Post Reply

Android 4.0.X for Streak7 [WIP] [CM9][TEMP CLOSED]

OP giveen

16th March 2012, 08:13 PM   |  #161  
Member
Thanks Meter: 6
 
46 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
This is indeed Opera related problem. It uses missing fonts. Droid Sans Fallback. After downloading the following package and pushing missing fonts to my streak it works just perfect ;]

Package: http://www.ffonts.net/Droid-Sans-Fallback.font

After two days of using Beta 4 I had no restarts (except the one I tried to launch camera xD) but experienced lots of flickering. App just freezes and starts to flicker. I can of course kill it with holding back button but it can be a little annoying.

Rest of known issiues like random MAC or lack of auto brightness aren't that terrible, however I hope they will be solved in Beta 5. For now pretty stable and very fast ROM ;] Good work DJ Steve and giveen!
16th March 2012, 09:58 PM   |  #162  
Member
Flag South Jersey (New Jersey)
Thanks Meter: 2
 
35 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Docking station
Has anyone used the latest beta with the Dell docking station - how well does it work?
16th March 2012, 11:55 PM   |  #163  
giveen's Avatar
OP Senior Member
Flag Caldwell, ID
Thanks Meter: 1,538
 
2,147 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DoctorZaius68

Has anyone used the latest beta with the Dell docking station - how well does it work?

Curious myself.
The Following User Says Thank You to giveen For This Useful Post: [ View ]
17th March 2012, 01:26 AM   |  #164  
Member
Flag D.C.
Thanks Meter: 2
 
68 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
I used it when b4 first came out. Mirroring worked. But I seem to remember things like hulu and netflix not.

Sent from my Dell Streak using xda premium
The Following User Says Thank You to dharmabum For This Useful Post: [ View ]
22nd March 2012, 08:17 PM   |  #165  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
29 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by DoctorZaius68

Has anyone used the latest beta with the Dell docking station - how well does it work?

Not well.

The audio is really the problem for me. I use the tablet in the car and with the latest beta there were a number of problems that prevented me from using it full time.

1) Tasker seems to randomly crash in the latest beta.
2) The audio out sometimes works and sometimes doesn't. When it does work the audio is mirrored in the tablet speaker and that really annoys me.
3) The SD Card "fix" never really seemed to work for me. I made the change so that the system could see the SD Card but the stock Music app never was able to search through that directory so I didn't have any music.
4) The GPS seemed really spotty. Cut in and out a lot.

I'm looking forward to development on this -- hopefully everything gets straighten out in future builds.
The Following User Says Thank You to ghost__ For This Useful Post: [ View ]
29th March 2012, 10:09 PM   |  #166  
ElfinJNoty's Avatar
Senior Member
Flag St. George, UT
Thanks Meter: 460
 
1,125 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
I use the dock and streak in my car as well. GPS status app run first gets me good locks and then GPS works spot on. I have a wifi only and I've allowed mock locations on both the streak and the cell I tether to while I'm on the road. Can't say I've tested the GPS much without a wifi connection.

As I am going to be mounting the docking station into my dash and will be using the dock as a secondary head unit, the whole point was to utilize all the features of an android tab in my car and give it a factory look in my 06 Mercury Mariner. These sound issues you are reporting make me worry some.

The docking station's rear audio out 3.5 is how I'll have my streak output to the aux in on my primary head unit. The sound mirroring is a big issue for me.

While the kernel is being worked on, may I humbly request that while docked, the internal speakers be disabled?
Very much looking forward to the next release

Sent from my PC36100 using XDA
5th April 2012, 04:31 PM   |  #167  
Senior Member
Flag Holly
Thanks Meter: 70
 
379 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Any news?
I am wondering if the sdcard mounting issue has been resolved. I would love for the camera to work but it's the sdcard issue that is keeping me from flashing... and I would LOVE some ICS on my DS7...

I know the devs have lives, too, so please don't beat me up too much...
6th April 2012, 04:47 PM   |  #168  
giveen's Avatar
OP Senior Member
Flag Caldwell, ID
Thanks Meter: 1,538
 
2,147 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cvcduty

Any news?
I am wondering if the sdcard mounting issue has been resolved. I would love for the camera to work but it's the sdcard issue that is keeping me from flashing... and I would LOVE some ICS on my DS7...

I know the devs have lives, too, so please don't beat me up too much...

There is a temp fix available to resolve the external SD card mount issue.

Code:
Temp Fix for Mounting External SD Card - Thanks Dreamer
1. open file "/System/etc/vold.fstab" using a File Explorer that has SU access
2.Find line "dev_mount sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/sdhci-tegra.2/mmc_host/mmc1"
3.We need this path /mnt/sdcard2
4.Change it to /mnt/external_sd
No Tegra 2 device really has camera working. In the kernel it is working fine, its something to do with the Android built itself.

Also, I editted the OP to show the fixes now.
Last edited by giveen; 6th April 2012 at 04:54 PM.
7th April 2012, 11:56 PM   |  #169  
Senior Member
Flag Holly
Thanks Meter: 70
 
379 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by giveen

There is a temp fix available to resolve the external SD card mount issue.

Code:
Temp Fix for Mounting External SD Card - Thanks Dreamer
1. open file "/System/etc/vold.fstab" using a File Explorer that has SU access
2.Find line "dev_mount sdcard /mnt/sdcard2 auto /devices/platform/sdhci-tegra.2/mmc_host/mmc1"
3.We need this path /mnt/sdcard2
4.Change it to /mnt/external_sd
No Tegra 2 device really has camera working. In the kernel it is working fine, its something to do with the Android built itself.

Also, I editted the OP to show the fixes now.

Cool. Thanks. I am out of town now but I will give this a go when I get back...
9th April 2012, 02:57 PM   |  #170  
Senior Member
Flag Holly
Thanks Meter: 70
 
379 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Thank you.

I updated my DS7 wifi to B4 ICS build. So far so good. Thanks for your hard work!

I tried the brightness fix... can't tell if the auto-brightness is working. I checked the auto-brightness box under display and changed the value of the file as instructed (221 from 224) but can't tell if it did anything... Anyway, thanks...

Are you guys still developing this ICS rom? Camera issues aside, it seems to be working pretty good. Just wondering if we will see any more of the magic.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes