View Poll Results: How are you using IceColdSandwich?
It's my daily driver 207 69.46%
I jump to it here and there 43 14.43%
I used to use it, but not anymore 45 15.10%
I wouldn't use it if it's the last rom in the W!! 3 1.01%
Voters: 298. You may not vote on this poll

Thread Closed

[ROM]19-10-2012 | IceColdSandwich - 8.8 - AOKP | OMG, IT'S ALIVE EDITION

OP LorD ClockaN

24th March 2012, 12:06 PM   |  #12481  
HamsterHam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
406 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Moved it there, restarted and no video recording with stock app.

Sent from my BlackICE Desire HD using Tapatalk
24th March 2012, 12:22 PM   |  #12482  
maatsby's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 513
 
753 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by HamsterHam

Moved it there, restarted and no video recording with stock app.

Sent from my BlackICE Desire HD using Tapatalk

Make sure permissions and owner are correct, and clear camera data.

Not that it worked for me but you should make sure you do that before concluding it didn't work for you
The Following User Says Thank You to maatsby For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 12:38 PM   |  #12483  
HamsterHam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
406 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Done to no avail.

Sent from my IceColdSandwich Desire HD using Tapatalk
24th March 2012, 01:48 PM   |  #12484  
Raymond Ebertt's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag Machachai
Thanks Meter: 2,806
 
2,688 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.
24th March 2012, 01:51 PM   |  #12485  
aiglegris91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
702 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.

maybe it is drivers to connect the phone to our PC ?
24th March 2012, 01:57 PM   |  #12486  
Raymond Ebertt's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag Machachai
Thanks Meter: 2,806
 
2,688 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aiglegris91

maybe it is drivers to connect the phone to our PC ?

Well, I do still have HTC Sync program on my PC. I'll delete it and see if that works. Thanks for the suggestion.
24th March 2012, 03:05 PM   |  #12487  
Senior Member
Thanks Meter: 181
 
701 posts
Join Date:Joined: May 2006
Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.

Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Well, I do still have HTC Sync program on my PC. I'll delete it and see if that works. Thanks for the suggestion.

Yes, if you have HTC Sync installed on your pc, it will silently installed HTC sync onto your phone each time you connect the phone to your pc. Uninstall from your pc (and phone) and it'll appear no more
The Following User Says Thank You to damac For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 04:41 PM   |  #12488  
stumpyz9's Avatar
Senior Member
Flag allentown,pa
Thanks Meter: 475
 
3,810 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.

Really? 4mbs of ram is nothing. U have 768mbs.

Sent from my Desire HD using xda premium
24th March 2012, 04:45 PM   |  #12489  
LorD ClockaN's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Veli Losinj
Thanks Meter: 27,502
 
13,243 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
another VPN test kernel
http://blackice.omca.co.uk/download/...-VPN-test1.zip

if you can test PPTP and L2TP please.. I made some small changes to it
The Following User Says Thank You to LorD ClockaN For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 05:39 PM   |  #12490  
Member
Thanks Meter: 97
 
79 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by LorD ClockaN

another VPN test kernel
http://blackice.omca.co.uk/download/...-VPN-test1.zip

if you can test PPTP and L2TP please.. I made some small changes to it

PPTP and IPSec VPN not working. Will setup my computer in order to provide a logcat of the problem.

The Following User Says Thank You to Setsuna666 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aokp, blackics, desire hd, ice cold sandwich, ice cream sandwich, icecoldsandwich, ics, ics dhd, inspire 4g, linaro, lord clockan, the best dhd rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Desire HD Android Development by ThreadRank