Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,386 Members 38,559 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[UNOFFICIAL][DEV/GEEKS-ONLY] Cyanogenmod 9 (Android 4.0.3)[BETA4][KANG TEST BUILD]

Tip us?
 
adfad666
Old
#3621  
adfad666's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4,212
Posts: 733
Join Date: Jul 2011
Location: Olomouc

 
DONATE TO ME
Lupo,

Just to let you know, the files I used to fix the funny SIMs should be pushed into the regular CM7 soon, so if you are preparing your work for inclusion in CM9 you should consider adding them to your main ROMs already

http://www.mediafire.com/?rpijh2w0cy2dal3

For CM7 you just need to replace the files in the above zip, edit the build prop to remove the two ril related lines and you're done, but you should test if the same works in CM9 too...

Oh and for anyone thinking of trying the above fix on CM9 it probably won't work since it replaces the build.prop file and may delete some settings necessary for CM9...
The dawn of mobile phones
Ericsson GA 628 => Nokia 5110 => Siemens C35i => Siemens C45

The age of colour screens and polyphonic ringtones
Motorola C350 => Sony Ericsson T610 => Sony Ericsson T630 => Sony Ericsson K790i => Sony Ericsson T250i

The age of Android
LG Optimus One => Sony XPERIA J => Sony XPERIA SP => Sony XPERIA Z1 Compact
The Following 9 Users Say Thank You to adfad666 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Snickers
Old
(Last edited by Snickers; 29th February 2012 at 08:42 PM.)
#3622  
Snickers's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 89
Join Date: Dec 2010
SOLVED .... !
 
SethPDA
Old
#3623  
SethPDA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 165
Posts: 174
Join Date: Jan 2012
Location: Oradea

 
DONATE TO ME
I am using beta 4 with icy kernel and my bluetooth doesn't works. Why is that? Please help

Sent from my LG-P500 using XDA App
My own custom ROM for the LG Optimus One:
[MAY3][ROM] SlimGen|v2.0|4.0.4 IceCreamSandwhich ICS
________________________________________
PHONE: Samsung Galaxy S2 Plus
ROM: CM11 - Android KitKat 4.4.2
________________________________________
Donate me a RedBull if you like my work.

_________________________________________
 
_Arjen_
Old
#3624  
_Arjen_'s Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 5,684
Posts: 2,035
Join Date: Feb 2011
Location: Musselkanaal
I heard others about it too.
Seems to work after a while is rom related I guess.

Sent from my LG-P500 using XDA App
The Following 4 Users Say Thank You to _Arjen_ For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
theelle
Old
#3625  
theelle's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 522
Join Date: Nov 2010
Location: Avellino
some guys can try if it works shazam? I always connection issues ....
 
kinurabi
Old
#3626  
kinurabi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 215
Join Date: Jun 2008
Can someone tell me if whatsapp or viber works in beta4? I'm thinking to switch to ics for daily usage and getting back to gingerbread downgrading the radio pisses me off . BTW Lupo and Arjen amazing job kids

Sent from my LG-P500 using XDA App
 
angelgzg
Old
#3627  
angelgzg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 247
Join Date: Oct 2010
Location: Maracay
Quote:
Originally Posted by kinurabi View Post
Can someone tell me if whatsapp or viber works in beta4? I'm thinking to switch to ics for daily usage and getting back to gingerbread downgrading the radio pisses me off . BTW Lupo and Arjen amazing job kids

Sent from my LG-P500 using XDA App
IF it works without problems ... espacion already lowered and no problem with gapps
 
Swoze
Old
#3628  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 45
Join Date: Aug 2009
Location: Lisbon
i used whats app today and it worked perfectly, about viber it didnt find any contacts.

i dont know if anyone has this problem, sometimes when i try to listen to some music files my music player blocks and shuts down, the file is working because i used to listen to that song before i dont know if there is some problem with the codecs or smth like that :s
 
Exedion
Old
#3629  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 181
Join Date: Sep 2011
Using the Beta4 and is really smooth!!!! why in my notification bar, the carrier label is "No Service" ?? my carrier is digitel, venezuela, simcard 128k!
 
MaKTaiL
Old
#3630  
MaKTaiL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,143
Posts: 2,707
Join Date: Oct 2011
Location: Brasília
Quote:
Originally Posted by Exedion View Post
Using the Beta4 and is really smooth!!!! why in my notification bar, the carrier label is "No Service" ?? my carrier is digitel, venezuela, simcard 128k!
Are you using old baseband? That may be the problem.

Sent from my LG-P500 using xda premium

Tags
cm9 for p500, cyanogenmod 9, ics & beta rom, optimus one, p500
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes