Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

B&N nook app not working

OP hersh40

9th January 2012, 03:49 AM   |  #1  
OP Member
Flag nashville
Thanks Meter: 1
 
50 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Since I rooted the B&N Nook app has quit working and i cannot download anything from B&N. Could it be the replacement system ui causing this. Any heelp would be appreciated.

Sent from my BNTV250 using xda premium
9th January 2012, 04:01 AM   |  #2  
lavero.burgos's Avatar
Senior Member
Flag Guayaquil
Thanks Meter: 1,320
 
2,518 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Hello is well known that the nook app from market wont work after root and about the download issue read my FAQ tips & tricks in general section, there is a trick for that.

Veronica

Sent from XDA using one of my Android Toys :P
9th January 2012, 04:06 AM   |  #3  
OP Member
Flag nashville
Thanks Meter: 1
 
50 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I mean the stock one on the nt doesn't work.

Sent from my BNTV250 using xda premium
9th January 2012, 04:18 AM   |  #4  
lavero.burgos's Avatar
Senior Member
Flag Guayaquil
Thanks Meter: 1,320
 
2,518 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hersh40

I mean the stock one on the nt doesn't work.

Sent from my BNTV250 using xda premium

Try the download trick I suggested and make sure you run it while using the nook home launcher

Veronica

Sent from XDA using one of my Android Toys :P
9th January 2012, 05:07 AM   |  #5  
OP Member
Flag nashville
Thanks Meter: 1
 
50 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Will give that a try.

Sent from my BNTV250 using xda premium
11th January 2012, 06:48 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 4
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
If you froze device manager that can keep you from accessing the nook market and stuff. Just unfreeze it and the nook store will work. Then freeze it again when you are done. That's what works for me.

Sent from my ADR6300 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes