Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[May 25, 2013][ROM][4.0.4][720p] NexusHD2-ICS-CM9-HWA V3.0b [NativeSD]

OP tytung

13th February 2012, 11:04 PM   |  #3171  
Junior Member
Flag Germany
Thanks Meter: 1
 
18 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
does vibration works..?? 'cos by me it doenst work...

P.S.: vibration only works on key press
Last edited by denxho; 13th February 2012 at 11:07 PM.
13th February 2012, 11:48 PM   |  #3172  
Member
Flag Wonderland
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Please refer to the A2SD thread. Link is in first post.
14th February 2012, 01:29 AM   |  #3173  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Well done!!!

Waiting for the Perfect ROM!
14th February 2012, 01:46 AM   |  #3174  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by RCOO

Guys, does anyone know how to get h t t p://farm8.staticflickr.com/7025/6770945751_455b4a1df0.jpgthis lockscreen working with this rom?

interested in this lockscreen also!
14th February 2012, 01:49 AM   |  #3175  
evilbarcode's Avatar
Senior Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 290
 
1,051 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by peruchoo

interested in this lockscreen also!

Use icecreamtoasti , not available on this rom yet, may never be who knows.
Last edited by evilbarcode; 14th February 2012 at 01:59 AM.
14th February 2012, 04:59 AM   |  #3176  
dohclude's Avatar
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 205
 
342 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dohclude

just updated to 1.3 from 1.1 and even though the changelog states that the amber notification light is supposed to be working now, I get no lights at all when I receive a message of any kind. Is there a known fix for this or am I on my own here?

Well I've searched this thread several times and found nothing except others asking the same question with no response. Seriously? Nobody has any input on this problem at all? Is this a problem for everyone or just a few?
14th February 2012, 09:03 AM   |  #3177  
Domcek's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 25
 
150 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by plonky

Thanks dear for this great work...
But i think i gonna go back to gingerbread.

Phone reboot several time a day, without reasons.

Playing video (same movies as test than with my previous 2.3) is a pain in the ass, even the phone recorded video from my previous installation run very very slow (1pic/2sec) ...

So may be i did something wrong... i dont know really but i think hard to go back to 2.3 waiting for some statibility and improvement...

Phone reboots (in my case) were initiated with combination of unwritable block (resolved by format of /system partition+ROM flash) and "noncompatible" CPU speed for my phone - 1152 Mhz, so try playing with these 2 options.
14th February 2012, 09:49 AM   |  #3178  
geenyous's Avatar
Recognized Themer
Flag Shanghai
Thanks Meter: 846
 
1,720 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Is 1.3 very unstable?
Quote:
Originally Posted by dohclude

Well I've searched this thread several times and found nothing except others asking the same question with no response. Seriously? Nobody has any input on this problem at all? Is this a problem for everyone or just a few?

My LEDs work, but since 1.3 the blink and are no longer solid plus the pause inbetween is quite big, I prefered it the solid way.

I don't know about you guys, but 1.3 is by far the worst for me in terms of stability, I have reboots, freezes and even had an SOD this morning. I have never had such issues on 1.0-1.2. I was briefly using cLK 1.5.0-rc1, but I had a feeling that the freezes were even worse plus I kept loosing data connection a lot, so I went back to 1.4.0.1, but still the freezes keep on happening.

I will try to run aLogcat all the time and periodically save the logs, hopefully there will be something in there.

Again, anybody else having a similar experience?
14th February 2012, 09:50 AM   |  #3179  
Senior Member
Flag Rennes
Thanks Meter: 20
 
100 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by dohclude

Well I've searched this thread several times and found nothing except others asking the same question with no response. Seriously? Nobody has any input on this problem at all? Is this a problem for everyone or just a few?

Same problem for me. In fact I have this green led notification when I receive a message but the blink is really too fast and most of time I can't see it.
In 1.2 I had not this problem since the led notification was not blinking
14th February 2012, 10:32 AM   |  #3180  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Great rom! everything works fine except ... the camera! Photos are getting good quality, but video recording works very badly. Just a few frames per second. There is a some advice?

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
4.0.3, 4.0.4, ics cm9, nativesd, nexushd2, tytung, wifi
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes