooce was uhhh not allowed here on the epic and made some personal roms and themes of my own.
Epicurean roms until I got my Photon.


Minor Derail
BTW have you talked to Shabby or JokerSaxx about helping with the bootloader issue on the Photon.
I'm not sure if you do much kernel work but once we unlock there is no more 4G the wimax keys won't pass and I think Joker figured out it was a issue in the kernel

I know zilch about the Photon, man. I wouldn't mind getting one to dev on, but I know nothing about it. Sorry!
25th January 2012, 12:04 PM   |  #615  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
ViperMod 4.1 won't work for me
Hello,
First sorry for my bad english as i'm french newbie...

First i've rooted my prime under ww 9.2.4.7 and it works perfect. Badly i've updated with OTA WW 9.4.2.11 without rootkeeping

I just try your vipermod 4.1 but no luck with it, as the prompy box said "cannot oinstall" etc...

I have checked the drivers numerous time, and tried on various pc under seven or xp.

Could you help me please ???

Thanks in advance
25th January 2012, 01:02 PM   |  #616  
evilcuber's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 679
 
1,139 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Is there a linux version of 4.1?
Also if the script fails rooting, you wont get brick right?

Sent from my HTC Vision using XDA Premium App
Last edited by evilcuber; 25th January 2012 at 01:51 PM.
25th January 2012, 02:04 PM   |  #617  
ragesoss's Avatar
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 22
 
96 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by -viperboy-

  • Download the .zip
  • Plug in your Transformer and make sure to install the drivers located in the included .zip (unless you can already adb into your device, then no need for drivers)
  • Kill Asus Sync and Splashtop! - very important!!
  • Make sure you have NO OTHER ANDROID DEVICES connected via USB!
  • Run the viperMOD PrimeTime.exe and choose an option.
  • After rooting, download OTA Root Keeper from the Market!
  • ???
  • Profit?

You might add to the instructions to not just download rootkeeper, but actually use it to back up root as well. A few people seemed to have gotten tripped up assuming rootkeeper had them covered without any action after installing or simply opening the app.
25th January 2012, 03:57 PM   |  #618  
Senior Member
Flag Hooksett
Thanks Meter: 29
 
527 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I ran eveything but I dont think it did anything...shoudl it reboot on its own after root script is done, or do I have to reboot it?

I can "adb devices" and see the ATP so I am guessing I dont need to load teh drivers....?

EDIT ** It just spits out " adb an unrecognized command"
I have USB Debugging on and I have killed Asus Sync, and Splash top
Last edited by GreginNH; 25th January 2012 at 04:09 PM.
25th January 2012, 04:19 PM   |  #619  
-viperboy-'s Avatar
OP Recognized Developer
Flag PA
Thanks Meter: 12,910
 
7,699 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by saarlok

Hello,
First sorry for my bad english as i'm french newbie...

First i've rooted my prime under ww 9.2.4.7 and it works perfect. Badly i've updated with OTA WW 9.4.2.11 without rootkeeping

I just try your vipermod 4.1 but no luck with it, as the prompy box said "cannot oinstall" etc...

I have checked the drivers numerous time, and tried on various pc under seven or xp.

Could you help me please ???

Thanks in advance

Can you get me a full log of where and what the erros are?





Quote:
Originally Posted by evilcuber

Is there a linux version of 4.1?
Also if the script fails rooting, you wont get brick right?

Sent from my HTC Vision using XDA Premium App


no Linux version yet, sir. I will try to get to that tonight. And no, you won't end up with a brick.




Quote:
Originally Posted by ragesoss

You might add to the instructions to not just download rootkeeper, but actually use it to back up root as well. A few people seemed to have gotten tripped up assuming rootkeeper had them covered without any action after installing or simply opening the app.


I will edit it, but I would figure it's common sense to open up an app you downloaded to see what it says...




Quote:
Originally Posted by GreginNH

I ran eveything but I dont think it did anything...shoudl it reboot on its own after root script is done, or do I have to reboot it?

I can "adb devices" and see the ATP so I am guessing I dont need to load teh drivers....?

EDIT ** It just spits out " adb an unrecognized command"
I have USB Debugging on and I have killed Asus Sync, and Splash top

It should reboot for you. If it's giving you an error about adb, are you sure you extracted the files all to one place? You need to extract the whole .zip to a folder and run the .exe, you can't just run the .exe itself.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk
25th January 2012, 04:22 PM   |  #620  
Senior Member
Flag Hooksett
Thanks Meter: 29
 
527 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by GreginNH

I ran eveything but I dont think it did anything...shoudl it reboot on its own after root script is done, or do I have to reboot it?

I can "adb devices" and see the ATP so I am guessing I dont need to load teh drivers....?

EDIT ** It just spits out " adb an unrecognized command"
I have USB Debugging on and I have killed Asus Sync, and Splash top

All set now.
once I unzipped the .zip over to a folder it worked fine...my bad!
Thanks, cant wait to see what comes for this device in the future!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes