Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,819 Members 41,149 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

The fastest way to receive the OTA(stock HTK75D to IML77)

Tip us?
 
kaipingren
Old
(Last edited by kaipingren; 19th January 2012 at 01:47 AM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 48
Join Date: Oct 2010
Default The fastest way to receive the OTA(stock HTK75D to IML77)

You can do follow and will receive OTA.

settings----apps----all find "google services framework"


clear data. then you can go to "about tablet"----"system updates"----"check now"


you will receive OTA. if you can't receive ,try more time to clear data (google services framework)


trust me!!


thank you "nickyang1984" from gfan


http://bbs.gfan.com/android-3517874-1-1.html
The Following 11 Users Say Thank You to kaipingren For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jjmiii
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by kaipingren View Post
You can do follow and will receive OTA.

settings----apps----all----google framwork


clear data. you can go to "about tablet"----"system updates"----"check now"


you will receive OTA.


thank you "nickyang1984" from gfan


http://bbs.gfan.com/android-3517874-1-1.html
I tried this and it didnt work.
 
vzontini
Old
#3  
vzontini's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 175
Join Date: Jan 2010
Didn't work for me either. It still says the system is up to date.
 
orb_526
Old
#4  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 89
Join Date: Aug 2010
Worked perfectly! Than you!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using Tapatalk
 
Tiger62651
Old
#5  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 94
Join Date: Jul 2007
Location: Westminster
They sending it out in waves, you just got lucky ur number came up in same time as this attempt, I just applied the leaked version which is the same as ota
 
House_Droid
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Sep 2011
Location: Mountain View, CA
The first time I tried this, it didn't work, the second time it did.

Can't really say whether it was because of or in spite of, but I'm certainly glad to get the update!
 
jerses
Old
#7  
Member
Thanks Meter 15
Posts: 92
Join Date: Jan 2010
Clear cache force stop - works
Clear cache - not work
 
kaipingren
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 48
Join Date: Oct 2010
You can try more time and will done.

Trust me !!

Sent from my Galaxy Nexus using XDA App
 
Jake43
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2009
I am assuming you mean google services framework?

If so, mine refuses to stop "computing" and won't allow me to clear data. So it isn't working for me yet.
 
bigmike2424
Old
#10  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 94
Join Date: Mar 2010
Ahhhhhh!!! It worked . Took about 5 tries

Sent from my Galaxy Nexus using XDA App

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more

Organize Your Cloud Storage Files with Unclouded

Cloud storage services like Dropbox or Google Drive have grown in popularity dramatically … more

XDA Xposed Tuesday: Blur Your System Notification Panel – XDA Developer TV

Listen, we love innovative applications and modules that … more