Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Unofficial CM9 (WiFi-Only & 4G LTE) (Updated 4/19/12)

OP Steady Hawkin

26th April 2012, 06:14 AM   |  #981  
rmkilc's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, WA
Thanks Meter: 719
 
1,134 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by masterxchief

I switched off 5ghz wifi an its stable now

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

I switched off 5 ghz wifi and still have the problem.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2
26th April 2012, 07:25 PM   |  #982  
Quote:
Originally Posted by rmkilc

I switched off 5 ghz wifi and still have the problem.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

Hmm that is very weird. BTW do you have random reboots?
26th April 2012, 11:50 PM   |  #983  
rmkilc's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, WA
Thanks Meter: 719
 
1,134 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by masterxchief

Hmm that is very weird. BTW do you have random reboots?

Yes I do. They seem to be pretty rare, like maybe one every couple of days.
27th April 2012, 04:47 AM   |  #984  
Member
Thanks Meter: 9
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Random Reboots
My unit has been sitting in the HD docking station next to where I work and I've seen it reboot on it's own several times a day.

I updated my buddies 4g Xoom to this ROM, clean install, and his keeps locking up and eating batteries in a few hours.

I know this isn't much to go on but anyone have any ideas to try to correct these issues?
27th April 2012, 10:31 AM   |  #985  
bruce2728's Avatar
Recognized Developer
Flag Walton-on-the-Naze
Thanks Meter: 10,713
 
2,693 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Are you getting sound through your dock with the latest update?
I'm not with latest update, an mine reboots about twice a day, its only been happening to me sinse the android 4.0.4 update.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
27th April 2012, 03:44 PM   |  #986  
Senior Member
Flag Columbus, OH
Thanks Meter: 14
 
144 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bruce2728

Are you getting sound through your dock with the latest update?
I'm not with latest update, an mine reboots about twice a day, its only been happening to me sinse the android 4.0.4 update.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

I'm running the 4/3 build with zero reboots overclocked to 1.2Ghz. My battery life is phenomenal as well. I'm scared to update to the latest because of these reported issues. Did you guys still have these problems with the previous build? If so, I hope its not a hardware issue. They're rare, but it happened to me! I would always try a full wipe from the fastboot prompt before jumping to any conclusions about the ROM itself.

It might be important to note that although I have a 4G Xoom, I've never used the 4G radio or had it activated. I always run in airplane mode with wifi on.
Last edited by apollyon0810; 27th April 2012 at 03:50 PM.
27th April 2012, 06:48 PM   |  #987  
Member
Thanks Meter: 9
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Yea forgot to mention that I don't get sound via the dock with the latest update. I used to without any problem.

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to rommer2 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:37 AM   |  #988  
Junior Member
Flag Dallas, TX
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by rmkilc

Confirmed, I am getting wifi disconnects (and refusing to reconnect until toggling wifi) after long periods of sleep with the 4/19 build also.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

In case it helps any, I had that problem too, but I went to WiFi -> Advanced -> Keep WiFi on during sleep, and selected Always and I haven't had that problem since. It's been very stable and drains little battery while asleep.
28th April 2012, 07:46 AM   |  #989  
rmkilc's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, WA
Thanks Meter: 719
 
1,134 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by daltekkie

In case it helps any, I had that problem too, but I went to WiFi -> Advanced -> Keep WiFi on during sleep, and selected Always and I haven't had that problem since. It's been very stable and drains little battery while asleep.

I did that long ago. It didn't fix the disconnect issue for me.
29th April 2012, 03:40 AM   |  #990  
Aphex33's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 50
 
322 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Hello everyone. I'm running 4/19/12 and use my xoom quite heavily and have not yet experienced a single reboot. Rock solid Steady. I'm oc'd slightly to 1.2ghz and receive amazing battery life. All you experiencing rebooting issues, I suggest either throttling back or adjust your undervolting. Amazing rom.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes