Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][ICS][P7300/P7310]Official CyanogenMod 9 [2012-09-03]

OP kallt_kaffe

30th March 2012, 10:38 PM   |  #591  
abalam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,735
 
1,557 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Heyyyy thanks man!!

sent from my GT-I9250 using
CyanogenMod9.0.0-RC0-KANG
31st March 2012, 10:33 AM   |  #592  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Thumbs up
Hello,

Just upgraded to the very last version.
All great.

Good job.

Thanks.


31st March 2012, 11:23 AM   |  #593  
Member
Flag Paris
Thanks Meter: 4
 
38 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Hello all,

I try this new rom but my wifi doesn't connect. I set up again but it tell something like "too far". My SSID is hidden.
I saw and can connect to the others spots.

Thanks for any help

Envoyé depuis mon GT-P7310 utilisant Tapatalk
31st March 2012, 11:26 AM   |  #594  
memtew's Avatar
Member
Flag Chelny
Thanks Meter: 7
 
81 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by kallt_kaffe

Been busy with other things so I haven't been here for a while but I've just updated the first post with new builds.

We're now on Android 4.0.4 and I've brought the kernel and libs up to what pershoot is currently using for the 10.1 build.

Regarding official nightlies... no idea... I have no control over the build bot. At the moment the latest changes aren't in the official repo anyway because pershoot is still working on stuff with the kernel and I'd like to wait until he is done before I upload patches for the p5/p5wifi.

Regarding NTFS RW, it is supported in the kernel but the NTFS support in vold is read-only. You should be able to mount NTFS RW manually bit automounting will always be read-only until someone makes an NTFS RW patch for vold and gets it merged into the CM repo.

Thank you for your work! But another trouble was found:

I have a bluetooth keyboard Rapoo E6300. It can be easily connected to the tablet, but loses connect after 20-30 seconds of inactivity. On the phone Google Nexus S with CyanogenMod9 Nightly no such problem, I can print without problems after a couple of minutes of inactivity.
On tab the logcat shows the following messages:
Code:
03-25 16:29:55.310 W/EventHub(176): Received unexpected epoll event 0x00000018 for device Bluetooth Keyboard.
03-25 16:29:55.310 I/EventHub(176): Removing device '/dev/input/event7' due to inotify event
03-25 16:29:55.310 I/EventHub(176): Removed device: path=/dev/input/event7 name=Bluetooth Keyboard id=11 fd=263 classes=0x80000003
03-25 16:29:55.430 I/InputReader(176): Device removed: id=11, name='Bluetooth Keyboard', sources=0x00000101
Attached Files
File Type: txt 2012-03-25-16-30-44.txt - [Click for QR Code] (7.4 KB, 4 views)
31st March 2012, 11:49 AM   |  #595  
abalam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,735
 
1,557 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Works great no problem with wifi

Sent from my GT-I9250 using
CyanogenMod9.0.0-RC0
31st March 2012, 05:24 PM   |  #596  
Junior Member
Flag Hamburg & Rostock
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
The new Version works great. No problems with Wifi in my case.
31st March 2012, 05:40 PM   |  #597  
pseudoheld's Avatar
Senior Member
Flag Lüneburg
Thanks Meter: 544
 
1,802 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Thanks for the update.
Is a full wipe recommended seen as the base version is being changed to 4.0.4??
31st March 2012, 07:01 PM   |  #598  
Junior Member
Flag Hamburg & Rostock
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
It is enough to wipe the cache partition and the dalvik cache (cwr/advanced) ...
Last edited by MattiMan; 31st March 2012 at 07:04 PM.
31st March 2012, 07:26 PM   |  #599  
Looks to be working fine for me. Had to reflash gapps though as market/store wouldn't open. That also fixed an issue where the wifi connection icon stayed white instead of going blue. haven't noticed any real changes. Maybe the power off menu? HD videos still suck (overclocked @ 1.5)

-----
Sent from my GT-P7310 CM9 using XDA Premium HD app
1st April 2012, 06:45 AM   |  #600  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Did you guys solve your installation problem? because i'm having the same problem when installing.
Last edited by xichax; 1st April 2012 at 06:51 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes