Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,235 Members 52,073 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: more avalable RAM or HD video recording (16 fps)
less lag 259 79.20%
HD video recording (16 Fps) 68 20.80%
Voters: 327. You may not vote on this poll

{NEO/NEO V}[DEVELOPMENT] - CM9.1 - FreeXperia Project

Tip us?
 
ZduneX25
Old
#731  
ZduneX25's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4921
Posts: 3,877
Join Date: Nov 2010

 
DONATE TO ME
Thanks, but I just used Linux, cause I wanted to change more stuff and I forgot that Windows sucks when it comes about Android.


___________
Sent form awesome Neo V
Mirrors of: Themes | Roms


Themes: Honeycomb | Optimus2X | ArcSwift | MEIZU | MIUI | ICS (lite) | MIUIv4/4.1
Patchers: CM7 Theme Patcher | ICS Statusbar | M4X
Roms: MIUI ICS | AOSP JB | JoyOS GB

"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will."

It's a good day to press a thumb . Cheers
 
aimcr7
Old
(Last edited by aimcr7; 13th April 2012 at 12:29 AM.)
#732  
aimcr7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 761
Posts: 1,821
Join Date: Jun 2010
Location: Yogyakarta
Quote:
Originally Posted by ZduneX25 View Post
@aimcr7 I would rather have one with the default size (from google nexus), but apktool doesn't let me to compiled modified framework-res.. am guessing that aapt needs update since it was working on 4.0.3 and stopped on 4.0.4
Use apktool 1.4.2 modified for ics to decompile then do whatever changes you want then recompile with apktool 1.4.3.
I dont know what is different but it works for me.
Just pm me i'll give you the file if you want.

Edit: Anyone who interested to my offer, here it is.
On screen button 26dpi (potrait and landscape) with hw light button disabled http://db.tt/HXxPseZz

Sent from my Xperia Neo using XDA
 
masterinc
Old
#733  
masterinc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 146
Join Date: Jan 2008
Location: Shah Alam
Quote:
Originally Posted by kriko View Post
How? Are there differences inside mt11i generations of phones?
yeah, maybe...I'm living in Malaysia but im using an Orange version of neo v... and i have the wifi problem.

but some of my friends dont have this kind of issues..
 
silasje1
Old
#734  
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 364
Join Date: Dec 2011
Location: Koog aan de Zaan
Quote:
Originally Posted by masterinc View Post
yeah, maybe...I'm living in Malaysia but im using an Orange version of neo v... and i have the wifi problem.

but some of my friends dont have this kind of issues..
i have simlock free but have a half working wifi... sometimes it does work sometimes it doesnt
 
dugzino
Old
#735  
dugzino's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 172
Posts: 408
Join Date: Aug 2011
Location: Jerusalem, Palestine
Quote:
Originally Posted by silasje1 View Post
i have simlock free but have a half working wifi... sometimes it does work sometimes it doesnt
Ad hoc wifi?
"Have you tried forcing an unexpected reboot?" ~Maurice Moss

Nexus 4 (Mako) 16 GB
[ROM] [4.2.2] CyanogenMod 10.2 ~CyanogenMod
[KERNEL] [3.4.+] FAUX ~Anarkia1976

Xperia Neo (Hallon)
[ROM] [4.1.2] CyanogenMod 10 ~FXP
[KERNEL] FusioN ~mechmetal
 
masterinc
Old
#736  
masterinc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 146
Join Date: Jan 2008
Location: Shah Alam
Quote:
Originally Posted by silasje1 View Post
i have simlock free but have a half working wifi... sometimes it does work sometimes it doesnt
Quote:
Originally Posted by dugzino View Post
Ad hoc wifi?
i did some search, this issue happened not only to us...

try Google "android wifi drop out", will get various solution...

Connecting to open wifi - no problem
connecting to wpa/wep - have no idea..
The Following User Says Thank You to masterinc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
th3discodancer
Old
#737  
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 563
Join Date: Oct 2011
After a ****load of testing the new leaked Sony ROM, back on CM9. Nothing beats it in terms of speed and extra functionality options

Although, it would be nice to have vid recording working :P [Wifi works for me :P]
 
Pekezu
Old
#738  
Pekezu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 28
Join Date: Jul 2009
Location: Poznań, PL
One question - how could you fix the Wi-Fi issues? Should we provide some logs or something? Also my problem showed off after instalation of FXP115 with new Wi-Fi drivers (oh, irony...).

I've tried everything with my routers - changing password and encryption from WEP, to WPA and WPA2 - even to open wireless network. Nothing worked. Seems like the Wi-Fi is just dead.
 
silasje1
Old
#739  
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 364
Join Date: Dec 2011
Location: Koog aan de Zaan
Quote:
Originally Posted by Pekezu View Post
One question - how could you fix the Wi-Fi issues? Should we provide some logs or something? Also my problem showed off after instalation of FXP115 with new Wi-Fi drivers (oh, irony...).

I've tried everything with my routers - changing password and encryption from WEP, to WPA and WPA2 - even to open wireless network. Nothing worked. Seems like the Wi-Fi is just dead.
Maybe make a list with used routers and sort of protection?

LIST:
Quote:
Silasje1: NETGEAR WNR2000 USING WPA2 AND ROUTER SET AS B/G/N
 
Pekezu
Old
(Last edited by Pekezu; 13th April 2012 at 07:08 PM.)
#740  
Pekezu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 28
Join Date: Jul 2009
Location: Poznań, PL
Quote:
Originally Posted by silasje1 View Post
Maybe make a list with used routers and sort of protection?

LIST:
But I've tried a bunch of wireless networks and none of them works.


Also after full wipe everything works...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes