Post Reply

Zune Update Now Being Pushed To Lumia's

OP tjramage

18th January 2012, 08:11 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
152 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Nokia is pushing the newest update out to Lumia's now, available through Zune update. Firmware version: 1600.2483.8106.11500

This is meant to be the battery fix. Read more here.

Happy updating
18th January 2012, 08:41 PM   |  #2  
anseio's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 141
 
742 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by tjramage

Nokia is pushing the newest update out to Lumia's now, available through Zune update. Firmware version: 1600.2483.8106.11500

This is meant to be the battery fix. Read more here.

Happy updating

I got an update from Zune, but it was OS update only. There was no firmware. Should I restore and try it again?
18th January 2012, 09:06 PM   |  #3  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Portsmouth
Thanks Meter: 1,753
 
7,925 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
It'll come later, some have got the firmware and not the OS.
The Following 2 Users Say Thank You to Rusty! For This Useful Post: [ View ]
18th January 2012, 09:07 PM   |  #4  
anseio's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 141
 
742 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Thanks for letting me know.

I just got a similar reply on Nokia Support. They're being pushed seperately. The user I replied to had received the firmware, but not the OS update yet.

I'll try to be more patient.
18th January 2012, 09:42 PM   |  #5  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Portsmouth
Thanks Meter: 1,753
 
7,925 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
I just did the disconnect trick, and it's downloading 8107, will report what firmware I have when it's done

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

Got 8107 + new firmware in one go
18th January 2012, 09:53 PM   |  #6  
ombadboy's Avatar
Senior Member
London
Thanks Meter: 12
 
132 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Tried the disconnect trick when the last update was being rolled out but wasn't working. :S I thought they fixed it?
18th January 2012, 10:02 PM   |  #7  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Portsmouth
Thanks Meter: 1,753
 
7,925 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Clearly not

Also, MVNO's are better supported now, my phone shows Giffgaff instead of O2-UK, not seen that in a while!
18th January 2012, 10:21 PM   |  #8  
ombadboy's Avatar
Senior Member
London
Thanks Meter: 12
 
132 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
I'll give it a go.. Hopefully it works this time around.. Any tips?
18th January 2012, 10:29 PM   |  #9  
Rusty!'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Portsmouth
Thanks Meter: 1,753
 
7,925 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Took me about 5 goes to time it right. Best tip is preserver I guess. I also turned flight mode on as I read that helps.
18th January 2012, 10:59 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
124 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by Rusty!

Took me about 5 goes to time it right. Best tip is preserver I guess. I also turned flight mode on as I read that helps.

+1 to this. took a few attempts, worked in the end

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes