FORUMS
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

automatically turned off

13th January 2012, 05:14 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Hey guys i think ive got a problem, i have my a100 for a week now and i'm happy with it. But one time i used it, suddenly it reboots this was a few days ago. And just this moment i want to wake up it from sleep mode, but it was turned off, although it still has 50 % of battery. I think it's not that bad but i want to be sure that it is not a hardware problem. You have an advice?
Thanks
 
 
13th January 2012, 11:57 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Try to reproduce the problem, and if you're able to, then just return it for a new one.
14th January 2012, 04:33 AM |#3  
ptesmoke's Avatar
Senior Member
Flag Cold Lake
Thanks Meter: 750
 
More
Quote:
Originally Posted by Wacko

Hey guys i think ive got a problem, i have my a100 for a week now and i'm happy with it. But one time i used it, suddenly it reboots this was a few days ago. And just this moment i want to wake up it from sleep mode, but it was turned off, although it still has 50 % of battery. I think it's not that bad but i want to be sure that it is not a hardware problem. You have an advice?
Thanks

honestly sounds like sleep of death...i had this with my first device..exchanged for a new one and havent had the issue yet. i have no idea what causes it...i spent plenty of time trying to adjust settings to fix it but couldnt. id suggest exchanging it bro

Sent from my A500 using xda premium
15th January 2012, 10:07 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Thx for your replies i will give this device a few more days to test it. I cant reproduce the Problem.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes