Post Reply

[ROM] [29 Sept] ELEGANCIA™ | Sense 3.6 | 4.0 |► ◄| Sense 4.1 | 8.0.0 |EQS,APM,HUB|

OP V6-Maniac

2nd May 2012, 07:09 PM   |  #9391  
Member
Thanks Meter: 7
 
91 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by Steve0007

Is it this one ?

Yes, master, it is. When selecting that one as HTC background you end up with a different one.
2nd May 2012, 07:09 PM   |  #9392  
Catpoule's Avatar
Senior Member
Flag Saint Claude
Thanks Meter: 509
 
1,353 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
@steve

this last radio is great, i used it on 3.6.5 and on 3.6.6, no issues, very good quality .... all users that tried it are very satisfied of it.
i flashed radio and ril of course .
Last edited by Catpoule; 2nd May 2012 at 07:31 PM.
2nd May 2012, 07:21 PM   |  #9393  
Gaza34's Avatar
Member
Thanks Meter: 22
 
57 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Hi Steve some more coffee for you to keep you going but you do need sleep sometime.
Ref:1LJ29119KT489411A
Pleased to say my music is ok now I have converted to mp3 - took me 5 hours to complete.....!
Gareth
The Following User Says Thank You to Gaza34 For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2012, 07:29 PM   |  #9394  
akapaul26's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag Rio Rancho, NM USA
Thanks Meter: 6,379
 
5,286 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Gaza34

Hi Steve some more coffee for you to keep you going but you do need sleep sometime.
Ref:1LJ29119KT489411A
Pleased to say my music is ok now I have converted to mp3 - took me 5 hours to complete.....!
Gareth

What did you use to convert to mp3 I need to do that to a few songs.

Sent from my Sensation 4G using Xparent Blue Tapatalk 2
2nd May 2012, 07:31 PM   |  #9395  
Prinz069's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt am Main / GER
Thanks Meter: 1,140
 
2,793 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by 10neke

I use Rom Toolbox (From the Market) which has an Interface Tab where you can change the Font.
https://play.google.com/store/apps/d...29sYm94cHJvIl0.

You have to reboot with power menu, not with Rom Toolbox. Either way you'll get nice looking bootloops
The Following 2 Users Say Thank You to Prinz069 For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2012, 07:32 PM   |  #9396  
andyecht's Avatar
Senior Member
Flag Haltern am See
Thanks Meter: 98
 
473 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by Sharpi1

Can't wait for the awesome new stuff and dialer

Ahm, btw. I see so many German users, what radio is recommend for us?
I saw there was a new radio added but I dont know, which one is best for German country/zone =) Maybe an1 have some experience with that

Any answers are highly appreciated :'D

GERMANY:

Baseband: 11.72.3504.00U_11.23.3504.08_M2
Build-Nummer: 3.32.401.105 CL309896 release-keys

Works fine with my Sensation
The Following User Says Thank You to andyecht For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2012, 07:33 PM   |  #9397  
Prinz069's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt am Main / GER
Thanks Meter: 1,140
 
2,793 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by akapaul26

What did you use to convert to mp3 I need to do that to a few songs.

Sent from my Sensation 4G using Xparent Blue Tapatalk 2

what about trying another player like VLC? Or is that base related?
2nd May 2012, 07:35 PM   |  #9398  
Baltasar0303's Avatar
Senior Member
Flag Brandenburg
Thanks Meter: 253
 
401 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by andyecht

GERMANY:

Baseband: 11.72.3504.00U_11.23.3504.08_M2
Build-Nummer: 3.32.401.105 CL309896 release-keys

Works fine with my Sensation

+1 same here, all works fine
The Following User Says Thank You to Baltasar0303 For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2012, 07:35 PM   |  #9399  
akapaul26's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag Rio Rancho, NM USA
Thanks Meter: 6,379
 
5,286 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by darren1021

Thanks 10neke. I had that app in TiBackup, but it kept giving me a force close. I restored it 5 minutes ago, was able to select a font, installed it, phone rebooted, nothing changed, and when I tried to do it again, I just get a constant force close. I don't know why......

Darren
Sent from my HTC Sensation 4G using xda premium

Welcome to this thread and wonderful Rom. If you came from sense 3.6 you should full wipe. If coming from a different Rom full wipe. As Steve only restore from nandroid recovery. I would reinstall Rom with full wipe esp you are gettting any fc issues. Also not all fonts will change in sense 4.0 with any app but Rom toolbox gives you the most complete system fonts. Just fyi don't reboot from Rom toolbox app when prompted. Reboot from 4ext and clear cache and dalvik at that time! Hope I have shed some light in the subject for you!

Sent from my Sensation 4G using Xparent Blue Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to akapaul26 For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2012, 07:36 PM   |  #9400  
Prinz069's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt am Main / GER
Thanks Meter: 1,140
 
2,793 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by Sharpi1

Can't wait for the awesome new stuff and dialer

Ahm, btw. I see so many German users, what radio is recommend for us?
I saw there was a new radio added but I dont know, which one is best for German country/zone =) Maybe an1 have some experience with that

Any answers are highly appreciated :'D

My one which comes with firmware 3.32 works fine with T-MO in Frankfurt/M.
Good battery life with less drain, good quality/understanding, no fc's, everytime network

The Following 2 Users Say Thank You to Prinz069 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
awesome, battery friendly, best rom, elegancia, elegant, eye candy, fastest, good, phenomenal, sensation, sense 4.0, sense 4.1, steve0007, sweep2sleep, sweep2wake, t-mobile, wifi calling
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Sensation Android Development by ThreadRank