FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[UNOFFICIAL][DEV/GEEKS-ONLY] Cyanogenmod 9 (Android 4.0.3)[BETA4][KANG TEST BUILD]

964 posts
Thanks Meter: 7,407
 
By lupohirp, Recognized Developer on 16th January 2012, 01:40 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
29th February 2012, 07:49 PM |#3621  
adfad666's Avatar
Recognized Developer
Flag Olomouc
Thanks Meter: 4,310
 
Donate to Me
More
Lupo,

Just to let you know, the files I used to fix the funny SIMs should be pushed into the regular CM7 soon, so if you are preparing your work for inclusion in CM9 you should consider adding them to your main ROMs already

http://www.mediafire.com/?rpijh2w0cy2dal3

For CM7 you just need to replace the files in the above zip, edit the build prop to remove the two ril related lines and you're done, but you should test if the same works in CM9 too...

Oh and for anyone thinking of trying the above fix on CM9 it probably won't work since it replaces the build.prop file and may delete some settings necessary for CM9...
The Following 9 Users Say Thank You to adfad666 For This Useful Post: [ View ]
 
 
29th February 2012, 08:03 PM |#3622  
Snickers's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
More
SOLVED .... !
Last edited by Snickers; 29th February 2012 at 08:42 PM.
29th February 2012, 08:06 PM |#3623  
SethPDA's Avatar
Senior Member
Flag Oradea
Thanks Meter: 316
 
Donate to Me
More
I am using beta 4 with icy kernel and my bluetooth doesn't works. Why is that? Please help

Sent from my LG-P500 using XDA App
29th February 2012, 09:17 PM |#3624  
Arjen's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Musselkanaal
Thanks Meter: 5,950
 
More
I heard others about it too.
Seems to work after a while is rom related I guess.

Sent from my LG-P500 using XDA App
The Following 4 Users Say Thank You to Arjen For This Useful Post: [ View ]
29th February 2012, 09:47 PM |#3625  
theelle's Avatar
Senior Member
Flag Avellino
Thanks Meter: 71
 
More
some guys can try if it works shazam? I always connection issues ....
29th February 2012, 09:56 PM |#3626  
kinurabi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
Can someone tell me if whatsapp or viber works in beta4? I'm thinking to switch to ics for daily usage and getting back to gingerbread downgrading the radio pisses me off . BTW Lupo and Arjen amazing job kids

Sent from my LG-P500 using XDA App
29th February 2012, 10:01 PM |#3627  
angelgzg's Avatar
Senior Member
Flag Maracay
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by kinurabi

Can someone tell me if whatsapp or viber works in beta4? I'm thinking to switch to ics for daily usage and getting back to gingerbread downgrading the radio pisses me off . BTW Lupo and Arjen amazing job kids

Sent from my LG-P500 using XDA App

IF it works without problems ... espacion already lowered and no problem with gapps
29th February 2012, 10:05 PM |#3628  
Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 1
 
More
i used whats app today and it worked perfectly, about viber it didnt find any contacts.

i dont know if anyone has this problem, sometimes when i try to listen to some music files my music player blocks and shuts down, the file is working because i used to listen to that song before i dont know if there is some problem with the codecs or smth like that :s
29th February 2012, 10:14 PM |#3629  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Using the Beta4 and is really smooth!!!! why in my notification bar, the carrier label is "No Service" ?? my carrier is digitel, venezuela, simcard 128k!
29th February 2012, 10:21 PM |#3630  
MaKTaiL's Avatar
Senior Member
Flag Brasília
Thanks Meter: 1,173
 
More
Quote:
Originally Posted by Exedion

Using the Beta4 and is really smooth!!!! why in my notification bar, the carrier label is "No Service" ?? my carrier is digitel, venezuela, simcard 128k!

Are you using old baseband? That may be the problem.

Sent from my LG-P500 using xda premium
29th February 2012, 10:36 PM |#3631  
Ecuadude's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
More
Does that funny Sim fix apn issues on new bb?

Sent from my LG-P500 using xda premium

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cm9 for p500, cyanogenmod 9, ics & beta rom, optimus one, p500
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes