FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

 View Poll Results: How are you using IceColdSandwich?

It's my daily driver
 
207 Vote(s)
69.46%
I jump to it here and there
 
43 Vote(s)
14.43%
I used to use it, but not anymore
 
45 Vote(s)
15.10%
I wouldn't use it if it's the last rom in the W!!
 
3 Vote(s)
1.01%

[ROM]19-10-2012 | IceColdSandwich - 8.8 - AOKP | OMG, IT'S ALIVE EDITION

13,782 posts
Thanks Meter: 28,299
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
24th March 2012, 12:06 PM |#12481  
HamsterHam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
More
Moved it there, restarted and no video recording with stock app.

Sent from my BlackICE Desire HD using Tapatalk
 
 
24th March 2012, 12:22 PM |#12482  
maatsby's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 518
 
More
Quote:
Originally Posted by HamsterHam

Moved it there, restarted and no video recording with stock app.

Sent from my BlackICE Desire HD using Tapatalk

Make sure permissions and owner are correct, and clear camera data.

Not that it worked for me but you should make sure you do that before concluding it didn't work for you
The Following User Says Thank You to maatsby For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 12:38 PM |#12483  
HamsterHam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
More
Done to no avail.

Sent from my IceColdSandwich Desire HD using Tapatalk
24th March 2012, 01:48 PM |#12484  
Raymond Ebertt's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag Powell River
Thanks Meter: 3,094
 
Donate to Me
More
Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.
24th March 2012, 01:51 PM |#12485  
aiglegris91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
More
Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.

maybe it is drivers to connect the phone to our PC ?
24th March 2012, 01:57 PM |#12486  
Raymond Ebertt's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag Powell River
Thanks Meter: 3,094
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aiglegris91

maybe it is drivers to connect the phone to our PC ?

Well, I do still have HTC Sync program on my PC. I'll delete it and see if that works. Thanks for the suggestion.
24th March 2012, 03:05 PM |#12487  
Senior Member
Thanks Meter: 181
 
More
Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.

Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Well, I do still have HTC Sync program on my PC. I'll delete it and see if that works. Thanks for the suggestion.

Yes, if you have HTC Sync installed on your pc, it will silently installed HTC sync onto your phone each time you connect the phone to your pc. Uninstall from your pc (and phone) and it'll appear no more
The Following User Says Thank You to damac For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 04:41 PM |#12488  
stumpyz9's Avatar
Senior Member
Flag allentown,pa
Thanks Meter: 476
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Raymond Ebertt

Devs,

Sorry, but I need to sort this out here. I don't know why I have HTC Sync on this ROM. Each time I delete, reflash a new release, it comes back again eating up my power and eating up 4 MB or RAM.

What do I need to do to get rid of it? It's only located in Running Apps, not the SD card.

Really? 4mbs of ram is nothing. U have 768mbs.

Sent from my Desire HD using xda premium
24th March 2012, 04:45 PM |#12489  
LorD ClockaN's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Veli Losinj
Thanks Meter: 28,299
 
Donate to Me
More
another VPN test kernel
http://blackice.omca.co.uk/download/...-VPN-test1.zip

if you can test PPTP and L2TP please.. I made some small changes to it
The Following User Says Thank You to LorD ClockaN For This Useful Post: [ View ]
24th March 2012, 05:39 PM |#12490  
Member
Thanks Meter: 97
 
More
Quote:
Originally Posted by LorD ClockaN

another VPN test kernel
http://blackice.omca.co.uk/download/...-VPN-test1.zip

if you can test PPTP and L2TP please.. I made some small changes to it

PPTP and IPSec VPN not working. Will setup my computer in order to provide a logcat of the problem.
The Following User Says Thank You to Setsuna666 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aokp, blackics, desire hd, ice cold sandwich, ice cream sandwich, icecoldsandwich, ics, ics dhd, inspire 4g, linaro, lord clockan, the best dhd rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes