Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

☆ ★ | ROM | InfectedROM Eternity™ | TESTING | NIGHTLYS | 3.5 | XE BEATS | ★ ☆

OP Virus

12th April 2012, 08:39 PM   |  #1301  
Senior Member
Flag glasgow
Thanks Meter: 153
 
863 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Just tried this Rom but I can't get the data connection to work at all

Only thing I get is my signal bar with no internet

Wipe data factory reset tried install a few times wiped cache also tried several kernels still no joy



Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
12th April 2012, 09:41 PM   |  #1302  
Junior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by manemzjum

Just tried this Rom but I can't get the data connection to work at all

Only thing I get is my signal bar with no internet

Wipe data factory reset tried install a few times wiped cache also tried several kernels still no joy



Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA

As stated in earlier posts all you need to do is manually add your network apn settings. Settings-wireless and networks-mobile network-access point names- hit menu and
Then add. There is a link somewhere on xda for all network apn settings.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using xda premium
The Following User Says Thank You to d13s3l For This Useful Post: [ View ]
13th April 2012, 06:32 AM   |  #1303  
dladz's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 777
 
3,757 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Thumbs up Global Access point name.
For anybody having an issue with not being able to connect to the internet using this rom, found a global APN list, very handy.

http://www.digitalgalleryindia.com/a...-4g-global.php
The Following User Says Thank You to dladz For This Useful Post: [ View ]
13th April 2012, 11:48 AM   |  #1304  
hes_luckey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
176 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
I downloaded the lastest ver twice and they were corrupt

any suggestion ?
13th April 2012, 12:26 PM   |  #1305  
dladz's Avatar
Senior Member
Flag Liverpool
Thanks Meter: 777
 
3,757 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hes_luckey

I downloaded the lastest ver twice and they were corrupt

any suggestion ?

Re-download it again, check the md5 checksum before you flash and make sure it's the only thing downloading at the time, close all other programs, except ones you need and go an make a cuppa, wait for it to download and try again, using 4ext there is a section to check the md5 checksum of a file, if you have this then run it and see that you have the correct digits.

Sometimes this happens m8, it's not the rom, as i'm running it now and it's a perfect rom, it's just that somewhere between the server and your pc something went kaputt
Last edited by dladz; 13th April 2012 at 01:43 PM.
The Following User Says Thank You to dladz For This Useful Post: [ View ]
13th April 2012, 03:22 PM   |  #1306  
hes_luckey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
176 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Is this rom Support RTL fix ( arabic/persian ) ?
13th April 2012, 09:38 PM   |  #1307  
furrypotato's Avatar
Senior Member
Flag Port Talbot
Thanks Meter: 147
 
774 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
I'm getting a strange one...


I get no signal at all. And I don't just mean data as I have setup the apn.
I get the little cross and no bars.

That's with full wipe, reboots, reinstall.

Got me stumped. Any ideas ?
13th April 2012, 10:10 PM   |  #1308  
hes_luckey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
176 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
I downloaded for third time but with the same problem , zip corrupted !

can anyone post it from a different server ?
13th April 2012, 10:36 PM   |  #1309  
fr0st420's Avatar
Senior Member
Flag Kaukauna, WI
Thanks Meter: 394
 
1,487 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hes_luckey

I downloaded for third time but with the same problem , zip corrupted !

can anyone post it from a different server ?

I had the same issue when trying to view the archive with HTC zip file browser. When I opened it in root explorer it was good. What md5 checksum are you getting?

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2
14th April 2012, 05:18 AM   |  #1310  
Junior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Ok this Rom is the bomb. The only problem is the battery drain. I take the phone off charge at 5:30am when I go to work. I use the phone from 6:45-7:00am (15mins), 9:45-10:00 (15mins), 12:30-1:00pm (30mins), then 3:30-4:30pm (60mins), giving me a total of 2hours use which then the phone is on 5-10% battery left. For the 1 hour I'm listening to music on the way home from work (screen off and plugged into my stereo through headphone jack). For the other times I'm on break at work and I'm either checking emails, browsing the net, sending msgs or playing a game (angry birds or something similar). Network is good reception at all times so it's not straining on a signal. I have wiped battery stats, removed any apps I don't need, screen is on lowest brightness, sync is off, wifi, gps, etc are all off too. So now i'm lost for why my battery just does not last anymore. It sucks having a smartphone with so many good features yet i can't use them without having a charger on standby. Just writing this post I have lost 5%. Anyone have any idea what could be wrong or what I can do to get more battery run time? Thanks in advance and sorry if this is a n00b question.

Edit: just made an 11min call and lost 9% battery. This is so frustrating I can't go anywhere without a charger with me.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using xda premium
Last edited by d13s3l; 14th April 2012 at 11:09 AM.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
freakin-sweet
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes