Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: more avalable RAM or HD video recording (16 fps)
less lag 260 79.27%
HD video recording (16 Fps) 68 20.73%
Voters: 328. You may not vote on this poll

Post Reply

{NEO/NEO V}[DEVELOPMENT] - CM9.1 - FreeXperia Project

OP jerpelea

12th April 2012, 11:55 PM   |  #731  
ZduneX25's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 4,948
 
3,959 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Thanks, but I just used Linux, cause I wanted to change more stuff and I forgot that Windows sucks when it comes about Android.


___________
Sent form awesome Neo V
13th April 2012, 01:20 AM   |  #732  
aimcr7's Avatar
Senior Member
Flag Yogyakarta
Thanks Meter: 787
 
1,830 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by ZduneX25

@aimcr7 I would rather have one with the default size (from google nexus), but apktool doesn't let me to compiled modified framework-res.. am guessing that aapt needs update since it was working on 4.0.3 and stopped on 4.0.4

Use apktool 1.4.2 modified for ics to decompile then do whatever changes you want then recompile with apktool 1.4.3.
I dont know what is different but it works for me.
Just pm me i'll give you the file if you want.

Edit: Anyone who interested to my offer, here it is.
On screen button 26dpi (potrait and landscape) with hw light button disabled http://db.tt/HXxPseZz

Sent from my Xperia Neo using XDA
Last edited by aimcr7; 13th April 2012 at 01:29 AM.
13th April 2012, 04:09 AM   |  #733  
masterinc's Avatar
Senior Member
Flag Shah Alam
Thanks Meter: 21
 
171 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by kriko

How? Are there differences inside mt11i generations of phones?

yeah, maybe...I'm living in Malaysia but im using an Orange version of neo v... and i have the wifi problem.

but some of my friends dont have this kind of issues..
13th April 2012, 07:32 AM   |  #734  
Senior Member
Flag Koog aan de Zaan
Thanks Meter: 107
 
379 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by masterinc

yeah, maybe...I'm living in Malaysia but im using an Orange version of neo v... and i have the wifi problem.

but some of my friends dont have this kind of issues..

i have simlock free but have a half working wifi... sometimes it does work sometimes it doesnt
13th April 2012, 09:04 AM   |  #735  
dugzino's Avatar
Senior Member
Flag Jerusalem
Thanks Meter: 172
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by silasje1

i have simlock free but have a half working wifi... sometimes it does work sometimes it doesnt

Ad hoc wifi?
13th April 2012, 09:36 AM   |  #736  
masterinc's Avatar
Senior Member
Flag Shah Alam
Thanks Meter: 21
 
171 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by silasje1

i have simlock free but have a half working wifi... sometimes it does work sometimes it doesnt

Quote:
Originally Posted by dugzino

Ad hoc wifi?

i did some search, this issue happened not only to us...

try Google "android wifi drop out", will get various solution...

Connecting to open wifi - no problem
connecting to wpa/wep - have no idea..
The Following User Says Thank You to masterinc For This Useful Post: [ View ]
13th April 2012, 05:37 PM   |  #737  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
563 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
After a ****load of testing the new leaked Sony ROM, back on CM9. Nothing beats it in terms of speed and extra functionality options

Although, it would be nice to have vid recording working :P [Wifi works for me :P]
13th April 2012, 06:58 PM   |  #738  
Pekezu's Avatar
Junior Member
Flag Poznań, PL
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
One question - how could you fix the Wi-Fi issues? Should we provide some logs or something? Also my problem showed off after instalation of FXP115 with new Wi-Fi drivers (oh, irony...).

I've tried everything with my routers - changing password and encryption from WEP, to WPA and WPA2 - even to open wireless network. Nothing worked. Seems like the Wi-Fi is just dead.
13th April 2012, 07:05 PM   |  #739  
Senior Member
Flag Koog aan de Zaan
Thanks Meter: 107
 
379 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Pekezu

One question - how could you fix the Wi-Fi issues? Should we provide some logs or something? Also my problem showed off after instalation of FXP115 with new Wi-Fi drivers (oh, irony...).

I've tried everything with my routers - changing password and encryption from WEP, to WPA and WPA2 - even to open wireless network. Nothing worked. Seems like the Wi-Fi is just dead.

Maybe make a list with used routers and sort of protection?

LIST:
Quote:

Silasje1: NETGEAR WNR2000 USING WPA2 AND ROUTER SET AS B/G/N

13th April 2012, 07:18 PM   |  #740  
Pekezu's Avatar
Junior Member
Flag Poznań, PL
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by silasje1

Maybe make a list with used routers and sort of protection?

LIST:

But I've tried a bunch of wireless networks and none of them works.


Also after full wipe everything works...
Last edited by Pekezu; 13th April 2012 at 08:08 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes